HELP-------> KaKo shujšat????'

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
HELP-------> KaKo shujšat????' 22.2.2011 20:53
Mam problem full sm se zredila velike sm 164com mam 84kg stara sm pa 14 let. dej me pa zanmia kak bi shujšala Wink Wink

hwala že v naprerj Laughing Smile Wink
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: HELP-------> KaKo shujšat????' 22.2.2011 21:14
mislim da je naswetov za hušanje že ogrooomno tak da bi lahko najprej uporabla iskalnik Wink

kak shujšat? nasploh manj jej, manj sladkarij, veliko vode spij pa ne jej pozno zwečer in rezultati so zagotowljeni Smile jaz sem tak shujšala v zelo hitrem času. sicer nisem namerno hujšala ampak sem se želela samo " bolj zdravo prehranjevat" Smile sladkarijam se ti ni potrebno powsem odpovedat ampak si jih kar brez slabe vesti privošči tu pa tam Wink
pa dosti se gibat! Smile verjamem, da ti ni zaj ravno za to da bi šla wen tečt. počakaj na pomlad pol pa na kolo, tečt, odbojko igrat, badminton...wseee Smile tak boš ziher boš shujšala Wink in ogromno volje morš met Smile pa ne obupat če rezultati nebojo takoj vidni Wink
pa ne nasedat nekim dietam, ki po večini ne delujejo.. sicer pa, stara si 14 let in verjetno ti ni potrebno nevem kolko hujšat, ker se še razvijaš in vse to... ampak ti verjamem da se ne počutiš vredu, če maš o sebi mnenje, da si debela...pomoje sploh nisi tak Smile kile niso vse Wink
upam, da ti uspe ! Smile)
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: HELP-------> KaKo shujšat????' 22.2.2011 21:19
mislim da je naswetov za hušanje že ogrooomno tak da bi lahko najprej uporabla iskalnik Wink

kak shujšat? nasploh manj jej, manj sladkarij, veliko vode spij pa ne jej pozno zwečer in rezultati so zagotowljeni Smile jaz sem tak shujšala v zelo hitrem času. sicer nisem namerno hujšala ampak sem se želela samo " bolj zdravo prehranjevat" Smile sladkarijam se ti ni potrebno powsem odpovedat ampak si jih kar brez slabe vesti privošči tu pa tam Wink
pa dosti se gibat! Smile verjamem, da ti ni zaj ravno za to da bi šla wen tečt. počakaj na pomlad pol pa na kolo, tečt, odbojko igrat, badminton...wseee Smile tak boš ziher boš shujšala Wink in ogromno volje morš met Smile pa ne obupat če rezultati nebojo takoj vidni Wink
pa ne nasedat nekim dietam, ki po večini ne delujejo.. sicer pa, stara si 14 let in verjetno ti ni potrebno nevem kolko hujšat, ker se še razvijaš in vse to... ampak ti verjamem da se ne počutiš vredu, če maš o sebi mnenje, da si debela...pomoje sploh nisi tak Smile kile niso vse Wink
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: HELP-------> KaKo shujšat????' 23.2.2011 15:25
**** pravi:

hwalaa tii Exclamation Razz
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: HELP-------> KaKo shujšat????' 23.2.2011 16:16
heeej
jaa..se strinjam z vsem gor napisanim Very Happy
jez pa hujšam npr. tko d jem sam zajtr + kosilo..mogoče še kkšno malenkost popoudan - sadje,jogurt al pa kj podobnga..sladkarije pa sam ene 20x,30x na tedn..pa veeeeliiik vode popij kadar boš lačna ker te bo za neki cajta nastila Very Happy sicr jz sm velik pil in mn jedla..pila sm pa use..ni nujn d je voda..pa zvečer ni šans d ješ ja.. in ja..vem d ni tale ideta neki dost zdrava ampak..men je pa fuuuuuuull pomagala..u enmu tednu sm zgubla ene 2,3 kg.. Wink Very Happy
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: HELP-------> KaKo shujšat????' 23.2.2011 21:04
Poznam eno frendico isto stara ko ti.. una je z mesno beljakovinsko dieto v 2meseca shujšala 15kg..Tko je blo, da je odpovedala le OH in jedla vse kar niso vsebovali OH... Pa zeleni čaji ful pomagajo ja.. Prov ti čaji ti kurijo maščobo če jih piješ 3-4 skodelic na dan pa čeprou so fuj Razz
lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
Re: HELP-------> KaKo shujšat????' 23.2.2011 21:17
pač lej. js sm tut začela hujšat.
jem 5x na dan kar prej nikol nism ampak sm skos sladkarije.... zdej pa normaln zajtrk, kosilo, večerja pa popoldsanska in dopoldanska malca. za malco mam sadje.
drgač pa ni treba pit če nemoreš. js spijem pou litra tekočine na dan. vem da je mal sam ok. se bo pa res kmal poznal 100% če boš tkle se prehranjevala. pa ne zdej jest sam 2x al pa 3x na dan al pa čist mal tk ko je ena uzgor napisala kr pol boš res shujšala ampak boš mela ful špeha sejveš kaj mislim. Laughing Laughing Laughing vlk sreče

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.