Srednja zdravstvena šola MB - kozmetični tehnik• urssie
• Od: 4.11.2010
Srednja zdravstvena šola MB - kozmetični tehnik
5.2.2011 21:26
Mene pa zanima če se bo kdo letos vpisal v srednjo zdravstveno šolo Maribor za kometičnega tehnika?
hvala za odgovore : ) • lolita146
• Od: 7.2.2011
Re: Srednja zdravstvena šola MB - kozmetični tehnik
7.2.2011 14:29
moja sosošolka najvrjetneje • shee
• Od: 10.7.2009
7.2.2011 16:18
...
Nazadnje urejal/a shee 16.3.2011 20:08; skupaj popravljeno 1 krat • myself
• Od: 3.4.2010
7.2.2011 18:21
urssie pravi:Mene pa zanima če se bo kdo letos vpisal v srednjo zdravstveno šolo Maribor za kometičnega tehnika?
hvala za odgovore : ) js grem na kozmetično, če nebom sprejeta na turistično. sm pa ziher da me nebojo na turistično uzeli. tak da kozmetična. • katjaR
12.2.2011 20:23
Kammz pravi:
urssie pravi:
Mene pa zanima če se bo kdo letos vpisal v srednjo zdravstveno šolo Maribor za kometičnega tehnika?
hvala za odgovore : ) js grem na kozmetično, če nebom sprejeta na turistično. sm pa ziher da me nebojo na turistično uzeli. tak da kozmetična. ja pol še te na kozmetičnega tehnika bolj nebojo sprejel, ker je šola bistveno težja od turistične • katjaR
12.2.2011 20:25
drugač sem pa jaz ful v dilemi, v kam naj grem. prvo sem misla da bi šla za kozmetičnega tehnika ali pa zdravstvena nega ( 4letna) in zdaj še razmišlam kaj naj ?!
• urssie
13.2.2011 11:06
ja jas sem si zaj tut premisla ko so bli informativni dnevi • katjaR
13.2.2011 22:17
urssie pravi:ja jas sem si zaj tut premisla ko so bli informativni dnevi
ja samo za kozmetičnega tehnika nimaš latinščine, tak da zaj nevem ke je bol lahko jaz bi šla tisto, ko bom boljše naredla, ker pol bi šla nekaj naprej študirat • urssie
14.2.2011 17:46
aja?... ja če maš odlični uspeh boš tak sprejeta za kozmetični tehnik...jas pa mam bol tak pravdobrega pa to • katjaR
14.2.2011 22:35
urssie pravi:aja?... ja če maš odlični uspeh boš tak sprejeta za kozmetični tehnik...jas pa mam bol tak pravdobrega pa to
eh nijam odličnega uspeha ( mam ponavadi kake 3 predmete 3 zaklučeno ) drugo pa mam povprečno 4 pa neke 5 , kaj te odličen moreš biti ?? • onlygirl
• Od: 9.3.2011
16.6.2011 13:57
js bom drugo leto 9. in še razmišljam za to šolo, sam sm vidla da je omejitev na 27... zdej pa nvm js sm letos bla dobra, ker sm si mav zasrala,prej skoz odlična,pa zdj v 9. se bom spt potrudla, tko da nvm, a je ktera tam, pa če lahk prideš z dobrim uspehom tja pa če se šteje od 8. al 9. razreda? k nism drgač zabita,in lahk mam drugo leto kamot odlične ocene,sam letos sm pač mav zabluzla • onlygirl
16.6.2011 14:00
aja,pa še kaj so te točke, mislim kk se štejejo ??? za kozmetičnega tehnika jih morš met 134 (:
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
17.6.2011 20:26
kozmetična je težja od nege (ma tudi neke vrste latinščino pri somatologiji + jezik stroke - nemščina kar nega nima)
probaj bit odlična _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • onlygirl
18.6.2011 15:00
ahaaa. ja definitivno se BOM potrudla v 9. za odlični uspeh : )
drgač pa je 27 omejitev ja,al 28, usaj lansko leto je blo tk kokr sm gledla na njihovi strani a ve še ktera kaj povedat glede dijaških domov, najbližje tej šoli je dd lizike jančar. pa če ve ktera kk je tam pa tko? ubistvo sem že skor prepričana da bom šla v to šolo, pa v tega dijaka, tko da upam da mi bo uspel...sicer je pa še čas. • PorceLan
18.6.2011 15:38
si si pogledla liziko? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • onlygirl
18.6.2011 16:53
moja sestra je bla v dravi, pa je rekla da je v liziki katastrofa drgač, sam nism si pa mislala da je tok hudo xD ampak je še to najbližje... in ja sm zrt tega so te izklučli?? whatafak... • KaixX
• Od: 3.6.2010
19.6.2011 21:26
Prosm poglej- pa razpiš see.
[link] • PorceLan
23.6.2011 20:08
onlygirl pravi:moja sestra je bla v dravi, pa je rekla da je v liziki katastrofa drgač, sam nism si pa mislala da je tok hudo xD ampak je še to najbližje...
in ja sm zrt tega so te izklučli?? whatafak... če nebi mama prišla v liziko bi me izklučli ja. mja premisli preden greš v liziko heh, glede razdalje se ti res splača, samo kaj boš pa drugo polovico dneva na učnih urah prečepela? (: sicer sej če maš neke vrei cimre še gre nekak, samo vseeno nesmeš nikam it ne da bi ti oni uro dali ( 7 al pa 8 _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • thekajatemarada
• Od: 27.6.2010
23.6.2011 21:42
jaaaz greem • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
23.6.2011 23:31
onlygirl pravi:moja sestra je bla v dravi, pa je rekla da je v liziki katastrofa drgač, sam nism si pa mislala da je tok hudo xD ampak je še to najbližje...
in ja sm zrt tega so te izklučli?? whatafak... Odvisno kaj češ. Če hočeš vsak dan biti pijana, pojdi v Dravo, če pa hočeš, da bo kaj iz tebe, pa v liziko. Saj se da normalno tud živet v Dravi, ampak preveč folka se ga vsak dan naliva. • jrepnik
• Od: 28.4.2011
26.6.2011 13:36
urssie pravi:Mene pa zanima če se bo kdo letos vpisal v srednjo zdravstveno šolo Maribor za kometičnega tehnika?
hvala za odgovore : ) heii..jaz negrem gre pa tota moja sošolkaa [link] • manika
• Od: 11.9.2010
7.8.2011 11:51
hvala za odgovore : ) jaz grem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.