hinauci...• 16rok16
• Od: 8.5.2010
hinauci...
8.5.2010 19:16
a vs je že kkšn k ste mislnli da je dobr frend **** oziroma kok vs je?
• soonck
• Od: 16.2.2010
Re: hinauci...
8.5.2010 19:20
mene je že kdo ****, sam sm vedla d ni glih dobra frendica. soooovražm take ljudiiii. najbl bedn je k so skor use sošolke take.. fujfujfuj. moja napaka je tut d zaupam nekomu k mu nebi smela. ztoo sm se učasih že večkrat z.a.j.e.b.a.l.a. =/ ampak k pridobiš izkušne veš komu loh zaupaš pa komu ne. res ne maram folka k pride do tebe p te neki hval p kr neki pol gre p do drzga p opraula. to je edina pasma ljuudi k jih ne prenesm xP • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
8.5.2010 19:21
pol ti že ni dober kolega če ga maš za hinavca_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • 16rok16
8.5.2010 19:24
ja sej sam redkim lahk zaupaš ponavad je tist k mu use sam en... tud mene večina u klasu... sam da kj komu zaupaš čez pou ure usi vejo xD...
• soonck
8.5.2010 19:25
itk d ne =) žiuujo mu že rečš sam veš p da je hinauc. če se pa skregaš s hinauuci.. huhu. to je šele sranjee. kr pol naprej širjo laži. usaj js mam take izkušnee in sm se zloo z.a.j.e.b.a.l.a k sm povedala kaj si mislm..
• soonck
8.5.2010 19:28
16rok16 - se strinjaam. pr ns če kšni punci kj poveš... ojoj. =/ res ne štekam tazga folka.. no sj niso use punce taake sam tko ene 5 jih je. pride zravn pa: "hihihi. uiii kok maš dobroo majco hiihihi.." pa gre do druge p upraula o.O
• 16rok16
8.5.2010 19:37
ja pr ns pa uno... sm enkrat neki o eni zasebni stvari reku eni sošolki... čez neki časa so že usi aja a res omg... ona je to še mal tko nardila da bo še huj zgledal da bo še bl zanimiv... pa ji nism zameru k je pa ona neki hotla pa ji nism hotu dt neki za šolo pa zamer... k da sm u prvm klasu ne pa u gimnaziji lol...
• Rexona
• Od: 18.4.2010
9.5.2010 10:41
Jst mam ful hinavske sošolke in jih res ne prenesem. Priznam, da sm bla jst kdaj hinavska, ampak zdej nism in se jih preprost izogibam in se raje družim s fanti, ki so veliko manj hinavski od punc, ampak seveda to naše punce spet moti... -.-''
• soonck
9.5.2010 15:02
jajajaja. to gre men tut na ku*acc. se družš s tipi ker ti grejoo pač punce na ku*ac in že opraulanje.. >.< sj u našm razredu jih je ene 5 takih sam so pa te .. • limonica1995
• Od: 12.2.2010
9.5.2010 21:24
soonck pravi:mene je že kdo ****, sam sm vedla d ni glih dobra frendica. soooovražm take ljudiiii. najbl bedn je k so skor use sošolke take.. fujfujfuj. moja napaka je tut d zaupam nekomu k mu nebi smela. ztoo sm se učasih že večkrat z.a.j.e.b.a.l.a. =/ ampak k pridobiš izkušne veš komu loh zaupaš pa komu ne. res ne maram folka k pride do tebe p te neki hval p kr neki pol gre p do drzga p opraula. to je edina pasma ljuudi k jih ne prenesm xP
men se to tud dogaja sam zaj sma se z eno sošolko povezale ful in vrjamem da nev nikomo nič povedala sam eni pa ful zamerim kr sma ble bf od prvega klasa pa do sredine sedmega ko sn v bolnico odišla zarad problemov in pol res sem ostala v bolnici do počitnic skratka povedala sem ji za fanta in pol je to raztrobla po celi šoli in celo mojega brudera je vprašala če to res tak da sma pol mogla it na razen • Soundbox
• Od: 23.11.2009
10.5.2010 3:09
[povezava]
hud komad o temu • soonck
10.5.2010 13:04
ooo huuud kumaaad! drgač p se jim sam smejim tem hinaucaom.. in mam še zj učasih probleme k povem kar si mislm in se smejim. • anckka
• Od: 28.3.2010
10.5.2010 17:16
jaz.. sem mela 8let najboljšo prijatlco.. res najboljšo samo ona ves čas.. pa sem komaj PO OSMIH LETIH.. vidla kakšna je v resnici!.. Pravi prijatelji so RES RES RES REDKI... • Soundbox
• Od: 23.11.2009
10.5.2010 20:19
soonck pravi:ooo huuud kumaaad!
