Kaj čutim do njega?• onaSem
• Od: 27.1.2010
Kaj čutim do njega?
19.2.2011 0:59
Jaz imam pa en problem... To leto je na našo SŠ pršu še neki tip in res mi je fuuuul fšeč in lušten ono FUL!
1.Kako naj ugotovim kaj čtum do njega? Zadnjič sem hodla proti šoli in kar naenkrat sem samo še razmišlhjala od njega lahko. Fora je pa f tem da je ful malo f šoli ker je športnik(tek na smučeh trenira) . Drugače sma isti letnik,ampak drugo oddelek. 2.Če se prvo posreči in mi je resno fšeč,kak naj se mu približam? Ne morm kar it do njega in mu rečt živjo?? Hvala naprej za fse odgovore • anchycka
• Od: 25.5.2009
Re: Kaj čutim do njega?
19.2.2011 10:07
če razmišlaš o njem, pol ti je všeč..in sama si omenla. Pač počaki določen čas, če te to še kr nebo minil in dejansko hočš neki od njega..za začetek ga sam parkrat poglej, tko da bo vidu da maš nek interes al pa da ti je pač neki drugač do njega kt do drugih..če maš pa dost poguma se mu pa nasmej. Pol pa kdaj če bo kje čaku kj al pa nwem bodi u njegovi bižini, pa če boš mela srečo, pa če ga boš isto ti zanimala ti bo mogoče kj reku. Al pa če zveš njegov ime in priimek ga probaj najt na fb pač..in ga sam dodaj med frende pa nč druzga(kaki komentarji pa to še ne pridejo u poštev)...pol k ga pa vidiš se mu pa nasmej. pač nek znak mu dj..pa ne preveč agresivno, da se ne ustraši..po korakih..
uso srečo • onaSem
20.2.2011 2:41
heeeeej,hvala za odgovor na fb-ju sem ga dodala že nekaj mesecev nazaj pa me še ni sprejel drugače se na videz poznava,ker sva v isti kraj v OŠ hodila.samo takrat še ni biu tak fejst problem je v tem da ga nikoli ni v šoli ker vedno laufa na smučah.tak da moram zaj počakat da prie sploh v šolo • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
20.2.2011 5:20
če ti ne veš kk nej pol kdo drug ve _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.2.2011 20:11
zkj pa ni ql če mu sam simpl rečš žiujo?.. kaj pa bi rada?.. raj pršla do njega pa mu zčela razlagat o kvantni fiziki?.. žiujo bo uredu ^_^_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • hoTdeviLgirL
• Od: 13.8.2009
21.2.2011 3:22
sam čuj, ti si res malo nora no. sori sam that's the truth honey. ne moreš ti nekoga drugega spraševat, kaj ti čutiš o osebi, ki je ljudje tle gor ne poznajo. niti tebe ne. tak da se mi zdi res neumno no. sama pr seb razčisti, kaj ti pomen pa boš takrat vedla. ženska zresni se!
kaj naredi, da se mu približaš? a ma fb? danes večina ljudi tak začne. pa dj še ti. FB • pk4life
• Od: 20.7.2010
21.2.2011 4:50
ja sam prek fbja je res čudn.. še posebi če ga že poznaš u žiwo.. lahk se zgodi da bosta sam prek fejsa govorila.. u živo sploh ne.. to je zoprn po.. fb nej ti bo zadna rešitu _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • hoTdeviLgirL
• Od: 13.8.2009
21.2.2011 11:06
ja, sam a ni mal čudno, če do tebe pride oseba, pa ti reče žiujo pol te pa sam gleda? haalo??! normalno, da se morta prej poznat.
če si še pa bolj sramežljiva, ne it do njega pa mu rečt žiujo, kr bo polom. ti rečm • onaSem
10.3.2011 0:43
Ja,saj s tem sem mislla da bi bilo čudno če bi prišla do njega in mu rekla "živjo."
FB je pa tut sranje,mam slabe izkušnje... Drugače sem pa opazila zadnjič ko sem imela sončna očala da je gledal vame.Sicer so bile maškare in ne vem ali je gledal mene ali masko Glede tega kaj čutim do njega...Problem je v tem,da sem bila ne dolgo nazaj dobra prijateljica z nekim starim znancem,ampak se je izkazalo za polom(to je tisto od fb-ja kar sem prej pisala) ker sem jaz hotela bit le nejgova prijateljica,on pa več.DOSTI več in me je že rahlo nadlegoval,v živo pa ni upal nič Ampak ljudje se spreminjajo in v življenju so tudi taki,ki ti ne pašejo. Kaj čem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.