KAJ SE DOGAJA MED NAMA???• lambada
• Od: 10.3.2011
KAJ SE DOGAJA MED NAMA???
11.3.2011 11:36
na hitro bom povedla..z kolegom se ze kakih 10-11let poznava imava kakih 15min hoje med nama doma..pac kako leto pa pol se skos spogledujeva ko prideva skupaj,pride veckrat k meni da se menima pa mi zaupa kar velko stvari ki jih ne vsakemu,pa ful se stekama pa uzivama med pogovori..pac zdaj sma ga ze tretjic srala (se dala dol), in ko sma se med sexom cartlala sem mu rekla ka bo povedo lepega pa mi rece `da te ljubim` pa mu recem zacudeno kaj? on pa `eh nic nic pozabi`...no pa malo sma bla tudi oba2 pod dozo pa mi je govoro da je komaj cakal da sma skupaj prisla pac da sma se lahk objemala pa posexala itd...nopac men je on ful sladki pa privlacen, sicer je mlajsi od mene 2leti ampak meni herz kr razbija ko ga vidim.. Zdaj pa newem ce je goro resnico ali kr tak,pojma nimam,barat ga pa tut ne upam ce je resno mislo s temi besedami,kaj ce mi pol rece da se ne spomni kaj pol bom pa izpadla idiot.. Povejte kaj vi mislite a je mozno da bi bila kaksna custva do mene???
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.