Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.!

Pixiegirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 10
Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 9.3.2011 16:04
...

Nazadnje urejal/a Pixiegirl 10.3.2011 16:00; skupaj popravljeno 1 krat
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 9.3.2011 16:22
sory sam to pisanje spada v 1. razred OŠ...pa da sm to prebral sm rabu 5 minut -.-" sm pa neki tok razumu...ja jst mislim, dj prvo povab unga k igrata klaviature...na kako pijačo al pa kj pa bosta pol vidla Wink
Re: Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 9.3.2011 18:45
hjaa! res ta prvo povab unga k skp igrata klaviature, poi boš pa vidla s kermu se bl ujameš, probi se velik pogovarjat, velik od sebe povej ampak nega tud pust do besede; pa k ga poslušaš kdaj pokimej! Razz če sta ke skp na kašmu avtobusu ga povab k seb (enga al pa druzga, odvisn ker ti bo ratou bolši)
vrjem mi; jest tud to uporablam, pa kr gre!!

well...good luck Rolling Eyes
nej ti uspe
annie15 • Od: 26.2.2011 • Prispevkov: 30
Re: Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 9.3.2011 22:09
sori ampak nemors rect da si grda.?!?!?! usaka punca je po svoje lepa..sploh pa mors bit samozavestna (ne samousecna) sej nisi sam tko pravm..glede tipov pa..ce ona2 ne nardita 1. koraka ga ti dej.!?! tko kokr je rekla zmaychika..povab ju vn..al neki..sej ti bo ratal..probat ni greh..aja pa se neki ce sep nisi usec..tut drugim nbos.! lepa si.!! na svoj nacin.! aja pa to k te opraulajo..sam ignoreri pa bo.! recmo ce se ti smejujo pejt mem pa se deli da ni nc al pa se jim zacni ti nazaj smejat.! pomaga.! have fun.! Very Happy Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 9.3.2011 23:38
Timi pravi:
sory sam to pisanje spada v 1. razred OŠ...pa da sm to prebral sm rabu 5 minut -.-" sm pa neki tok razumu...ja jst mislim, dj prvo povab unga k igrata klaviature...na kako pijačo al pa kj pa bosta pol vidla Wink

da te poprawm: povab ga na pomarančn sok XD
Re: Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 10.3.2011 7:19
jaa bom puvabla unga k špilaua skp. aja p sry čej za 1. klas. če pa ui pučaaz bereTe p ni moj prublem. xD
Re: Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 10.3.2011 8:23
pk4life pravi:
Timi pravi:

da te poprawm: povab ga na pomarančn sok XD

haha hvala da si me popravo XD sam mislim d bi bla bol romantična kakšna destilirana voda....sj za froce u 1. klasu še itk ni alkohol al pa kakšn sok...se bojo še zredili XDD
Re: Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 10.3.2011 15:59
dj '' rasta '' toj fora za 1. klaas. drgaač.
nehi ****.
Re: Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 10.3.2011 17:18
Pixiegirl pravi:
dj '' rasta '' toj fora za 1. klaas. drgaač.
nehi ****.

ti pa nimaš podpisa sj to zto pomojm k neveš pisat... za jaslice u vrtcu...
Re: Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 10.3.2011 20:07
aj mrš.!
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: Kateri je boljši zame in kdaj naj mu poveem? HELP.! 10.3.2011 21:07
Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.