Kako ponavadi reagirate ko greste narazen s punco / fantom?1 | 2 | >>• jokerboy
• Od: 29.9.2008
Kako ponavadi reagirate ko greste narazen s punco / fantom?
5.10.2008 15:15
recimo da greste narazen z punco / fantom ste samu žalostni al kej posebnega izvajate?al si takoj novga partnerja najdete ,..itd??
• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Re: Kako ponavadi reagirate ko greste narazen s punco / fantom?
5.10.2008 19:03
no mene k je pustu tip je blo groznoo
ful sm dramatizirala in sm jokala full in nekam sm se zaprla vase in use... in zdj je tko.. če spoznam kšnga tipa.. tui če sploh nism u njega... al karkol... jočem in sm depresiiuna IN DRAMATIZIRAM kr je pač to u moji krvi x) pač.. k me useeno prizadane, če me tip izda... tud če nism u njega.. nvem kko nei to povem.. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • jokerboy
5.10.2008 19:16
ajoj,... sam zanimiv.poznam enepar osebkov k je hotl zrd tega k so šli z partnerjem narazn tud ubit se,...js pa kt dobr prjatu pa pomagam tem obupancem ,...čeprou nevem točnu kko nej pomagam ampk kozgleda delujejo stvari k se znjimi menm d negrejo res s kašnga mosta skočt al pa kej podobnga. ej XcrazyyX dj pejt pogledat na moj profil pa me pol upiš na msn.maš tam naslov.plis • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
5.10.2008 19:23
aia.. no sj.. u takih primerih pomaga: 1.da jih ne zapustiš!! ne glede na karkoli morš ostat z njimi frend in jim dat vedt d ti ni useeno... 2. objem.. objem je čudežn.. 3. pogovor... alpa samo d poslušaš.. morš se znat prbližat.. pač da se ne počutjo kt na siliš vanje.. in d povejo use kar jim leži n duši, d se magar zjočejo in use...
xD ok te bom upisala _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • jokerboy
5.10.2008 19:43
no pol niti ne delam narobe.ja pomoje največ nrdiš s pogovorom,...pč njegov psihični svet razustiš d se oddahne pove kaj ga muč pa tko,....sam kar se pa objema tiče to pa dobr vem iz boleče iskušne.... • tincqa
• Od: 28.9.2008
gdf
7.10.2008 17:59
jz sicer še nism mela take izkušnje k še nism mela tipa...sam č bi me pustu bi verjetn jokala dan in noč pol bi se pa zaprla u vase...al pa bi na vzven bla čist sproščena na samem pa čist fuč...se mi pa zdi d tipi ne delujejo čist na tleh č se razidejo...nwm d j če je kak tip kle...al vm to rata tok skrit žalost al se vam **** za use??
• Marjeta
• Od: 7.10.2008
7.10.2008 19:59
Ma pr men je blo p to cist tko....tok hit k je prsu tko hit je sou..kai ces velik jih je blo pa še več jih bo....drgč pa zveze končujem cist tko d smo dons se bolši kolegi • jokerboy
7.10.2008 20:03
tincqa,js sm tud tko no na samem me dohti tista potlačena bolečina,.. drgač nasledn dan se pa čudjo no lejga sej si že bolš si nasmejan pa use.sam notr u men je pa kaos an • mikana
• Od: 5.10.2008
7.10.2008 21:21
jst ga tudi nism še mela vsaj tku ne..
sam prek neta... in tip je bil dobesednu grozn.... kr ga je zanimalu sam kaj bova delala...kdr se bova pač dobila... groznu.. in sm mu pač rekla da ne bo nč... da bi pa mene tip pstu..nism še doživela.. sam pomoje bi blu hudo... • tincqa
• Od: 28.9.2008
8.10.2008 15:32
jia sj obstajajo tut tipi (in punce) k se ne sekerajo č jih punca/fant pusti, ker vejo d bojo nasledn tedn že drugo "ujel"...
• impulz
• Od: 12.10.2008
12.10.2008 12:28
...js pa odvisdno od primera do primera. pr enih se res ful zasekeram sam vem da se nism zadnič zalubla in da ni zadni k mi bo tok pomenu in da se to usm dogaja. drgač grem pa največkrt do kolegice al pa enga pa mu povem pa se mu zjokam itd. kr mi pa res ful pomaga in sm tkoj bol • MissBeauty
• Od: 27.10.2008
27.10.2008 14:41
Ponavadi se dobr izjočem Tut če js njega pustim..Kr nikol nism hodla s tipu da nebi bla u njega..Večkrat je biu razlog da sva končala to da sva se veliko kregala ali podobno :/ • BabyGirlKaiiich
• Od: 27.10.2008
hoy
27.10.2008 19:43
.Da bi meene pustuu tiP, bi me najprej zanimal vzrok.. pa č bi biiuu ok al pa tut ne. bi se nardila kot da je ok. kao da se ne sekiram. mogoče bi natoo vprašal če mi je vseeno. ampak bi mu odgovorila: dal si mi konec. KONEC JE.. si razumel, jas naj te ne brigame več..