drgač p se jim sam smejim tem hinaucaom.. in mam še zj učasih probleme k povem kar si mislm in se smejim. js pa moj best frend se že od rojstva poznava in sva u bistvu brata, ker se tut najine familije že od prej poznajo.. prave kolege sm začeu spoznavat kak let pa pol, mogoče mal več, nazaj. takrt sm meu še kr dost keša pa to, sm valda častiu pjačo pa to skos. sam pol ko ni blo več, sm pa vidu. pa tut drgač, sej se hitr vid. zj sm pa dost "previden" glede tega koga res označm za prjatla. poznam dost folka, s kerimi se štekamo, pa hodmo vn pa tko. ampak to niso kolegi.. zares frendou mam mogoče 5 in sm s tem čist zadovoln, ker vem da ko rabm pomoč al pa karkol, bojo takol pr men in obratno. • LeiLaaaa
• Od: 10.2.2011
10.2.2011 20:39
ubistvu nas je velik!zdei mi kt gruzijo prek fb-ja da me bojo kaoo neki preteple pa to...ne razumem kuko loh člouk k je bil tvoj frend pol pa kr suvražnik J.E.B.E.Š.... • CookieChoice
• Od: 7.1.2011
10.2.2011 21:44
ma js sam tok rečm nekatire se delajo d so nwm kok special a v resnici so sam prliznjene ku**e k mi gredo že na k........ in enkrt me je ena opravljala in ko sm mela zadost sm jo tok nadrla d si res ni upala več kej opravljat, če bo še kdaj je po njej k mi res drgač..... DOL VISI !! • Jok3r
• Od: 22.7.2009
11.2.2011 9:23
glede opravljanja: ste vi kaj boljši, ko druge ljudi (hinavce) tukaj opravljate.?
• Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
11.2.2011 14:24
edin k mu lahko use povem je naš pes, in res morm priznat da še ni nč izdau. _________________ Peace!
• soonck
11.2.2011 15:09
dejstvo je dejstvo. j.e.b.e.š kašno je. če o men nekdo reče, da sm zavaljena krava in če sm res, pač sm. če ma kdo kšno mnenje o men, naj mi ga pove v faco, ne za hrbtom. to tut sama delam folku in učasih sm se glih s tem z.a.j.e.b.a.la. drgač pa m je učasih to opravljanje in hinavstvo res razjezil, zdj pa mi je dost usen. če nekdo o men velik govori, je očitno že neki zanimiuga na men. skratka kokrkol obrnem- če me nekdo sovraž in velik govori o men, je očitno obsedn z mano. • Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
Hinauc je Prasc/prasica
11.2.2011 15:25
ewo to sn tuut jz dužwela. ena ''frendica'' me je izdala da mam fanta po celi šoli in zrt nje swa nehla.in pol je zwedla da jz wem zakaj swa končela in naju je še 1x dala skp. sm pol sm ga itak jz pustila ker ni blo weč tko k u 1. ;P mah ja. Mela sn Bf k me je izdala, pa uno k me je za tipa me je izdaala da pušim. sm zej ittak usi wejo ker sn pred usemi pred šolo tko da to men ni prublem. Ampk te ka me izdajo JIH ****. MISLM BLI SMO U TABORU K SO ZAČEL OBTOŽWT DA JE ENA NEKI NRDILA IN USE in tkt se mi je **** k una useba mi res pomenla use. tkt sn tok branla eno da pač sn 2 frendici čiz u PM poslala.. k kkšn obtožuje brez dokazase meen ****. nemoš obtožwt? sori an? res Hinaucou k nepri tge oprawlajo in pol pridejo k teb ti praujo NAAAJRAJ TE MAAM mah dej **** no. to mi gre pa na ''kurac''. no ja
Powedala sn kar hočm tko da ja. ;DD Čee ws izdajo bi jih JZ **** . ;DDD • pk4life
• Od: 20.7.2010
12.2.2011 1:48
jah to pa usi poznamo ja .. sam če pa mal pogledaš.. kaj pa je definicija hinavstva?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
;D
12.2.2011 1:59
ja. HINAUCI- te j.e.b.e.j.o. u glawo za hrbtom uprawlajo,lažejo,izmišlujejo kar ni res( j.e.š.t.o) **** ti lajf. IZDAJO!
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.