kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:)

1 | 2 | 3 | >>
shufflePaXie • Od: 27.11.2010 • Prispevkov: 27
kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 16.1.2011 21:39
Hej!
No mene pa zanima kaj gre vm tipom najbl na žiuce pr puncah pa kaj gre puncam najbl ne žiuce pr tipih. Wink razpište se xD

men gre na tipih recmo to da so nekateri pretirano samozavestni, samoušečni in misljo da so neki hudi čeprou se ne zavedajo da jih majo usi za neumnga. moj deu ><

p.s.: nism še vidla kkšne take teme udprte, če je se opravičujem ;D
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 16.1.2011 22:33
Pri tipih mi gre najbol na žiuce, da so samovšečni,da se majo neki za več, pa ne prenašam tipou k misljo da jim bojo punce use k rit prnesle ;P
Have a nice day Smile
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 17.1.2011 9:34
phaaaaaa. MILJON je tega. se opravičujem za kletvice ki bojo prišle v naslednih natipkanih besedah sam js sm tko raz.****.ena da res ni >.<
~najprej je use kul & najs & use pol kr naenkrat te od.je.be in ti ne piše nč več
~mu pišeš en sms da ka je narobe &to & ne more odpisat. enga pofu.ukan.ga sms-a nemore nazaj poslat. KRETEN >..<
~ajaa...se menš da se dobita na pjači in pol ga z meni NEznanih razlogov ni. pol pa neke pof.uka.ne igovore išče k so res LAAAAAAAAAME -.-'
~ITD >.<
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 17.1.2011 17:00
cupachups pravi:
phaaaaaa. MILJON je tega. se opravičujem za kletvice ki bojo prišle v naslednih natipkanih besedah sam js sm tko raz.****.ena da res ni >.<
~najprej je use kul & najs & use pol kr naenkrat te od.je.be in ti ne piše nč več
~mu pišeš en sms da ka je narobe &to & ne more odpisat. enga pofu.ukan.ga sms-a nemore nazaj poslat. KRETEN >..<
~ajaa...se menš da se dobita na pjači in pol ga z meni NEznanih razlogov ni. pol pa neke pof.uka.ne igovore išče k so res LAAAAAAAAAME -.-'
~ITD >.<

Uff ja poznam tooo >.< To je pa že obup od tipa!! Preveč je takih ;P
Ribica • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 102
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 17.1.2011 17:32
Men gre na žiuce k se delajo da so kr neki, čerpou niso...al pa da se skos siljo zraun!!!
lara123 • Od: 15.12.2010 • Prispevkov: 41
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 17.1.2011 17:39
am.. nimam vlk za skritizirat ( jah še sama nemorm vrjet)
drugač pa tole :
-pretirana samozavest
- ko bi res usee dali da bi jih upazala kaka pič.ka hahha mislim res naredli bi use ...al pa če jih gledate ko igrajo nogomet ( pa sedijo kake babe zraun )hahah crkujem
-ko se družijo z eno babo iz celga razreda kr je blond pač bo barvi las pa jih osvajajo druge smo pa gnoj Sad
-ko se španajo s tistimi mišicami da mi je že slabo
-velikokrat pozabijo da je glavna osebnost
-Da so sramežljivi in pol morm zmeri babe nardit 1 korak

am mislim da je to kr najbol

aaja pa uno ko mi ne bo nikol jasno nevem če usi ampak jih vlk poznam : skos klejejo o ku.rba
skos tta kletvica u k.urba naloge niam uu kur.ba je usekalo uu kur.ba je dobra hahhahaa majkemi noo
Smile
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 17.1.2011 22:21
men pa gre pr puncah najbolj na žiuce:
- ko sma skupi mi govori o njenih bivših.
- primerja me z bivšimi -.-"
- misli da sem isti -.-"
- pravi da pride na zmenek, in še pred 5 min je rekla da pride nato pa že nemore -.-"
- pred poljubom ji je use smešno -.-"
- če se še kj spomnim povem....
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 17.1.2011 22:33
najbol mi gre nažiuce kadar ma tip prevelk ego. in VEM da me pogreša, ampak bo uztraju ..to me res raz.p.i.z.d.i!
* da je pred frendi drugačn kokr sam s tabo.
* da mi govori, da je use uredu, pa čutim, da se je nekaj spremenilo
Wink
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 18.1.2011 0:02
a če sem biseksualec lahko za obadva spola napišem? ;D
shufflePaXie • Od: 27.11.2010 • Prispevkov: 27
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 18.1.2011 15:12
Jok3r pravi:
a če sem biseksualec lahko za obadva spola napišem? ;D

