britje nog,depilacija...1 | 2 | >>
• malavesnika
• Od: 20.7.2009
britje nog,depilacija...
21.7.2009 14:22
hey kaj naj nardim glede britja nog jst bi si jih brila sam mam en problem.jst mam tako mtko da po moje živi v 17 stoletju in če bi vidla da se brijem bi blo joj. 1.) mate kako idejo naj se brijem,depiliram al pa kar kol? 2.)kako naj to mtki dopovem da se lohk sama odločam ? tnx pište čim več hvala za unaprej Nazadnje urejal/a malavesnika 21.7.2009 20:39; skupaj popravljeno 1 krat • zZala
• Od: 21.7.2009
Re: britje nog,depilacija...
21.7.2009 14:57
xD..
ma ja no..lei men tut ne pusti..mislm..že za pod pazduho se brit je bla pr men kriza..xS polj sm začela pa pač na skrivaj.. mislm..kup si tisto kar rabš...pobrij se pa takat ka nubenga ni duma.. al se pa zaklen u kupalnco.xD sei pomoje te nebo pogruntala.. HaveFun.^^ • malavesnika
21.7.2009 15:25
bom probala upam da nebo opazla
• Lizikaa
• Od: 20.2.2009
21.7.2009 15:25
Amm ja seii men tuut niso najprej dovoLiL si depiLirat al brit nog pa to ... no in poL sem si kupLa tisto veet kremo za depilacjo in tko . no in poL so vidLi da pax to deLam so bLi mau začudeni ma ni blo hudoo .. tak da ti začni brez da te idiijo in poL ko opazijoo rec da to delaš že fuuL časa in misLim da ne bo problemou • malavesnika
21.7.2009 18:44
tnx za ideje pište še naprej
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
21.7.2009 19:11
am.. pa se tvoja mama depilira oz brije po nogah ker če se ji reči kak bi pa njej blo če bi mela tričetrt hlače pa cela kosmata po nogah.. probi!
hf • malavesnika
21.7.2009 19:50
nena se brije al pa depilira če bi se bi vrjetno tut men pustla
• malavesnika
21.7.2009 20:40
hvala za nasvete pa zdraun še lahko poveste se brijete depilirate.... • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
22.7.2009 10:58
js prisegam na depilacijo
in to pousod;) ti ne tko hitro spet zrastejo in so ful nežne in manj opazne _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • malavesnika
22.7.2009 17:21
sam pravjo da depilacija boli dokler se ne navadeš
• Kareny
• Od: 28.7.2009
28.7.2009 13:22
U, čudn da ti kr ne pusti. No ja ludje so ralični. Pr men je blo ubistvu tko da mi je kr ona sama kupla te stvari pa mi rekla če kdaj kej rabm da nej kr rečm. Sm šla pa enkrat na depilacijo tisto ko ti vosek namažejo na noge. Je fuuul bolel (usaj mene, možno, da drugega ne bo • nixx
• Od: 16.3.2009
28.7.2009 16:17
a depilacija to je to ..ko si z voski odsanjuješ dlake?..
mene ful zanima glede tega z voski sam baje to trgovinski traokovi od veet nič ne pomagajo .. pa me zanima kak ve to doma ..al kr navadno z britvico ..sam to pol hit nan ou zraste =/ ..dan 2 pa o5 na novo .. pa to pritje po "tamali" ..poleti al pa če maš tipa pa to ..pa ni prijetn da si cel zaraščen ..in me zanima kak se s tem ukvarjate ..če grte za to u kak depilacijski salon na brazilsko depilacijo..? hvala. • obcutljiva
• Od: 8.1.2009
28.7.2009 16:54
am jaa...jest mam depilator
pa morm rečt d me je u prvo res zlo bolel(no ne bolel full te peče pa žgćka use skupej), pa še ni mi ush kucin pubral(pu dumače povedan • Domina
• Od: 27.7.2009
28.7.2009 17:14
Prašala bi, če je to normalno, da se nebrijem po intimnih delih O_o ??
• SiddTeiia
• Od: 11.10.2008
• Kraj: Maribor
28.7.2009 17:39
Domina pravi:Prašala bi, če je to normalno, da se nebrijem po intimnih delih O_o ??
