1. GIMNAZIJA -TOČKE ZA VPIS• neva
• Od: 16.9.2010
1. GIMNAZIJA -TOČKE ZA VPIS
10.2.2011 16:05
mene nekaj zanima .. pač jas bi šla na 1.gim
zaj pa me zanima kolk točk rabiš povprečno da prideš na 1. oz. kolko štirk lahko maš zaklučenih .. sej vem da se to z leti spreminja pač odvisno od števila vpisanih samo vseeno prebližno ,) HVALAAA hf • Ally14
• Od: 6.12.2010
Re: 1. GIMNAZIJA -TOČKE ZA VPIS
10.2.2011 18:11
Oj!
Jaz tud grem na prvo gimnazijo v mb... poslala sem ti link, kjer si boš lahko samo izračunala točke?! možnih je 175, za vpis na prvo pa jih morš met 164!! upam, da sn ti pomagala-prosim odpiši Ally14 • neva
• Od: 16.9.2010
11.2.2011 19:18
sej ta program že imam ampak vseeno hvala .. pa tudi vem da rabiš 164 točk .. samo ni vedno tak včasih jih je 160 dovolj da te sprejmejo včasih pa tudi 164ni dovolj .. samo smo baje mala generacija in se lahko zgodi da nebo omejitve sploh • 005
• Od: 17.5.2009
13.2.2011 2:03
lahko dobim to za točke.? *puppyeyes*
• Ally14
• Od: 6.12.2010
13.2.2011 15:09
ja, neva lahk se zgodi da bo jih 160 dovolj, al pa premalo-pravijo, da smo mala generacija, zato mislim da ne bo omejitve vpisa, če pa bo, pa mislim, da ne bo ful omejeno jaz bom mela vseh 175 pik, če bom mela letos vse 5 zaključeno [link] pol ma maš tabelo-saj ti vse piše če pa ne bo link šel, pa vpiši v google FILTERNET, pri filternetu TOČKE, pa boš našla kako si jih izračunaš upam, da sem pomagala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.