Pobeg od doma :D

FrixieThin • Od: 25.9.2010 • Prispevkov: 30
Pobeg od doma :D 25.2.2011 15:33
Heei,
a je kdo že pobegnu od doma?
Kok ste bli stari pa kam ste šli? Smile
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: Pobeg od doma :D 26.2.2011 11:02
sicer jz nisn,ampak je pa en moj frend Very Happy

enkrat po pouku se je vsedu na vlak pa se je odpelu v koper...sam pol je iz kopra klicu mutter,da je pršla po njega.
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Pobeg od doma :D 26.2.2011 12:22
jz sem 'pobegnu' enkrat marca, pri 14 letih , in sicer sem šel v hribe nekam v gozd, na višini 800m, ampak sem se hitro vrnil, ker je sneg začel padat Smile
ko se spomnim tega se sam sebi smejim, res se ne splača pobegnit od doma, ni smisla.
karkol je narobe u lajfu, takoj začni problem reševat, ne misli na pobeg ali samomor. ;D
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Pobeg od doma :D 26.2.2011 13:39
jas sem 2×. prvič ko sem bla stara 11 let, zaradi tega ker je takrat tudi brat kao "pobegno" pa mi je vse pravo kaj morem rečt mami, kam bo šel, kaj misli, zakaj itd. no pač čes en dan je prišo nazaj, ampak je blo meni to tak kul da sem mogla te pač jas tui "pobegnit". pa sem šla na avtobus, pa sem že bla v žalcu, samo mi je kriza postala, pa sem hotla it nazaj samo nisem vedla kak. pa sem šoferu vse povedala, pa mi je taxi plačal pa me je domov taxi pripelal haha.
drugič pa iz za.ebancije (pri 14), nisma šla s kolegom k pouku, pa sma misla it v lj k njegovi babici, pa je blo že vse zmenjeno, ampak sma se na narobni vlak vsedla pa sma šla v avstrijo, samo nisma mela potnega lista pa sma komaj takrat pogruntala da se ne vozima v ljubljano pa so tam klicali starše pa so pol mogli po naju2 prit.
haha jas ti prioročam da greš raje na izlet, kot pa da bi pobegnila od doma, ker če nimaš denarja pa če nimaš nikam za it se ti prej ko slej vse drugač obrne, pa hočeš bit nazaj doma Very Happy je pa hecno nazaj poštudirat kak si bil **** ko maš ubistvo vse doma haha. samo meni je blo fajn te drugič ker se nama je s kolegom tolko stvari zgodlo v tistih 2 urah da joj haha :DDD
Re: Pobeg od doma :D 27.2.2011 20:13
Mene tud pogosto ni doma tud po par dni pa se ne pomen da sm pobegnla od doma...x)... to kar si ti rekla je biu bl "izlet"..=)..pa od doma se ne pobegne "za foro"..ampak je to kr resna stvar....isto kokr da te starsi vrzejo iz bajte...sam da v primeru pobega te iscejo s policaji ker te ni brez njihove vednosti tud po par tednov domov...ce te pa postavjo vn pa pac tega ni...te nocjo nazaj...sam da ti to stars nardi more bit pa on mal mentalno cudn, da svojga otroka postavi ven....
Tud sama sm v konfliktu k sm bla mlajsa mtki rekla da ji bom se pred osemnajstimi vn iz bajte sla pa da me bk ce me nebo nasla....zdj k gledam pa nazaj se pa loh temu sam smejim...=)
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Pobeg od doma :D 27.2.2011 21:00
Pinkberry pravi:
Mene tud pogosto ni doma tud po par dni pa se ne pomen da sm pobegnla od doma...x)... to kar si ti rekla je biu bl "izlet"..=)..pa od doma se ne pobegne "za foro"..ampak je to kr resna stvar....isto kokr da te starsi vrzejo iz bajte...sam da v primeru pobega te iscejo s policaji ker te ni brez njihove vednosti tud po par tednov domov...ce te pa postavjo vn pa pac tega ni...te nocjo nazaj...sam da ti to stars nardi more bit pa on mal mentalno cudn, da svojga otroka postavi ven....
Tud sama sm v konfliktu k sm bla mlajsa mtki rekla da ji bom se pred osemnajstimi vn iz bajte sla pa da me bk ce me nebo nasla....zdj k gledam pa nazaj se pa loh temu sam smejim...=)

po par dni?.. kok si pa stara?.. drgačpa poznam tut take starce k so folk že fu.knl vn ja.. hah pol so prespal pr frendih sam če bi men to moja mt nrdila nebi pršu nzj..

Nazadnje urejal/a pk4life 27.2.2011 23:28; skupaj popravljeno 1 krat
Pinkberry • Od: 21.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: Pobeg od doma :D 27.2.2011 22:21
Ja nazalost se tud take stvari dogajajo...s** je to ce ta otrok nima nikamor za it...valda socialna poskrbi sam predstavli si kai nardi to otroku k se ga stars odrece....ni lih fain...
Če pa otrok zbezi od doma pa tud starše psihira, je pa čist isto....k se spomnem k so mi takrtne sosolke vesele razlagale kak so **** vn skoz okna sam zto k jim mtka ni pustla gledat tvja al pa k so jim rekl da si sobo posprav....pol k so pa vidl da jih ni vec v sobi so pa panicni napad dobil pa klical use okol.....usak bi se mogu takrt k se skrega s tastarimi postavt v njihovo kozo pa vidt da niso tastari tm zato da frocom grenijo lajf pa jih spravlajo do tga da majo zeljo cim prei vn iz bajte ampak lih zato ker vejo kaj se ti loh v dolocenih situacijah k si mlad pa naiven zgodi....ce si pa prevec razpuscen prides pa pr 16 dam z nevem cim use v krvi...pol mas pa sam zrd tega enga izhoda probleme tud loh pou lajfa ce ne se vec....
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: Pobeg od doma :D 28.2.2011 23:44
omgwtfbbq

Kaj te to zaj to neke to o tem ko tak sploh to ni to ker to potem to ni, ker to bi blo če bi na to pomislo samo itak to neo to!

Aja btw, rad mam breskve!
Pinkberry • Od: 21.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: Pobeg od doma :D 1.3.2011 18:59
Waw...ploskam ti..-.-''

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.