To je tvoja odločitev. Tu ni normalno pa nenormalno Meni je to sicer malo "fuj", ker pač.. nevem, da maš naprimer menstruacijo al pa kaj.. predstavljaj si.. sicer je pa to stvar posameznika^^ ;D • toxicKISS
• Od: 28.7.2009
28.7.2009 21:50
to je čist vaša stvar če se brijete in kje se brijete..
pomoje je kar fajn da si same odstranjujete dlake, kot da greste v salon, če seveda nimate kupov denarja..v salonih so cene pribl. take: (prikaz minut in zraven cena) Depilacija cele noge 45 min. 31 Depilacija polovice nog 25 min. 20 Depilacija bikini 15 min. 10 Depilacija bikini brazil 15 min. 20 Depilacija celih rok 20 min. 17 Depilacija polovice rok 10 min. 13 Depilacija pod pazduho 5 min. 13 Depilacija hrbta 20 min. 23 Depilacija brčic 5 min. 6 Najbolj vam priporočam depilacijsko kremo za noge, ker jo namažeš pustiš pribl. 5-10min in spereš z vodo in gobico(ali priloženim strgalom)- ne boli pa dlake vam ne bodo trše pol če si odstranjujete brčice, vam priporočam da tiste, ki ne znate z depilac. trakovi(hladen vosek) raje uporabite prav tako depilacijsko kremo, ki jo namažete in pustit za prib. 2 min. in obrišete v nasprotni smeri dlak. Za pazduhe vam je najbolje da uporabite britvico, ker dep. krema ne odstrani vsega(premočne dlake), vosek in epilator pa boli k hudič=) Intimne predele je pa najboljša brazilska depilacija- do tri štiri tedne mate čist gladko!, če pa ni keša je pa britvica dobra, da pa ne bote mele tistih nadležni rdečih pikic in razdražene kože pa je super (če že nimate pene za britje) balzam za lase in brijte v nasprotni smeri dlak-pa previdno da se ne urežete!. No upam d sm vam vsaj kej koritnega napisala. Lpo se mejte • nixx
• Od: 16.3.2009
28.7.2009 22:18
pa to se po intimnih predelih ja lahk usake 2 dni depiliraš -.- .. s kokimi leti pa je primerno it na brazilsko? • malavesnika
7.8.2009 15:58
toxicKISS pravi:to je čist vaša stvar če se brijete in kje se brijete..
pomoje je kar fajn da si same odstranjujete dlake, kot da greste v salon, če seveda nimate kupov denarja..v salonih so cene pribl. take: (prikaz minut in zraven cena) Depilacija cele noge 45 min. 31 Depilacija polovice nog 25 min. 20 Depilacija bikini 15 min. 10 Depilacija bikini brazil 15 min. 20 Depilacija celih rok 20 min. 17 Depilacija polovice rok 10 min. 13 Depilacija pod pazduho 5 min. 13 Depilacija hrbta 20 min. 23 Depilacija brčic 5 min. 6 Najbolj vam priporočam depilacijsko kremo za noge, ker jo namažeš pustiš pribl. 5-10min in spereš z vodo in gobico(ali priloženim strgalom)- ne boli pa dlake vam ne bodo trše pol če si odstranjujete brčice, vam priporočam da tiste, ki ne znate z depilac. trakovi(hladen vosek) raje uporabite prav tako depilacijsko kremo, ki jo namažete in pustit za prib. 2 min. in obrišete v nasprotni smeri dlak. Za pazduhe vam je najbolje da uporabite britvico, ker dep. krema ne odstrani vsega(premočne dlake), vosek in epilator pa boli k hudič=) Intimne predele je pa najboljša brazilska depilacija- do tri štiri tedne mate čist gladko!, če pa ni keša je pa britvica dobra, da pa ne bote mele tistih nadležni rdečih pikic in razdražene kože pa je super (če že nimate pene za britje) balzam za lase in brijte v nasprotni smeri dlak-pa previdno da se ne urežete!. No upam d sm vam vsaj kej koritnega napisala. Lpo se mejte huala usem še posebi pa teb • malavesnika
18.4.2010 21:22
kko pa zgleda ta brazilska pol? • L0o0
• Od: 17.4.2010
18.4.2010 22:28
ja z brazilsko ti odstranijo use dlačice.. ampak res use.. pol so pa želje če hočeš met kako črtico al pa kaj ^_^''
• Eellaa
• Od: 12.4.2012
Heey!
