ZA TIPEE! VELIKOST PRSI PR PUNCAH1 | 2 | >>
• sekica
• Od: 12.12.2010
ZA TIPEE! VELIKOST PRSI PR PUNCAH
19.1.2011 10:17
A je To za vs FuLL Pumembn.???
• D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
Re: ZA TIPEE! VELIKOST PRSI PR PUNCAH
19.1.2011 14:24
Fain je če so, ni pa zdej to zelo tok pomembno.
Ni pa fora večje so,boljše so No to je moje mnenje • MilosR
• Od: 16.6.2009
19.1.2011 14:25
Js sm dau B, ampak so A čis kul, mogoče še bol. C pa...jah, kaj češ. noben si jih sam ne zbira, se pač morš sprjaznt....
• Pačupa
• Od: 7.5.2010
19.1.2011 16:56
ma jaz bi reko tak srednje, toraj B xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • sekica
19.1.2011 19:59
Eii HuaaLa Vm • MilosR
19.1.2011 20:16
Kaj pa tip pravi? Da more bit košarca nekje s konca abecede?
• pk4life
• Od: 20.7.2010
19.1.2011 22:13
A je sexy C je hudo nakonc konceu je pa wažn da sta 2 pa da sta na prawem mestu.. tkoda se ne preweč ukwarjat _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
19.1.2011 23:48
A je sexy? A ni nč?!!_________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • MilosR
19.1.2011 23:59
Star ldje so rekl, kdor ni z malim zadovoljen, velikega tud vredn ni. haha
Nazadnje urejal/a MilosR 20.1.2011 0:26; skupaj popravljeno 1 krat • pk4life
20.1.2011 0:14
MilosR pravi:Star ldje so rekl, kdor ni z malim zadovoljen, velikega tud vred ni. haha
widš arya zto je A sexy XD hahahahahahaa _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • sekica
20.1.2011 8:11
MilosR pravi:Kaj pa tip pravi? Da more bit košarca nekje s konca abecede?
Ma kr neki si zmišluje...Kao Neki cajta mu je B kušarca Dobra Pol čez 1 tedn Mi pa reče d so mejhne... • MilosR
20.1.2011 12:03
sekica pravi:
MilosR pravi:
Ma kr neki si zmišluje...Kao Neki cajta mu je B kušarca Dobra Pol čez 1 tedn Mi pa reče d so mejhne... Pol mu pa povej, da se lahk tud deset kil zrediš pa bojo več,hehe. Al pa, da ti bi bla tud vesela če bi on meu večga. Mah, najbol da se nehaš sekirat. Pač se mu zdijo mejhne, jbg. Važn, da ti veš, da je kul. • sekica
20.1.2011 13:08
MilosR pravi:
sekica pravi:
MilosR pravi:
Ma kr neki si zmišluje...Kao Neki cajta mu je B kušarca Dobra Pol čez 1 tedn Mi pa reče d so mejhne... Pol mu pa povej, da se lahk tud deset kil zrediš pa bojo več,hehe. Al pa, da ti bi bla tud vesela če bi on meu večga. Mah, najbol da se nehaš sekirat. Pač se mu zdijo mejhne, jbg. Važn, da ti veš, da je kul. Haha Sam kua če je pa pol jezn neme če mu to zabijm.? D bi bLa vesela če bi meu večjegaa.? • MilosR
20.1.2011 14:11
Ahm, pol mu pa lahk rečeš, da ti se tud ne počutš fajn, če ti govori kak maš mjhne.
To naj bi tko vpliva na samozavest k spolni ud pr moškh. Lahk mu pa tud rečeš da ti jih nej vsak dan masira, haha. Ahm, jah. Sj js ne pravim da mu reč tko. To morš ti premislt, k ga tud poznaš. Ahm, pa če ma recimo 30 cm (karikiram), pol mu boš nekak težko rekla, da je prekratek Loh pa tud preprosto preslišiš, če ti uspe. • erienne
• Od: 21.10.2010
20.1.2011 19:03
al mu pa reč da če niso dost dobre zanga nej jih pa prmer pusti • twix13
• Od: 6.10.2009
20.1.2011 23:22
odvisno od velikosti, starosti punce....za moje pojme...
drugač pa prsi ne štejejo, če si debela... • sekica
22.1.2011 8:37
MilosR pravi:Ahm, pol mu pa lahk rečeš, da ti se tud ne počutš fajn, če ti govori kak maš mjhne.