hahahahah ti kr piš. :''D
Klemen33 • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 36 • Kraj: Dolenjska <3
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 18.1.2011 21:51
men osebno do.pi.zdi ko punce govorijo mišice niso nič ampk je glavna osebnost, pol jo pa vidiš zmeri z takimi ku.rbi.rji
pa to da se prtožujejo da morjo zmer prvi korak nardit....pa kua čš če ti je punca res všeč in zardiš?
erienne • Od: 21.10.2010 • Prispevkov: 185
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 18.1.2011 22:57
Klemen33 pravi:
men osebno do.pi.zdi ko punce govorijo mišice niso nič ampk je glavna osebnost, pol jo pa vidiš zmeri z takimi ku.rbi.rji
pa to da se prtožujejo da morjo zmer prvi korak nardit....pa kua čš če ti je punca res všeč in zardiš?

oki zato je pa precej logična razlaga..pč uni k majo mišice so doskrat rahlo do pretežno zabiti in pač misljo da so itak ONI edini v celi galaksiji in si dejansko upajo kej uprašat..glede na ostale k so full fajn in pač so take prpe da kr joj..in če zardiš maš pomojemnenju še več šans an..ker se ji boš zdeu cute in kao pč da ti je res ušeč...
drgač pa so tipi itak povečini preveč samoušečni da bi vidl karkoli druzga kt svoj popovn odsev u špeglu, na usake tok pa najdejo eno blondi k nima možganou in jim da po 3sekundh..najslabše so pa tiste fore k misl da bo car če bo nekoga ****/pretepu/karkoli pa k je užaljen za usak drek dela se pa da ej ceu ****čč.. drugače ste pa kr uporabni Very Happy
tadica • Od: 30.4.2010 • Prispevkov: 6
hay 19.1.2011 16:21
Gasika pravi:
Pri tipih mi gre najbol na žiuce, da so samovšečni,da se majo neki za več, pa ne prenašam tipou k misljo da jim bojo punce use k rit prnesle ;P
Have a nice day Smile

se strinjam s tabo
Elena • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 40
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 19.1.2011 16:58
Men gre ful na jetra to k začneš hodt s tipom pa sam neve kwa hoče. Enkrt se dobesedn zaliže s tabo pred frendi drugič se ti niti nasmeje ne. Rolling Eyes
urzaaaa • Od: 16.10.2010 • Prispevkov: 2
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 20.1.2011 23:02
MEN GRE NAJBOLJ NA ŽIVCE ko te fant ki si v njega skoz spravlja ob živce in ko te spravi na rob joka , te vpraša če bi hodla z njmo ..
pa ful so samovšečni,
mislijo da so samo oni in
blondinke so za njih ne vem kaj neki najbolšga ... Very Happy Evil or Very Mad
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 21.1.2011 11:05
Gasika pravi:
cupachups pravi:
~ITD >.<

Uff ja poznam tooo >.< To je pa že obup od tipa!! Preveč je takih ;P

Podpis! Kreteni **** zmešani, in ja ni mau takih.! -.-''
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 21.1.2011 11:09
Timi pravi:
men pa gre pr puncah najbolj na žiuce:
- ko sma skupi mi govori o njenih bivših.
- primerja me z bivšimi -.-"
- misli da sem isti -.-"
- pravi da pride na zmenek, in še pred 5 min je rekla da pride nato pa že nemore -.-"
- pred poljubom ji je use smešno -.-"
- če se še kj spomnim povem....

hjuu.ta mora bit mal posebna da je taka(:
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 22.1.2011 2:39
urzaaaa pravi:
MEN GRE NAJBOLJ NA ŽIVCE ko te fant ki si v njega skoz spravlja ob živce in ko te spravi na rob joka , te vpraša če bi hodla z njmo ..
pa ful so samovšečni,
mislijo da so samo oni in
blondinke so za njih ne vem kaj neki najbolšga ... Very Happy Evil or Very Mad

to je pa sam en zoprn stereotip.. (glede blondink)
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 16.2.2011 21:43
Gasika pravi:
Have a nice day Smile

tist prvi del samoušečnost in d se majo za neki več je tud velik punc takih ja Very Happy
MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 16.2.2011 21:54
Em jst pr tipih nemaram:
-ne maram tega,k jim poveš d ti je ušeč in pol se te izogibat začnejo in tko te nekak j.e.b.e.j.o u bučo,ti kao neki namigujejo ubistvi je pa to use skupi ena šala.
-pol nemaram tega,da mu je ena punca ušeč in ne prizna tega
-nemaram,da se hvaljo kiro use so že po njihovem izrazu "napumpal"
-nemaram,da se majo nad puncam neki več
-najbolj pa nemaram,da punce tepejo

