Dreadlock & nek trakec.*• abues
• Od: 7.1.2010
Dreadlock & nek trakec.*
14.1.2010 16:57
dann.
Eno kratko uprašanje.. a ve kdo kje bi se dal kupt umetne drede oz. za upet pč.? In če majo tut take kje k jih nimaš skos gor.? primer k jih ma ta na sliki sam da ie men ona res gabna ampak dredki so mi lepkani. Ker mam sama 6 dredov kratkih k sm jih delala si sama pred časom si (če ma še kdo al pa ue še kj o neki itd nj puve, ker so se mi ****..) ampak bi mela jih da ne za skos oz ne pč svojih las.. & pa me zanima če ue kdo kje bi loh kupla okol 1-1,5 cm debeu trakc al neki črn k jih majo eni ukol vratu in čist se oblega vratu..pa zgleda kt svilen..upam da veste kai mislm.. kje to prodaiajo ker duma kj podobnga nč nism naidla.. hualla. Nazadnje urejal/a abues 15.1.2010 16:59; skupaj popravljeno 1 krat • Munda
• Od: 30.5.2009
Re: Dreadlock & nek trakec.*
14.1.2010 21:43
ma za ttle umetne drede prašaj pr frzerki ti bo ona znala najbl povedat _________________ \m/ • Soundbox
• Od: 23.11.2009
15.1.2010 4:02
slike nisi dala zravn.
trak si pa sama nared xD • anabellca
• Od: 1.4.2009
28.1.2010 21:14
glede trakca nwem kei misliš za drede pa si na tej strani malo pobrski boš dosti najdla take na clip on umetne in umetne de ti jih dajo gor pač za neki cajta tolko ku češ
• scartissuee
• Od: 4.2.2011
31.3.2011 22:10
drede si lah sama doma nardiš |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.