12.4.2012 15:49
heey!
jst mam pa problem lani sem se brila samo takrat ko smo šli kam npr: bazen.....potem konec šole tam že maja, junija, ko je bolj toplo za 3-četrt hlače al pa hlače do kolen sem se začela briti samo sem vseeno skrivala moje noge...no potem ko so pa bile počitnice pa morje pa vn s prijateljicami sm se brila doma takrat ko so bili skori cela družina zuni al pa nek, sm se zaklenila v kupalnco in si pobrila noge...tk sm delala do morja samo ne zdrži dolgo in se vidijo črne pikice.....no na morju sm pa sabo uzela britvico in si kr u kopalnci brila....ko so bili zuni al pa k so gledal tv........nwm lani sm še kr dobr izpelala letos pa nwm če se mi bo dal in bi mela dlje časa gladke noge...k z britvico zdrži samo 1-2 dni -.-....vidlim da ima mami doma pouno vrst dep. krem tko za občutljivo kožo.....samo js si ne znam pa še vonj oddaja in nikakor negre stran pa iz kopalnce...no enkrat sm probala samo ni blo nč razlike kt prej al sm pa kej narobe nardila....uglavnem kwa neeejj...???????? nej grem kkšni sošolki pa si pr njej nadepilirave noge???? Hvala za odgovore...... • punckalove
• Od: 24.9.2010
12.4.2012 18:33
enako je pri meni :// par let sm se brila na skrivaj, sam ne tok redno. in ni nuben dujeu
poj sm enkrat, mislm da je blo lan, kupla dep. kremo..in me je mami dobila in pop*izdila, da sm še premlada, da je nevarn, da nimam nč kocin.. no letos sm si pa kupla tiste trakce voskm, in me je spet dobila..in nikakor sse nemore sprjaznt stem da sm stara že 15 let, da odrašm, delam že nekatere take stvari k jih delajo odrasli... in vedno ko sva se kregali glede tega, mi je težila da nimam nč kocin!!! -.- kuko pa bo ona to vedla?? logičn da je to rekla, če me je zmeri vidla z pobritimi nogami. bolno ja. • Eellaa
• Od: 12.4.2012
12.4.2012 20:20
hjoo...ja kdaj so si pa mtke začele??? sej niso ble 'kosmate' ŁoŁ.......nwm js bi si pol ponoč k bi usi spal šla to delat! sm k še nimam svoje sobee joo mormo še pofarbat pa pohištvo dt not sm k se že 2 leti menmoo pa nč ni od tega!!!!! In a ti se zdej na skrivaj??? Uau sm velik napisala kr gre pa nemorem nehat k mam tuk za povedat...hahahah uglaunm ŽALOSTNOOO JEE JAA js bi se kr jookala..lol sm je pr dostih puncah tkoo sm ene si bl upajo povedat pa take..... • abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
12.4.2012 20:34
vaše mame vm prou ne pstijo da bi se brile? ojej. pr men je blo pa čist drgač. js sm pač mamo pr 13ih letih uprašala kak se brije (pač d se ne bi urezala al pa kej) pa mi je mama rekla d mi bo pukazala pa use puvedala. in sm se že pr 13ih začela brit po nogih pa pod pazduho. zej ko sem stara 15 let pa smo si z mamo kuple epilator in tapru je bulel ku hudič sam zej sm se pa že navadla. sam res pa je d sam po nogih ker usepusod drugje zlo boli pa to. drugje si pa pač z britvico pa to ane. drgač pa res ne zastopm kako vam mame ne dovolijo d bi se brile. pa pr men tut fotr pa brat veta, pa se nč ne norčujeta. sam tapru je fotr reku če ni prehtir, pa sva mu z mamo razložili da ne.
• BLACKandWHITE
• Od: 8.3.2011
13.4.2012 12:15
neki mi ni jasno. ne pustijo vam da bi se brile.. a mejkap vam pa? |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.