čeprav bii mi biloo hudo.. ampak vem da enkrat je lepega konc.. čauu bauu • ezer
• Od: 17.10.2008
29.10.2008 18:29
pr men je vseskp mal zmeden.. trikrat sm mela tipa, usi trije so me pustl in mel nasledn dan drugo al pa se isti dan... tko d pač njabl mi je blo hudo z tazadnim, k sm ga res mela fuul rada ... pa še trikrat me je umes pustu pa sm ga uzela nazaj... pač tezko mi je brez njeiga.. in prebolevam fuul casa pa taq... nikol se nebi ubila zanga, ampak life bi mu pa dala... mal smesn ampak ok.. upam d stekate point... pa ponavad sm tud tista k use zadrzi vase pa polovica frendou sploh nece d sva sla narazen pou leta.. in pol me skus sprasujejo kak je jst pa sam recem ok in to je to.. pa pač to pa zto k mi ful neznajo pomagat pa svetvat k so usi zaq lepo zalubleni pa nuben ni meu vsaj mau podobn life ko jst in love ne... taq d je bl ****... moja best frendica je zvedla po enem tednu pa se to od njega.. k je reku d nisva skp pa da ma drugo... ja **** je to... mogoč pa kdaj bom bl udprta ratala pa se bl pazla... sei zdj pač bom mau samska xD sm opazla d je tud samski bit lepo am pa tko... ful tezko je razumet nekoga k je usamlen pa pač d ga fant al pa punca pusti pa res tistu ful przadene... to ves sam ce sam na lastni kozi izkušš... • BloodyPrincess
• Od: 31.10.2008
1.11.2008 14:55
js sm pa čist u bedu Smm čist natleh skor nč ne govorim tj skos sm u sobi pa poslušam muzko. Pa lih tj mi morjo usi težit enkrat blo tk hudo d sm se šla rezat no ne sam enkrat Pa prebolevam fanta nwm kk dolg no zei ie dobr mam fanta že 4 mesce šele Ampak dobr upam d bo še trajal kr sm se res ful navezala. Pa pr men problem d se ful navežem sam dedi p to te majo sam kr tk js sm pa ful občutliva pa čustvena čeprou ne kažem tega tok. Sam k sm sama se pa tok razjočem da kr kei pa učas ful pumaga. pč probam pozabit učas mi uspe učas p tut ne tak ie laif • Bexxie
• Od: 2.11.2008
2.11.2008 22:58
jz se spomnim za swojga prwega [pa tut edinga], ko me je pustiw..
ubistwo sm zvedla na zlo čuden način. sm bla na frendinem msnju, pa sm se menla z njim..on ni wedu, da sm jz..&ji je pač powedaw.. da noče bit weč zmano..oz. bil je zlo nesramen..kr žalit me je začel in to pa da že z drugo muti.. meni je blo took grozno. sam vrgla sm se na postlo, hotla sm samomor nardit[ja pač stupid sm bla] kr sm ga mela ogrooomn rada.. sm šla že gledat, kdaj grejo vlaki, k sm se namerawala pod vlak vržt =// uglawnem jokala sm, brez da'b se ustawla weč k eno uro.. napisala že poslowilno pismo..pol sm pa od utujenosti zaspala za 4ure.. k sm se zbudila sm bla ko da'b me traktor powoziu.. to je familja tui opazla, pa so me nonstop sprašewal, kaj je narobe. bla sm čiz depresiwna kak teden. oz. praw zbolela sm. kar naprej mi je blo slabo, čiz sm bla bleda, jedla nism 2dni popolnoma nič.. telovadla nisem sam zarad njega -.-' &najbrž je to opaziw, k se mi ni weč upal pogledat u oči -.- verjamem, da se je bedno počutiu. ampk pol mi je blo še took bed, k pač on ni mew sreče s to nasl. njegowo lowe.. tok sm ga mela rada, da sm sam hotla, da je srečn. sam ni biw. zame je blo sam še težje -.- prebolewala sm ga 2mesca..pol je pa prišew pač drugi.. sam zj pa drugač gledam na to..fuul sm se spremenila. pač rečem, sj bo drugi. ubistwo se ne sekeram več tok. čepraw to ne pomen, da osebe nimam rada. ampk nemorem vplivat na to, če pač ni več vame. tko da..newem, brezveze se ubijat za nekoga, ki se zate ne briga. zguba časa. • RainbouPrincezz
• Od: 3.11.2008
3.11.2008 14:06
JOČEM JOČEM JOČEM. • GoodGirlGoneBad
• Od: 18.10.2008
21.12.2008 13:57
U jok pa na drevo...Drugač pa...Cryingg. • sss
