Predlogi za valeto• DrNina
• Od: 14.8.2010
Predlogi za valeto
20.2.2011 14:23
v šoli se neki že menimo,a kljub temu namm primankjuje idej. Če ima kodo kakšno idejo oziroma pesem ki bi jo lahko peli na valeti naj prosim sporoči. • sebiixx
• Od: 29.12.2010
Re: Predlogi za valeto
21.2.2011 14:06
ja tut mi mamo probleme s tem.
sploh z napisi na majicah k more bit res neki da zažge.. pa muska kot vedno.. generacije nazaj so mele že od talentov: vsi za enega pa od yuhubande če je to slovo pa od čukov: zgodba o prijateljstvu.. tko da sploh neevemo kero bi mel, mel bi pa kšno slovensko... sploh nimamo idej.. • Simonch
• Od: 23.8.2009
22.2.2011 15:18
mi smo lani mel valeto in smo si zbral pesm na roblek bom odšel sam smo je čist prredil pa svoje besedilo sestaul u tem smislu da bomo iz šole šli sam še zmeri se bomo radi spomnjli..., na majcah smo pa ponudbe dobil in tut vi bote vrjetno te kej dobil drgač pa mi smo mel: ne poskušajte nas posnemati ker mi smo unikat eni so mel pa naša prihodnost je tako svetla da moramo nositi očala pa žabo z očali narisano gor.... (:
• aelah
• Od: 26.12.2010
22.2.2011 23:31
mi smo mel od big foot mame nism več s tabo, in smo jo priredil in je blo ful dobr.. majce smo mel pa dost bedne k ns je razredničarka fuul omejevala s tem + to d smo bli čiiist nesposobni komunicerat in se kj zment..
• DrNina
• Od: 14.8.2010
23.2.2011 18:56
Nevem. Tud to se mormo še zmenit
• piercingi
• Od: 23.2.2011
23.2.2011 23:15
mi smo mel pesem za prijatelje in je ful fajn vun padlo • Jasnaa
• Od: 8.10.2010
24.2.2011 11:00
Mi smo mel Lani odajo viktorji. smo jo priredil, & jo poimenov devetkarji. Naredil smo kipce iz lesa, nato pa naredil scenarij, Kipce so dobil najbolj "poredni" učenci. Smo pač mel Smjkote, pozbaliukote..
Pesem smo mel jih ful, Nisem več s tabo, Vsi za enega.. Seveda smo use priredil. besedilo drugačno, glasba ista Pa take fore. _________________ I LOVE YOU <3. • mata
• Od: 7.11.2010
24.2.2011 17:12
Jasnaa pravi:Mi smo mel Lani odajo viktorji. smo jo priredil, & jo poimenov devetkarji. Naredil smo kipce iz lesa, nato pa naredil scenarij, Kipce so dobil najbolj "poredni" učenci. Smo pač mel Smjkote, pozbaliukote..
Pesem smo mel jih ful, Nisem več s tabo, Vsi za enega.. Seveda smo use priredil. besedilo drugačno, glasba ista Pa take fore. to je moglo fuuuuuuuul doro zgledat!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.