Je realno da se 15 letnica preseli k starim staršem?• buba6
• Od: 4.3.2011
Je realno da se 15 letnica preseli k starim staršem?
4.3.2011 15:25
živjo, imam prjatlco k je duma ful omejena, stara je 15 let. Želi se preseliti k babici kjer je že kot mala stanovala s starši, v šolo bi hodila z vlakom. pri starših si ne želi več živeti, brat jo nonstop "ovira", rada ima starše le ne želi biti več pri njih....pa me zanima ali se vam zdi to realno da se 15 letnica preseli k starim staršem, kjer zelo uživa in ji je lepo ter si to želi? mislite da ji bodo starši dopustili, je to dopustljivo? zanima me vaše mnjenje... HVALA, fsm! • steph
• Od: 15.5.2010
Re: Je realno da se 15 letnica preseli k starim staršem?
5.3.2011 11:53
buba6 pravi:živjo, imam prjatlco k je duma ful omejena, stara je 15 let. Želi se preseliti k babici kjer je že kot mala stanovala s starši, v šolo bi hodila z vlakom. pri starših si ne želi več živeti, brat jo nonstop "ovira", rada ima starše le ne želi biti več pri njih....pa me zanima ali se vam zdi to realno da se 15 letnica preseli k starim staršem, kjer zelo uživa in ji je lepo ter si to želi? mislite da ji bodo starši dopustili, je to dopustljivo? zanima me vaše mnjenje... HVALA, fsm!
ja odvisno kk je omejena. Če jo tepejo in zanemarjajo pol bi blo pametno. Zarad tega ko ji kaj ne pustijo npr. it vn pa to je vrjetno zato ko jo majo radi in ni zarad tega nč omejena in ni razloga da bi šla k babici ... • buba6
• Od: 4.3.2011
5.3.2011 21:13
ne, je ne pretepajo ali kakor koli " mučijo" ampak punca si pač zelo zelo želi nazaj u njen domač, rojstni kraj ker se v mestu sploh ne počuti dobro....
• pk4life
• Od: 20.7.2010
6.3.2011 1:51
brat jo ovira?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Zelodko
• Od: 13.11.2010
6.3.2011 15:21
če se babica strinja naj pojde... Sam nwm, njeni starši bi blo res ful hudo, da kr tko odide ko so jo vzgajal pa take?
• vatrena19
• Od: 14.10.2008
7.3.2011 14:41
buba6 pravi:živjo, imam prjatlco k je duma ful omejena, stara je 15 let. Želi se preseliti k babici kjer je že kot mala stanovala s starši, v šolo bi hodila z vlakom. pri starših si ne želi več živeti, brat jo nonstop "ovira", rada ima starše le ne želi biti več pri njih....pa me zanima ali se vam zdi to realno da se 15 letnica preseli k starim staršem, kjer zelo uživa in ji je lepo ter si to želi? mislite da ji bodo starši dopustili, je to dopustljivo? zanima me vaše mnjenje... HVALA, fsm!
brez dovoljenja starsev najbrz nebo mogla it, razen ce je ze polnoletna al pa ce je nekaj res konkretno narobe da jo pretepajo, posiljujejo ali kej podobnga, kr tko pa nebo mogla it ker se je pac ona tko spomnla. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.