• Od: 25.12.2008
16.1.2009 16:47
jaz ful jočem pa v srcu me stiska pa te fore zdaj po petih do šestih mesecih prebolevanja sem že v lažji fazi prebolevanja ampak še kar ne morem meti drugega fanta ... torej rabim ful dolgo časa da prebolim.. še posebej fanta s katerim sem doživela marsikaj ... in zdaj ko sem prekinila z njim stike sem ga komaj prebolela.. ker na začetku sva bla kao best frenda pa sem bla samo še bolj v njega ... pol pa sem se odločila da mu več ne bom pisala in zdaj mi je uspelo prit do lažje faze prebolevanja ... čutim da še kakšen mesec bo ta faza pol pa ga bom res pozabila zdaj mi je že dosti lažje ... na začetku pa sem bla po 3-4 mesce sam slabe volje pa jokala sem ob najinih pesmih in ob spominih tak reagiram jaz • smeskica22
• Od: 12.3.2009
12.3.2009 20:07
pr mni je blo pa tk da sm js dala tipu konc, kr enostavno ga nism mela tk rada ko pa on mene in se mi ni zdelo prav da sm v neki zvezi če mu ne morm vračat istih čutev nazaj a ne... pa tut ustrašla sm se resne zveze • nissa
• Od: 9.3.2009
kr nekii :D
12.3.2009 22:36
ia .. ammm .. js niti tipu npr. nemorm lagat da sm u njega če nism ann .. pa tko ane ... mene fuuuul če mm nekoga rada pa me pusti prizadene .. tut jočeem .. -.- :S mm skratka welik takih primerov.. lagat pa ie naiboll huda stvaar ... skratka.. ia .. res .. love is shit .. ampak ie tut lepa .. • freaky
• Od: 28.2.2009
29.3.2009 11:52
najprej sploh ne dojamem..
js sm njega pustila ŽAL prek msn-ja ker mi je dosadilo in sm ga kr neki na hitro pustla.. vzrok je biu pa on ker je na veliko mutiu.. js sm vedla kai hočm in sem ga mela (mam) full rada.. on pa nkol ni biu o ničemer prepričan.. in mi2 sva se takoi po tistem že use lpo zmenla, da bova frenda pa to.. sei sva.. sm bl tko.. pa tud js sm jokala.. sam šele po enih 2 dneh.. pa učer sm šla Twilight u kino gledat in sm se kr zjokala pr unem prizoru u bolnišnici nakonc.. zdei je ene dva tedna od tega.. js ga full pogrešam.. pa sanjarim kaj bi lah še use skupi počela .. njega pa kr ni od nikodr sicr pa so dobre tud pesmi da se lah mal izjočeš ob njih.. nprimer od Chrisa Daughtrya - It's not over <3 ..- ta mi je bla full pri srcu =) pol Ingrid Michaelson - Corner of your heart, Imogen Heap - Clear the area • LoQiiita
• Od: 7.1.2009
29.3.2009 14:08
pred 3 tedni me je pstu tip.
sm hotla umrt. še zdeii kdr se spounem na njega jočm. ponavad sm tipe pozabljala u 3 dneh... tega pa nikakor nemorem pozabt.. in po useem tistem kr mi je naredu (prevaru pa to...).. še zmer ga hočm. pa čeprou vem d ga nebom dobila. • impulz
• Od: 12.10.2008
29.3.2009 20:13
js parkrat k sm šla s tipi narazn sm res ful jokala in se ful sekerala pol sm pa enkrat skontala. da en tebe **** ti pa enga druzga ****š.tko da vse se vrača sve se plača...zdej pa nkk k sm z enim se probat nenavezat nanga in sam uživat u skupnih trenutkih in pol kj je konc si sam rečm pać....show must go on :]
• freaky
• Od: 28.2.2009
31.3.2009 15:49
impulz pravi:js parkrat k sm šla s tipi narazn sm res ful jokala in se ful sekerala pol sm pa enkrat skontala. da en tebe **** ti pa enga druzga ****š.tko da vse se vrača sve se plača...zdej pa nkk k sm z enim se probat nenavezat nanga in sam uživat u skupnih trenutkih in pol kj je konc si sam rečm pać....show must go on :]
js bi tko rada bla take vrste človek.. glede teh reči pa sm pravi emo x) pač sploh nism človek ki pozablja.. mislim pozablja v smislu pozabljanja napak, ljudi.. ne? drugače sm pa dost zgubljen človek in pozabim full reči x) pač na svetu smo različni.. =) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.