Srednja upravno administrativna šola Ljubljana - SUAŠ

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Srednja upravno administrativna šola Ljubljana - SUAŠ 18.1.2009 14:24
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:

- kako zahtevna se ti zdi,
- zakaj si se vpisal/a na to šolo,
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
- kateri predmeti se ti zdijo ok in kateri najbolj kritični,
- kako se razumeš s sošolci,
- kakšne načrte imaš za naprej,
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd.
lejKo • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 1
suaŠ 6.10.2009 23:13
ja u gławnm.. obiskujm srednjo uprawno administratiwno šoło lj..
in res majkemii od zaćetka se mi je zdela bedna pa kr enaa.. a zdj sm ugotowila da s te šoLe ne bi šlaa nikamr.. ras naletelaa sm na najbolši klaas ker jih je na šołi.. Cool usii se štekamo in si pomagamoo kokr si lahkoo.. Very Happy pa tuut učitli so zakoon.. sej so tuut eni k so dosadni pa te fore kao neki grozijo.. ampk se tuut oni izkažeejo da niso took slabii.. :p
u glawnm ŠUaŠ ga ußiJa.. swojga klasa pa noČm niKooŁ niKooooł zamenjaat.. :$ 1.Ed aj loow juuu Arrow naiiweeeć Embarassed
manjana • Od: 2.3.2011 • Prispevkov: 1
Srednja upravno administrativna šola v Ljubljani 2.3.2011 17:28
Zdravo!

Bila sem dijakinja te srednje šole. Moje mnenje o tej šoli..katastrofa!zakaj ? neprofesionalnost, zmerjanje učencev na veliki ravni in tudi kaj dosti od znanja samega ni bilo! meni je žal da sem bila na tej šoli (pa nisem edina) ker se v tem času skoraj da nič kaj pametnega nisem naučila. Dijaki na šoli so pa tako ali tako sami južni in se ne znajo ne obnašat kaj šele kaj drugega!!

Vsak ki je pameten ve da je to šola za tiste talibane ki ne morejo nikamor drugam pridit in so prisiljeni it na šolo kjer ni znanja,profesionalnosti,zdravega odnosa med dijakom in profesorjem ipd.!

Lp
medvedek • Od: 8.3.2011 • Prispevkov: 0
Re: Srednja upravno administrativna šola Ljubljana - SUAŠ 8.3.2011 14:50
Suaš je res zakon, ni res, da so na šoli sami ?čefurji? je tudi veliko Slovencev. Učitelji so zakon, tudi če kdaj kakšen kaj zateži, s tem želi dijakom le najbolje, kar se tiče učenja pa to, se lahko veliko naučiš. Pa tudi na tej šoli niso le dijaki, ki ne bi mogli iti na nobeno drugo šolo, ampak so tudi tisti, ki jih ta šola zanima in imajo določen cilj, kaj bi v življenju radi delali. Kdor se želi naučiti, se lahko veliko nauči, kdor pa ne, pa je to njegov problem.

Poleg pouka pa je na SUAŠu tudi milijon drugih dejavnosti, kot so nogomet, rokomet, pevski zbor, plesno navijaška skupina,?

Imamo pa tudi razne prireditve, inkubator kjer se dijaki lahko zatečejo med prostimi urami, je veliko računalnikov in nove odlične opreme.

Lp.
Twisted Evil Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.