Velikrat sm prebrala,da vas mot da se majo v krogu prjatlov za neki več.. to je zame čist normalno,itq se tud me kdaj pred frendicam mal carico delamo ampak do neke mere:)
Tist tipi k pa se res tist na pouna delajo norca z drugih ljudi tega pa ne maram ja Smile
puncinena • Od: 29.1.2011 • Prispevkov: 6
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 16.2.2011 22:00
Pri fantih:
- preveč ponosni
- eno govorijo, drugo delajo
- pa tisti njihov: ''Samo ti me zanimaš'' pol pa z 10 drugimi Smile
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 16.2.2011 22:03
najbol mi gre pr obeh spolih na žiuce k govorijo usi: ne, sej ni važna zunanjost, sam NOTRANJOST... in pol vidš da jo/ga je sram bit z nekom če ni zeloextremnopreveč hud. halo?! kup si barbiko pa si jo nekam porivi al mej pa nekoga k te bo razumeu in meu iskreno rd.
drgač pa hmm.. učasih mam občutk, da se tipi sploh ne zavedajo kaj pomen beseda ljubim te. v žiulenju sm 2x čutla tko in to tut povedala, ampak men je rekl to že več tipou. in sm vrjela, moja napaka. ampak kadar vrjamm in mam res nekoga iskreno rada res boli, ko te naenkrat ignorira in zbiše iz svojga lajfa. zato prosm rajš bodte tih al pa rečte samo takrat ko to čutte. nč ne boli bolj kot to, ko si neki vrjeu, meu res rd in šele pol spoznou, da si biu prouzaprou edini k je tko čutu. okej, vem, tut punce za.j.e.b.emo, znamo bit prasice in smo usi sam ljudje, ampak mejte jajca in to tut povejte! je res tok težko pogledat osebo v oči in ji povedat resnico pa čeprou boli? ne, ni. velik bolj pa boli, če tipi nimajo jajc za napisat en po.f.ukan sms in povedat kaj je narobe!
mau sm se razpisala, pač Very Happy
jasmina13 • Od: 17.2.2011 • Prispevkov: 45
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 17.2.2011 19:36
Men gre pa na žiuce k ti tip reče da ni u tebe pa neki -,-' A Po drug stran te pa gleda pa še po možnosti hod z drugo :/
Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 17.2.2011 22:26
men gre pa najbl na k.u.r.a.c. da k mu ti poweš LUBM TE! ti newrjame. no ja sj jz pa ___ swa bla 1x skp in tkt pač nism bla u ful u njega. no ja. in zj sn po 7 mescih u njega in zj mu powem in ona aja? kko to? uno bed mi je blo u ful pač. in ja. >< em ja to pa pač da te dajo u jok. jz če pogledam iz šole wn widm une dele k swa se žwalila pa to no in začnnem med poukom jokat. to mi je najbl bed. no ja. faq mi je a njemu se kr J.E.B.E. =(
Docii • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 13
Re: kaj gre tipom na žiuce pr puncah in ubratn:) 18.2.2011 19:29
soonck pravi:
najbol mi gre pr obeh spolih na žiuce k govorijo usi: ne, sej ni važna zunanjost, sam NOTRANJOST... in pol vidš da jo/ga je sram bit z nekom če ni zeloextremnopreveč hud. halo?! kup si barbiko pa si jo nekam porivi al mej pa nekoga k te bo razumeu in meu iskreno rd.
drgač pa hmm.. učasih mam občutk, da se tipi sploh ne zavedajo kaj pomen beseda ljubim te. v žiulenju sm 2x čutla tko in to tut povedala, ampak men je rekl to že več tipou. in sm vrjela, moja napaka. ampak kadar vrjamm in mam res nekoga iskreno rada res boli, ko te naenkrat ignorira in zbiše iz svojga lajfa. zato prosm rajš bodte tih al pa rečte samo takrat ko to čutte. nč ne boli bolj kot to, ko si neki vrjeu, meu res rd in šele pol spoznou, da si biu prouzaprou edini k je tko čutu. okej, vem, tut punce za.j.e.b.emo, znamo bit prasice in smo usi sam ljudje, ampak mejte jajca in to tut povejte! je res tok težko pogledat osebo v oči in ji povedat resnico pa čeprou boli? ne, ni. velik bolj pa boli, če tipi nimajo jajc za napisat en po.f.ukan sms in povedat kaj je narobe!
mau sm se razpisala, pač Very Happy

maš moj podpis!!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.