To naj bi tko vpliva na samozavest k spolni ud pr moškh. Lahk mu pa tud rečeš da ti jih nej vsak dan masira, haha. Ahm, jah. Sj js ne pravim da mu reč tko. To morš ti premislt, k ga tud poznaš. Ahm, pa če ma recimo 30 cm (karikiram), pol mu boš nekak težko rekla, da je prekratek Loh pa tud preprosto preslišiš, če ti uspe. ja če bi meu 30 cm Pol res nebi meLa nč protii xD Jaa.SeeiGa bom maL ZezaaLa...:)haha • sekica
22.1.2011 9:07
twix13 pravi:odvisno od velikosti, starosti punce....za moje pojme...
drugač pa prsi ne štejejo, če si debela... Nism DebeLaa. sam UbLinee MAM...Pa 14 Stara Pa mam B kušarco...Pa so une Taprawe prsi xD Ker ene iz našga klasa majo kko nej rečm sam špehxD tm za joške....xD Kua so bende ei k nosjo modrce sam zrd tega d bi bLe Lepšee...Itaq so grde x) • Ursxx
• Od: 6.12.2009
22.1.2011 15:10
hja. Mamo/majo tut take:
pr ns je pač ena k misl da je lepa pa skos neki z boki miga, pa otresa z lasmi in nevem kaj use. In ja fantje so jo skos j* u glavo ona je pa misnla da jim je ušeč. In pol si je začela u modrc tlačt wc papir kr ji je enkrat tut vn padlo, sam da bi zgledal da ma joške. Ja **** no... česa se ne spomnejo da bi joške na mizo metale pa nwm kaj use • disketa
• Od: 26.7.2009
23.1.2011 15:32
Eh.. jaz bom kmalu 20 stara pa mam tanajmanjšo košarico. Sej bi rada vidla, da bi ble vsaj malo večje, ampak mam rajši take kot pa kakšne 'double D'. Me vsaj ne butajo v brado ko tečem • pk4life
23.1.2011 18:24
disketa pravi:Eh.. jaz bom kmalu 20 stara pa mam tanajmanjšo košarico. Sej bi rada vidla, da bi ble vsaj malo večje, ampak mam rajši take kot pa kakšne 'double D'. Me vsaj ne butajo v brado ko tečem
hahahahahaha butajo u brado XD zakon _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • sekica
24.1.2011 19:07
disketa pravi:Eh.. jaz bom kmalu 20 stara pa mam tanajmanjšo košarico. Sej bi rada vidla, da bi ble vsaj malo večje, ampak mam rajši take kot pa kakšne 'double D'. Me vsaj ne butajo v brado ko tečem
hah Kua Bi jst daLa d bi MeLA swoj body toLk radaa... JA maš prou Joške so kr tečš Prou uviraa • Pinkberry
• Od: 21.1.2011
28.2.2011 19:28
sekica pravi:
twix13 pravi:
odvisno od velikosti, starosti punce....za moje pojme...
drugač pa prsi ne štejejo, če si debela... Nism DebeLaa. sam UbLinee MAM...Pa 14 Stara Pa mam B kušarco...Pa so une Taprawe prsi xD Ker ene iz našga klasa majo kko nej rečm sam špehxD tm za joške....xD Kua so bende ei k nosjo modrce sam zrd tega d bi bLe Lepšee...Itaq so grde x) To se je zdej res tko nesramn slisal...pac eni nimajo take srece da majo perfect body pa perfect velikost kosarce....pa tud pr 14ih se se zmiri razvijas tko da rai se ene 5 let pocaki pol bos pa vidla kako bo z vasimi konstitucijami...=) disketa pravi: Eh.. jaz bom kmalu 20 stara pa mam tanajmanjšo košarico. Sej bi rada vidla, da bi ble vsaj malo večje, ampak mam rajši take kot pa kakše 'double D'. Me vsaj ne butajo v brado ko tečem
Sm na istem kt ti pa se strinjam..=)..mislm da so te b-košarce tista lih prava velikost...tko al tko se pr rojstvu se povecajo, tak da mam rai zdej povprecne kukr pa da me na stara leta zrd njihove teze kriz boli..=)) |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.