obnašanje• zwezdiica
• Od: 21.2.2011
obnašanje
21.2.2011 18:10
pliis pomagte . svetujte mi kej :/
sm u srednji šoli pa mam ful malo frendou. nevem zkaj kr se vedno trudim bit do usih prjazna, če me kdo kej praša mu pomagam pa je tkrt prjazn, k pa js rabm pomoč ni nobenga . u prvem letniku ful nism mela samozavesti pa sm mislna d je to problem. pol sm se upisala h dejaunostim in tko pa sm dobila neki frendou k jih mam še zdei sam nevem če je to to. učasih mam samozavest in rečm neki kar ne pomislm pa me usi pol čudno gledajo. tko sm rajš tiho in pol govori folk d nism zanimiva. podobn problem mam glede fantou. po videzui sm neki srednjega.. pa še usakga k sm do zdej mela sm mislna d je to to , pa se je izkazalo da jim gre sam za sex • tjasalala
• Od: 15.1.2011
Re: obnašanje
21.2.2011 19:58
Kkr si sama napisala si večino časa tih..hmm če boš skos tih te drugi čist enostaun nbojo opazli..pač bla boš tista miška iz ozadja...če bo ker iz vašga klassa kdaj brz svoje družbe bol na samem pač prstop do njega pa jo ogovor..pa ja mislim da je pr tep problem u samozavesti saj kokr sm prebrala..še sama si rekla da si neki srednega...sami sebe zmeram vidimo grš kkr drugi..pomisl na vse lepe stvari na sep..pa zmeram se mal smej...zraun takih ludi hočmo bit usi GOOD LUCK • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: obnašanje
22.2.2011 16:19
hmm probi pč prit k kšni družbi pa lepo na izi kej govort.. pč nwm mgoče zčni kej o muzki alpa sql ipd.. pol bod pogost (ne čiz skos) u isti družbi da se te mal navadjo in pol boš itq opazila če jim greš n jetra oz če si jim ql _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.