tipkovnca xDD

ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
tipkovnca xDD 7.3.2011 18:34
čaoo Very Happy jzt sn pa zle nek sraje nardila.. mam prenosnika in mi je ena tipka zaštekala... in sn jo nehi sem pa tja štelala, in sn jo zdej nakonc napou vn vtrgala... a to se da kak zrihtat? nazaj naštetlat, tko da lahk sama nardim? al sploh ni možno več? xDDDD Embarassed
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: tipkovnca xDD 7.3.2011 19:38
heej..ja men se je tut že to naredla ja..xD probi lepo najprej naštimat to tipko na njen mest..pol pa sam fajn notr potisn.. Very Happy upam d ti rata Smile
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: tipkovnca xDD 7.3.2011 20:18
hvala Very Happy
sj sm probvala, sm še mal sem pa tja jo majala... pol pa še mal nabijala pa je kolkertok prjel... ni točn tak kt je prej bla.. včasih tko ne prime črke, drgač pa večinoma ja ... tko da je zdj oky Very Happy
Me.To.You • Od: 28.12.2010 • Prispevkov: 22
Re: tipkovnca xDD 7.3.2011 22:57
Tud men je to ratal xD pa mi zdej mal slabš prime sam zdj je že bolš Very Happy pa sm jo sam mal dviglna k se je neki spodi zataknl in je kr mal stran padla sam ne tko čist se še mal drži Very Happy
HaveFun Wink*
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: tipkovnca xDD 8.3.2011 19:08
na servisu ti to nardijo zastonj alpa za par ? in dela normalno....se mi je že zgodil ko sem čistil tipkovnico pa sm neso v trgovino in je kr tam ozadi zrihto u 3min....zaston.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.