moja največja želja =/

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
moja največja želja =/ 4.3.2011 15:13
Živjo, nova sem na tem forumu zato vas najprej pozdravljam! =))
mene pa zanima kaj vi menite o moji težavi zato bom kar tu postavla uprašanje in vam prdstavla moj problem: zeelo mam rada konje, obožujem jih! Tudi treniram preskakovanje ovir problem pa je sledeč: malo je problem tudi zaradi denarja; treningov nimam več in zdaj vedno kaj pomagam pri konjih ali kaj podobnega in potem dobim kako uro zastojn za jahat ampak to je 10X premal za mene!!! Confused žemil si nazaj usakodnevnih treningov! moja še večja želja pa je dobit svojga tekmovalnega konja! ki pa nevrjamem da mi ga bojo kupl =SS ='( ta moj problem sm si tak fejst uzela k srcu da sm že u depresiji! nwm kaj nej nrdim kr mi to res pomeni največ na svetu in glih tega nimam! ='((( Crying or Very sad zelo me boli gledat kak se drugi zabavajo s svojimi konji na treningu, tekmah..js pa niti treningov nimam. Sad

Hvala za odgovore! lp, žalostna Buba Sad
annie15 • Od: 26.2.2011 • Prispevkov: 30
Re: moja največja želja =/ 4.3.2011 16:09
ziujo..ne bit zalostna..! sploh pa ne u depri.!
hmm..js mislm da ce si to rez zelis pa pac nimas dost dnarja..js bi na tvojmu mestu sla delat..tko 4 urce nekje..nevem probi si najdt sluzbo..al pa starce pros nej ti placajo...a ti nocjo al kaj.? use u druzini pros nej prspevajo an.? sej vrjetn jih je velik.. Wink
velik srece..pa ne bit zalostna..!!!
Very Happy Very Happy Very Happy have fun..!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.