ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^

rebeka • Od: 11.3.2011 • Prispevkov: 19
ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 17.3.2011 21:06
Rada bi mau slišala mnenja kaj si vi mislete o tem, da če se gre na party da je zravn prisoten tut alkohol. Jz osebno nimam nč proti sj ne da se ne znamo zabavat tut brez njega ampak enostavno če si zuni bi blo brez veze samo stat al neki pa spiješ par kozarčkov (ali večVery Happy ) ... Ponavad so najbol smešne situacije zgodijo takrat ko si ijan ( če se jih spovniš Very Happy ) pa me zanima če se je komu še posebi smešnga nardil .. pa še bi se dal pisat o tem.

NO KAJ ČAKAŠ!. Komentiraj in nas nasmej s kšno funny situacijo Wink

LP Wink
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 17.3.2011 21:31
mi smo skor ( tak malo je mankal! Mad ) prepričal dva kolega da sta se zažvalila Very Happy sta se pa božala pa to, sam sta dragač oba strejt. Jaz pa sem bla tok da sem bla, pa sem šla enga na bowlingu vprašat če ga lahko slikam ( je delal tam) XD pa še zaj mam sliko. pol pa nas je blo sram it tja bowlat še neki časa Laughing
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 17.3.2011 21:43
bivša sošolca sta se zaliznala Very Happy

jz pa še nisn bla pjana Very Happy
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 19.3.2011 17:15
Peinchy pravi:
mi smo skor ( tak malo je mankal! Mad ) prepričal dva kolega da sta se zažvalila Very Happy sta se pa božala pa to, sam sta dragač oba strejt. Jaz pa sem bla tok da sem bla, pa sem šla enga na bowlingu vprašat če ga lahko slikam ( je delal tam) XD pa še zaj mam sliko. pol pa nas je blo sram it tja bowlat še neki časa Laughing

hahahh Smile)) Oh vam želim weč sreče u prihodnje Very Happy al pa še šn kozarček več pa bo Razz
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 19.3.2011 17:17
ImmortalLea pravi:
bivša sošolca sta se zaliznala Very Happy

jz pa še nisn bla pjana Very Happy

Oh pr ns ukol se ne najde to pogumnih fantov, so zato ženske XD Razz
PinkFlower • Od: 5.1.2011 • Prispevkov: 17 • Kraj: Kamnik
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 20.3.2011 11:04
Js se nism še nikol tok napila da bi bla pol koma xP
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 20.3.2011 14:09
Jz tut doug cajta nism niti pila alkohola. Prvič je blo pa tk u prumu letniku šele k smo šli z frendico in njenmu tipom na žurko in k nism bla vajena uno ful pit, sm bla takt čiiiz koma ne spovnem se kaj se je takt use dogajal sam to d sej poj mtka 1x pred mano pojavla in me nesla u avto. Nasledn dan sm se zbudla u svoj postli in na moje presenečenje mi mt sploh ni tok morila Very Happy ... Je pa res d sm bla poj še nasledn dan čiz boga use sm zbruhala :X
Sashhax3
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 20.3.2011 14:34
Men osebno je alkohol supr ! Very Happy
Rada ga pijem ^^
Najbl sm bla nabita na noulet:
1. use sm objemala
2. hotla sm se u jezer ****
3. šla sm na gugalnco se gujsla pa govorila: jz sm supermen
4. use kr sm dobila u roke sm spila
5. skos sm padala z enga stola pa enkat sm u eno rožo prletela * toj blo u baru*
6. k sm pršla domov sm se valala po tleh pa šla vn pa se metala u sneg pa delala kolesa o_o
USE TO SM ZVEDLA OD DRUGIH OSEB xD nč se jz ne spomnnm
knigca • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 18
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 20.3.2011 16:11
mah.sj nism geek sam men je bz pit ka pol loh kej obžaluješ...najbl uno creepy mi je pa da ti kdo pove da si kej groznga naredu ti se pa nč ne spomneš...
pa sej se znamo tud prez tega zabavat no Very Happy sploh bi me pa tstari ubil če bi kej tazga zvedl...:O
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 21.3.2011 21:43
knigca pravi:
mah.sj nism geek sam men je bz pit ka pol loh kej obžaluješ...najbl uno creepy mi je pa da ti kdo pove da si kej groznga naredu ti se pa nč ne spomneš...
pa sej se znamo tud prez tega zabavat no Very Happy sploh bi me pa tstari ubil če bi kej tazga zvedl...:O

Sj zato pa so frendi da te ubranjo pred tem d kej groznga nrdiš, če je pa kšna mejhna neumnost se ji lahko pa sam nasmejiš ;P
micy13 • Od: 22.3.2011 • Prispevkov: 2
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 22.3.2011 17:27
če je tvoj fant al pa punca pijan mu morš pumagat se pozdravit, ne pa ga pudpirat pr tem Arrow Rolling Eyes
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 22.3.2011 17:35
micy13 pravi:
če je tvoj fant al pa punca pijan mu morš pumagat se pozdravit, ne pa ga pudpirat pr tem Arrow Rolling Eyes

če si pijan to ni bolezen, razen če si mislila odvisn od alkohola Very Happy
meLyy • Od: 8.11.2008 • Prispevkov: 6 • Kraj: Mb
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 22.3.2011 18:55
jas sm se nazadnje na svoj rojstn dan.februarja u planetu.pol pa sm se zjutri zbudla.pa mi je tak fotr dau fotoaparat in reku da naj si pogledam slike..in dam jas to na računalnik in vidim sebe kuk lepo spim na tleh.na brisači pa pokrita z brisačo,gor sm mela sončne špegle,nad sabo odprt predal in gor naleplen listek da je to kao SENČNIK na plaži...na pojstlo sm si uštimala namizno lučko pa gor nalimala listek : SONČEK,en deu tal sm pa očitno z tempero al s čim pobarvala na plavo in je blo to moje zasebno morje.svašta. in sm se očitno igrala da sm na plaži.sramota res Very Happy.
JanezBond007 • Od: 15.2.2011 • Prispevkov: 10
Re: ZABAVE in alkohol. NE čakaj, komentiraj ^^ 22.3.2011 20:44
nič nimam proti alkoholu če se ga ne pije zarad tega ker je "cool" Rolling Eyes
sploh pa pijana ženska je meni nekaj najbolj nagravžnega...če je res pijana , ponavadi ženske mislijo da so pijane ampak jim sao psiha dela Laughing ne rečem da je malo pijana, ampak tak pijana da bruha, da ne more hoit, da se vesi po vsakem...to pa mi je najbolj nagravžno res...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.