Imam preveč kilogramov?

myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Imam preveč kilogramov? 29.5.2010 12:37
heej.
js sm vlika 180cm in mam 60 kg.
a je to preveč*???
men se zdi d mam preveč.pa vam??
usi mi govorjo d morm se zredit in nwm kaj še use.
sam če pa ko se gledam sm debela..
bwee.
a mi lohka gdo powe če mam js prau al moji prjatli in ostali?
odpište prosim! Wink
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Imam preveč kilogramov? 29.5.2010 12:56
TI SI N.O.R.A
js sm 165cm pa mam 60kg..in usi pravjo ka mam ful lepo postavo..
ti pa si 180 .. ma ejj..zredt se morš..!!! kaj je zdej z mladimi? ojoj..
Re: Imam preveč kilogramov? 29.5.2010 12:57
mjaw pravi:
TI SI N.O.R.A
js sm 165cm pa mam 60kg..in usi pravjo ka mam ful lepo postavo..
ti pa si 180 .. ma ejj..zredt se morš..!!! kaj je zdej z mladimi? ojoj..

pa č se mi p zdi d sem zloo debela..
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Imam preveč kilogramov? 29.5.2010 13:37
ŁoŁ?! ti maš še premau člouk! Very Happy. jst mam 185 centi pa 75 kg pa praujo d sm suh ko šibica Very Happy, usi od tastarih do punce xDD Very Happy. sprau to gor, še premau maš Wink.
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: Imam preveč kilogramov? 29.5.2010 14:18
ma nee čiz normalno težo maš alo. mogoče še mau premal...
Re: Imam preveč kilogramov? 29.5.2010 19:27
ti maš pramal kil... če mam jas 52 pa sem 169 vlka(nism lihk suha al pa debela nekje vmes).. tak da presuha si.. Shocked
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Imam preveč kilogramov? 29.5.2010 19:35
ma ne morš to ocenjevat če ne vidiš, ker pač teža je odvisna od zgradbe kosti....lahk maš ti močne kosti pa bo normalno bol težko ko pa neke prhle in to se pozna na teži, videt pa ni... drgač pa ti ne morš bit predebela nikker ne...
Re: Imam preveč kilogramov? 29.5.2010 22:26
underberg pravi:
ma ne morš to ocenjevat če ne vidiš, ker pač teža je odvisna od zgradbe kosti....lahk maš ti močne kosti pa bo normalno bol težko ko pa neke prhle in to se pozna na teži, videt pa ni... drgač pa ti ne morš bit predebela nikker ne...

USAJ 2 pametna kle na forumu jst pa on Razz

lej klele tele ženske skos neki sprašujejo kkko shujšat pa to...ne se zej žret pa to...nis debela nis shirana....za žensko mislm da čist ql...tanajbol da se zj use ženske na formu zmente kolko bo usaka velka pa kolko bo usaka mela kg....usaki paše svoja teža...pr enh je bol da majo mal več pr enih pa bol zgleda če majo mal mn....ustan taka k si pa je to to....
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: Imam preveč kilogramov? 31.5.2010 17:07
nea neke s tem pozornosti iskat :S
če bi ti pamet špilala vreji bi vedla da maš glede na svojo velikost čist prau kilogramov oziroma še premalo .
je pa tui res da ne moreš ničesar ocenjevat preden nea vidiš. sam ne,še vseeno nisi debela no . Rolling Eyes
Re: Imam preveč kilogramov? 31.5.2010 18:27
**** pravi:
nea neke s tem pozornosti iskat :S
če bi ti pamet špilala vreji bi vedla da maš glede na svojo velikost čist prau kilogramov oziroma še premalo .
je pa tui res da ne moreš ničesar ocenjevat preden nea vidiš. sam ne,še vseeno nisi debela no . Rolling Eyes

daj no,neje neke. nič neje pozornosti iščem,.,
me pač zanima kako mnenje mate pč vi o tem..
lej sej če te ka moti pa ne odpiraj tega k napišem..
sicer pa se neum zaraji neke .... tu neke sekiraLa k nia smisla.
k te itak ne poznam,in te nočem1!!!!!!!!
drgač pa idi nekam drugam probleme iskat. k pr meni jih neuš!!
:/ ********** !!
anchy21 • Od: 6.10.2010 • Prispevkov: 15
Re: Imam preveč kilogramov? 9.3.2011 22:43
aaaa, ka bi dala za tako težo pa velikost, hahaha. js sm vlka 165 (nekje tuki) pa mam 51 kg. ful bi shujšala, sam ti maš pa pomoje ful zakon postavo, res:D ne hujšat al pa karkol.
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Imam preveč kilogramov? 9.3.2011 23:22
huh, absolutno premalo. včasih se mi zdi da bi blo za večino punco idealno met ene 10 kil -.- zred seee, tipi morjo met kej za prjet Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.