piercing v popku; belly button piercing :)• piercingi
• Od: 23.2.2011
piercing v popku; belly button piercing :)
23.2.2011 23:22
hejj v tej temi, bi vam rada povedala, vam svetovala o piercingu v popku. jas ga mam od včeraj in mi je ful všeč ;D karkoli vas zanima, ali ste v dvomih.. im here, ask me pač jas sem šla v studio venus v murski soboti.. in sm prišla tja z sestro in fotrom pa je prišla ena k tam dela pač pa je pogledla k sm naročena bla, pol sem pa šla sama z njo v en drug prostor, pa majo ful fajn zrihtano, da se res fajn počutiš pa mi je dala na izbiro prbl. 20 medicinskih piercingov(banan) pa sem si zbrala navadnega, pač beli kristal je k mi je simpl všeč pa mi je pol razkužla pa mi namazala anestezik al kak se temu reče >.< pol sem se mogla ravno držat k mi je označla na sredini kje bom mela pierc.. pol sem se morala vležt na tako mizo, pač udobno je ;D pa mi je razlagala kako mi bo naredila pol me spraševala o čis brezveznih stvareh, kam hodim u šolo, kok nas je v razredu blabla.. ful prijazna je, fuuuul prijazna:) pol mi je pokazala sterilizirano iglo, pač zapakirano še in use to mi je blo ful fšeč ker nekateri to ne pokažejo :S tem mi je prepiknla, in ja, res boli, ampak ne ono ful od 1-10, nekje 3-4. tko zaskeli te.. pol pa mi je pierc prek porinla pa je to to nega: moraš si vsako jutro in vsak večer pač čistit z razredčenim etanolom (70%) pa ko se ti posuši še namažeš z bepanten + ! (pač to z unimi palčkami za uho čistit..) • Sashhax3
Re: piercing v popku; belly button piercing :)
23.2.2011 23:44
Kaj pa cena?
• piercingi
23.2.2011 23:47
Sashhax3 pravi:Kaj pa cena?
35 eurof • ludacrna
• Od: 21.2.2011
24.2.2011 5:21
Sashhax3 pravi:Kaj pa cena?
js sm dala u lj 40 eurou:D • scartissuee
• Od: 4.2.2011
24.2.2011 14:00
un k si rekla da ne boli tok to je čist od človeka odvisn kje si si ga pa dala zgori al spodi? pa a ker ve kje use ti omrtvičjo s tistim k ti namaže? • piercingi
24.2.2011 15:37
scartissuee pravi:un k si rekla da ne boli tok to je čist od človeka odvisn
kje si si ga pa dala zgori al spodi? pa a ker ve kje use ti omrtvičjo s tistim k ti namaže? ja je od človeka odvisno zgori ja men je okol popka namazala, sam mi ni kej valal:D • scartissuee
• Od: 4.2.2011
24.2.2011 16:20
aja ena moja frendica si je dala v jezik u exitu pa ji je tut z eno tekočino omrtviču.
drgač pa baje spodi fuuul bol boli k pa zgori |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.