Pomoč: Srednja vzgojiteljska šola lj ali šcrm vzgojiteljska• sebiixx
• Od: 29.12.2010
Pomoč: Srednja vzgojiteljska šola lj ali šcrm vzgojiteljska
13.2.2011 15:33
Hey.
Rada bi šla na uzgijiteljsko, sm bla na informativnem tk da use vem,sam je pa problem ka nwm na kero šolo nj zdj grem... ube sta mi ble ušeč, sociologinja je rekla da mi bol priporoča lj ka je že več let ta šola, šcrm šele prvo leto. sam pač šcrm se mi zdi bol lahka šola, lj bl zaj.bana... šcrm je tut bližje mojem domu, sam problem je ka usi neki šcrm kritizerajo.. prosim tist ka je na katerikoli od teh dveh šol alpa ka ma kaj pojma če kaj več ve.... HVALA <3 • Tiashh
• Od: 10.8.2009
Re: Pomoč: Srednja vzgojiteljska šola lj ali šcrm vzgojitelj
13.2.2011 21:37
glej ljubljana/šcrm lej use ti je isto, program je isti, nč ni teži nč lažji, edina razlika je pa da je u lublani pač dl ane, tko da če ti je kdo reku da je na šcrmju laži, vrjem mi ni isto je. Drgač je pa čist usejen kam greš, ker če se boš učila ti ne bo problem bit na nubeni šoli • sebiixx
Re: Pomoč: Srednja vzgojiteljska šola lj ali šcrm vzgojiteljska
15.2.2011 13:56
o hv ala.
em še neki, a u lj majo poleg angleščine še drugi tuji jezik al ne ? pa kerega? • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
15.2.2011 15:50
ŠCRM je ful ful ful ful lažji... Tko da če hočš u easy narest pa mn odnest pejt na KAMNK
če pa mislš kej več narest pa it pol še naprej pa LJUBLJANA ... vrjem men sm bla tut jst v želji za vzgojitelsko sam sm zdej čist na eni x drugi šoli ker nism mela dost točk za vzgojitelsko... • sebiixx
16.2.2011 16:45
ahaa... ja jst hočm pol še naprej na fax , pa mogoče mi bo v kamniku lažje bit pravdobra za na fax, ko pa v lj .... sam me zanima za lj če majo tut poleg angleščine še drug tuj jezik...
aja to pa je bedno če ti je zmankal točk :S pol se ti cilji čist podrejo in use ane? • SeeMeSmile
17.2.2011 15:31
Mja.. zdej sm na eni šoli k sploh ne vem kaj goor delaam Wem pa da bom nardila do konca tole šolo ,p ol bom šla na maturitetni tečaj in pol na pedagoško Al pa na večerno vzgojitelsko • sebiixx
17.2.2011 16:03
aja... na keri šoli pa si??
kolk točk si mela da te nis osprejel? • ninkl
• Od: 21.10.2009
....
17.2.2011 16:20
ja jst priporočam lj...ker je bla tm moja sestra in je zlo lahko prjazni učitli prjazno vzdušje • Jok3r
• Od: 22.7.2009
17.2.2011 18:54
kdo kritizira šcrm? opravljivci.
jaz na tej šoli nimam težav. prou hudo je. ne vem zdej za vzgojiteljsko. jaz hodim na gimnazijo ki že traja 60let. • sebiixx
17.2.2011 19:57
pol je teb šcrm dobr?
ja ne velik folka govori da je bz, d so prfoksi gnili in nasploh cela šola gnila • SeeMeSmile
17.2.2011 22:47
Čez ŠCRM kot ekonomsko in gimnazijo nimam nč za rečt, Nism slišala nč razn to da mate staro šolo Na Domžale drgaač • sebiixx
18.2.2011 20:49
ja bom še mal razmislla....
aja domžale.. a ni tm bl tko tko • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
19.2.2011 17:23
Ja ful folka kritizira šcrm, men osebno mi je ful uredu šola, prfoxi so kokr pousod eni ****, drugi za zafrkancijo....drgač so pa usi ful uredu, so kšni bl glupi foxi, se usaj mal nasmeješ xD ...mau zašeu is teme...xD
ŠCRM vzgojitlska..hmm...mam par frendic na vzg. in praujo d jim je ful fajn, pa tut kokr opazm jih ful ni u šolo(pa ne da bi špricale!!) ampak majo vlik teh dnevov pa praxa etc. drugače pa je vzg. isto kokr ekonomska(pač program) samo da so strokovni predmeti drugačni. • sebiixx
21.2.2011 14:04
o hvala. sj mislim d bom šlakr sm ja.. • ludacrna
• Od: 21.2.2011
22.2.2011 3:16
sebiixx pravi:o hvala. sj mislim d bom šlakr sm ja..
heiii js sm is kamnika in mam velik kolegic ki hodjo na šcrm iin jiim je faajn:) is kje pa sii? • Tiashh
• Od: 10.8.2009
27.2.2011 20:24
Lej jst hodm na šcrm pa so prfoksi in usi ful uredu, tud kar se tiče strokovnih predmetov je zlo dobr ker mamo velik projektnih dnevov in usega tega. Tist k pa govori da je na šcrmju neki laži al pa da je kr en pol vrjetn niso mogl gor pridt, če ti pa to ekonomci govorijo pol pa niso zadovolni ker niso šli na tisto smer k so hotl, mogoče so hotl na vzgojitelsko pa so mel premal točk, ker za gimnazijo je blo še velik prostih mest. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.