petting ( drmanje , lizanje)

sisly • Od: 2.4.2011 • Prispevkov: 10
petting ( drmanje , lizanje) 2.4.2011 19:47
mene pa zanima kak je prislo do vašega prvega pettinga!
pa kak je potekalo
pa kolk ste bli stari
pa če je blo fajn
midva z fantom sma zaj 3mesece skup in mislim da bo kmalu prišlo do tega tak da prosim malo se razpišite pa to Razz

hvala<3
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: petting ( drmanje , lizanje) 2.4.2011 22:29
ka je sploh to:)
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: petting ( drmanje , lizanje) 6.4.2011 18:59
simpl povedano so to blow/hand jobi če kej več zej weš..
Re: petting ( drmanje , lizanje) 9.4.2011 9:59
sisly pravi:
mene pa zanima kak je prislo do vašega prvega pettinga!
pa kak je potekalo
pa kolk ste bli stari
pa če je blo fajn
midva z fantom sma zaj 3mesece skup in mislim da bo kmalu prišlo do tega tak da prosim malo se razpišite pa to Razz

hvala<3

prvi petting..biu je z tipom k nisva hodila..u soli..pr 15 letih..reku je ce grem..pa sm sla..pa sua se najprej zvalila..pa mi je rko uzeu..pol se je pa pac zgudil..ja blo je fajn.. hF*
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: petting ( drmanje , lizanje) 10.4.2011 17:43
moj prvi peting je bil pr 14 letih Very Happy
Blo je hudoo Smile

in ja bla sm mal živčna, ker je blo zame prvič sam sej pol k mal probavaš pa to vidš kaj mu sede pa je gud.
AnitaXD • Od: 9.5.2011 • Prispevkov: 2
Re: petting ( drmanje , lizanje) 9.5.2011 17:49
Tud zame je blo prvič pr 14. Vedno sm poslušala od frendic k so to že delale,da je čist enstavno pa ni nč nagnusno in nč. Ampak useen nekak nism vrjela,dokler nism sama doživela. In k sm doživela je blo.. WOW? Smile Zdej to delam brez problemou,haha Wink Se je pa zgodil pr men doma s fantom s kerim sva bla takrt skupej pou leta.
Drgač pa tko zuni je blo pač "dotikanje med žvaljenjem" ,tko da it še bl deleč ni biu lih problem. Bl me je blo strah a bom to znala al ne.
Prepusti se, fantu bo zih ušeč, če mu pa nebo ti bo pa predvidevam da povedu. Men je recimo moj (bl izkušen je biu,js ne),povedu pač,da nej ga ne držim kokr neki kar nočem da se zdrobi,in tud ne tko kokr buldoga k ga hočem ukrotit haha Very Happy Pol je pa kr šlo,in seveda sva pršla tud do tistga,ključnega momenta Wink
Uživi Razz
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: petting ( drmanje , lizanje) 10.5.2011 9:58
Ma sej to je normaln da je nekoga .. strah al pa da je živčn in podobno. Smile

Sam res go with a flow Very Happy

Če ne pa pač k pride do tega trenutka mu lahko lepo poveš da je to zate prvič in da ti je mal bed. Se mi zdi da to tipu ne bo beed. če je pač Resnejši oz. že razmišla mal drgač kokr sam to da bi rd sexu .

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.