Zakaj...• JanezBond007
• Od: 15.2.2011
Zakaj...
9.3.2011 19:51
...bi moral vedno moški naret prvi pristop? svet bi bil lepši če bi vsaj nekajkrat ženske ble prve • Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: Zakaj...
9.3.2011 20:09
ne veruj v ljubezen, znamenje šibkosti.
• DajanaStewart
• Od: 2.3.2011
10.3.2011 15:37
Res je da vam zna bit učasih nerodn pa to .... sm sej učasih tut mi kak mali korak nrdmo če punce pr tem pretiravjo zgleda že **** pa čudn če pa fnt nrdi 1 korak je pa uno
konc hudo pa '' awwwh '' • Miimi75
• Od: 8.3.2011
10.3.2011 16:38
pa moje ponavad punce nardimo prv korak s spogledovanjem sam pol pa neveš kk bo fant reagiru pa se bojiš ka ti bo reku pa to.... pa raj počakaš da po spogledovanju fant nardi naseldni korak... nvn vsaj men se tko zdi • cupachups
• Od: 23.10.2010
11.3.2011 20:30
Jok3r pravi:ne veruj v ljubezen, znamenje šibkosti.
bl se nebi mogla strinjat s tabo :Đ • pk4life
• Od: 20.7.2010
13.3.2011 1:16
Jok3r pravi:ne veruj v ljubezen, znamenje šibkosti.
po eni strani mi je ušeč ja =D _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • MrsSweetie
• Od: 8.7.2010
14.3.2011 16:32
jst sm že večkrat prvi korak naredila(:
pač sj nikjer ne piše d morte bit vi zmeri prvi • rebeka
• Od: 11.3.2011
21.3.2011 23:16
Danšnji fantje so vse večje prpe! Kmau se boste sprašval: zakaj morjo zmer punce narest 1. korak? xD
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
21.3.2011 23:33
cupachups pravi:
Jok3r pravi:
ne veruj v ljubezen, znamenje šibkosti.
bl se nebi mogla strinjat s tabo :Đ ljubezen je najmehkejše čustvo. zakaj bi se za nekaj trudil če veš da ne bo dolgo trajalo.? razumem da imaš ljubezen do narave, ker veš da te ne bo izdala, bo zmeraj tam zate. ampak človek je drugačen. vedno pride do točke, kjer bo prišlo do incidenta ter posledično v propad. da ne bom kompliciral: ljubezen- ko jo imaš navidezno v višavah letiš, ko jo zgubiš se v globinah strt prebudiš. • JanezBond007
• Od: 15.2.2011
22.3.2011 17:40
zdi se mi da si malo depresivn romantik...(in romantik v pravem književnem smislu besede ki je v sporu z družbo razen z naravo)
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.