Ljubezen na MSN (help me!)

Ali bi bilo med nama lahko kaj resnejšega?
Da :$
16%
 16%  [ 4 ]
Ne. :/
20%
 20%  [ 5 ]
Odvisno od naju. <3<3
64%
 64%  [ 16 ]
Skupaj glasov : 25

Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Ljubezen na MSN (help me!) 13.6.2010 10:44
No jst pa en tip sva se pač najdla na netu. In on je še kr bliz mene sam nisva iz istega mesta. Leto je starejši od mene in ko se pogovarjava se ful pecava in npr. mava v enem pogovoru 42 srčkov pa te fore in skos se menva. In med tednom ga rajš čim mnkrat kliknm oz ponavad on mene na fejsu k mi pošle <3 al pa na msnju tut kdej sam ponavad se pogovarjava ob nedeljac po cele ure in se mava res fajn. Oba sva trenutno samska in si skus namigujava kok je on pa on men kako sm jst lušna... Sam blem je da se bi če se bi vidla mogoče 1x na teden itd. Sam mava dejansko ljubezen prek msnja dugač se pa skos menva če ma že kakšno puco pa jst tipa pa to in nevem če mam kej možnosti da se vidva pa hodva skup vn pa hodva pač..
XxcuukrckxX3 • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 33
Re: Ljubezen na MSN (help me!) 13.6.2010 18:43
a sta se že kdaj vidla sploh?? Surprised xD
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Ljubezen na MSN (help me!) 13.6.2010 20:52
XxcuukrckxX3 pravi:
a sta se že kdaj vidla sploh?? Surprised xD

če sta se že kdaj u živo vidla pol sploh nwm kva čakata....če pa se nkol nista pol se tut osebno sploh ne poznata ubistvu....in nwm no....jst bi...pa čim večkrat bi se vidu...
XxcuukrckxX3 • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 33
Re: Ljubezen na MSN (help me!) 13.6.2010 21:42
ja js bi se najprj eneparkrat vidla pa res vidla čej to to an..k na internetu je use možn..res nkol nueš an..pa tut,ni nujn d se u živo tko štekaš..nuem,premisl najprj,pa dubta se če se še nista Smile
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Ljubezen na MSN (help me!) 14.6.2010 18:10
XxcuukrckxX3 pravi:
ja js bi se najprj eneparkrat vidla pa res vidla čej to to an..k na internetu je use možn..res nkol nueš an..pa tut,ni nujn d se u živo tko štekaš..nuem,premisl najprj,pa dubta se če se še nista Smile

Ne nisva se še čeprou se menva da bi se neki pa to a ne... Saz zaenkrat (do zdej) pa sk kamerca. Sam sva pa čist nora en na druzga-mobi,pogovori,kamerce,itd :$$
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Ljubezen na MSN (help me!) 14.6.2010 18:13
ita v neki kafič pa se za urco vsedita pa se pomenita da vidita kakšna sta v RL xD te pa boš vidla samo če je kaj resnega ti MSN nikoli ne zadostuje...
Re: Ljubezen na MSN (help me!) 15.6.2010 8:25
ja,se strinjam s pačupa..šele k bota vidla kk se u živo ujameta ubistvu lah govorita o tem kok sta nora en na druzga..k z internetom je use možn pa use lah rečeš pa nrdiš..u živo je pa drgač..nč ne čakat,kr dubta se,zkaj bi zavlačvala?
pa srečno Wink
micek • Od: 13.6.2010 • Prispevkov: 7
Re: Ljubezen na MSN (help me!) 15.6.2010 18:47
To prek msnja se pogovarjat je najslabš, ker se pol ko bosta v živo se vidla brez besed (saj v večini primerov). Čim manj msnja in čimveč iz oči v oči situacij Very Happy
Lizzie&#9829; • Od: 9.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: Ljubezen na MSN (help me!) 10.12.2010 17:21
there's no such thing...Smile 70% ljubezni je privlačnost, 20% pa zaupanje, ujemanje,...zapounla sta mogoče 10% , torej jih morta še 90% ..Wink
Re: Ljubezen na MSN (help me!) 18.2.2011 8:16
Čim prej se srečejta

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.