Oblikovanje :D
• Twixii
• Od: 20.6.2010
Oblikovanje :D
26.1.2011 20:27
No ja uglaunm... Srednja šula je zlu badna... msilm... nje tku sam ful se je tježku odlwčt. no in pač js 'lepu' rišm in mam tudi domišljije kr dwasti pa ž ene par majc pa hlač sm si sama nrdila... (Punk da si **** kdu kej mislu... nesm 'fina') xD no in ja... je pač pršlu na idejo da bi šla za oblikounga tehnika... no in tle so ti sprejemci pa tu... pa me zanima... če je biu kdu na sprejemch pa ... kku je? (:
No in... pwal neka tipica prpiiii.zdi da je kao likouna gimnazija alnekej lhka in dwabra al nwem kaj... sam pomwajm je dwasti tjžja in js se NE učim tku da... če mi pomagaste kaj nrjest?! Tnkju. ^^ • basketballfan
• Od: 23.6.2009
Re: Oblikovanje :D
27.1.2011 18:40
prvič: dej normalno piš k tvoje narečje glih ne znam brt! če se ti neda učit pol najbol da ne greš sploh u šolo xD nobenmu se neda. likovna gimnazija je obična gimnazija s poudarkom na oblikovanju, likovna teorija itd.. maš sicer tut mejhn težje stvari kt pa pr tehniku oblikovanja.. zdej odvisn kaj bi rada delala; poklicno maturo al bi mela že poklic. pa drgač loh delaš gimnazijsko maturo isto pr tehniku. to se morš bl sama odločt an. sprejemci pa so sam da vijo čes kej nadarjen.. ni težko in to • Twixii
27.1.2011 19:39
Wps... ja nee... sej js sm ... 'brihtna' mislm... u osnouni se nesm nč učila paa... mam use skwar 5 Ja sej tu jes mislm. kr vem da je gimnazija **** pa tku... pa mi neki govorijo da likouna nej tježka sam... pomwajm je kukr use druge... Ja sej js sm misnla jt pač na eno poklicno ki jo lažje nrdim pa pwal spošno matura sam kr nevem -.- I am confused. -.- In ja... nemwrm pisat po...vaše • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
27.1.2011 21:58
js sm delu sprejemce za likouno gimnazijo lan pa mi je ratal...drgač sploh ni blo tško..sm mislu d bo ful težji pa ni blo....sam pol sm se rajš za eno drugo gimnazijo odloču...sam zdj se mau žrem če bi šeu nasledn let na sšof :// nwm no ful me matra to -.-"
• Twixii
27.1.2011 22:18
ja sej je **** zbjrat. no sam ej hvala kr pomagaste In pravš da nej tježku ? sej pol pa mo ž kku. hvala. (: Ja pa zkaj se ne prepišš? al nmwrš? o: Ki je res bednu če si na kki šuli kr te ne zanima pa tku nje? :/ • basketballfan
30.1.2011 0:24
jaaa lej pač dobr je met poklic an če ne misleš it na fax čes preveč lena hahah šaŁim se oblikovna je tko, mejn učenja za splošne predmete; mata, slova, angla in dejansko več dela, projektou pr oblikvanju.. tko da če te oblikovanje zanima ne vidm problema da nebi delala projektov in se trudla za lepe ocene pr takih predmetih. gimnazija je pa sicer mau težja, maš še en dodatni tuj jezik in take scene. poudarek je pa na likovni teoriji kt sm že napisala. prfoxi so isti in zajbavanje pousod isto in take scene. js sm tut hotla it na likovno gimnazijo, pa sm pač rekla da se mi neda **** z ostalimi predmeti, da mi mela več izobrazbe na oblikovanju, tko da bom delala splošno maturo in mela večje možnosti za naprej za vpis na fax. za sprejemce se pa mau podrudš, pa nardiš seveda • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
30.1.2011 1:23
neee ni tškoo...loh pa puwem kj smo mogl
lansko leto nardit pri za likouno gimn. 1.dobili smo dvoje ščipalke za obešat perilo in majhen listek za podlago alneki? XD noo in pol smmo mogl to s svinčnikom prerisat in powečat sliko kokr se da(vključno z unmu listkom) aja pa ščipalki sta morali biti speti skupaj 2.je blo s temperami tihožitje risat pač pomaranča pa jabolko je blo pa ena prazna(na žalost pa še ena krpica-->tuki so pomoje ful gledal kko si gube narisau pa osenčiu pto.. 3.smo mogl vn iz strižt kolo in ga prlimat na risaln list (use smo delal na risalne liste) in na kolo narisat kolesarja in njegovo okolico..tuki je meu follk ful probleme(not me) kokr sm mau opazoval ostale xD 4.iz risalnega papirja naredit 3D dinoazvra XD ki bo stal pokončno..tuki s5 ista zgodba kokr pr tretji nalogi..morm rečt d so se punce zlo matralee..tko res sam 3je tipi smo bli pa em..ene 12 punc • LittleIdiot
• Od: 24.1.2011
30.1.2011 11:49
a lah kdo pove kok točk je meu iz osnouke, pa kok točk je na sprejemcih dobiu.?? (pa če so ga na šolo sprejel an) • basketballfan
30.1.2011 13:56
iz osnovne sm js mela neki čez 140 točk al kko se to šteje, na sprejemcih pa 29 točk in sm bla za zih not.. zdej sm drug letnik.
drgač pa use kar gre čez 30 točk pr sprejemcih se ti šteje še pod osnovnošolske točke • LittleIdiot
30.1.2011 17:15
basketballfan pravi:iz osnovne sm js mela neki čez 140 točk al kko se to šteje, na sprejemcih pa 29 točk in sm bla za zih not.. zdej sm drug letnik.
drgač pa use kar gre čez 30 točk pr sprejemcih se ti šteje še pod osnovnošolske točke ahaa. a mugoč veš kok točk najman rabš iz osnouke, pa iz sprejemcou d te sprejmejo.?? • basketballfan
30.1.2011 17:19
LittleIdiot pravi:
basketballfan pravi:
iz osnovne sm js mela neki čez 140 točk al kko se to šteje, na sprejemcih pa 29 točk in sm bla za zih not.. zdej sm drug letnik.
drgač pa use kar gre čez 30 točk pr sprejemcih se ti šteje še pod osnovnošolske točke ahaa. a mugoč veš kok točk najman rabš iz osnouke, pa iz sprejemcou d te sprejmejo.?? iz osnovke je čis odvisn kašn folk se upiše in kok.. če se sami taki upišejo k majo same 5ke pol je bl **** an..sam vrjem nebo glih tok folka k ma same petke drgač pa za sprejemce morš zbrt 20 točk da nardiš sprejemni izpit, če maš pa zlo slb uspeh se pa pač potrudiš da gre čez 30 da ti prštejejo h točkam iz osnovke.. mislem da loh kumot tut prideš gor če maš tm okol 130 točk • endorphine
• Od: 18.4.2009
sšof
31.1.2011 22:14
ja lej jst sm končala umetniško gimnazijo likouna smer in ti lah povem, da je dost useen kero se upišš. sam pol če hočš na univerzitetn program naprej, morš delat peti predmet na maturi + poklicna matura. če si pa na gimnaziji pa pač sam nardiš splošno maturo. likouna gimnazija je drgač ful u izi, pa ful se da s prfoksi use zment pa use, pa kul so (dobr, so izjeme, kt pousod) pa na maturi smo mel pol kot gimnazija ful bolše rezultate kt marskera splošna gimnazija pa ni noben nč delu. jz pa sošolc k sva se ne popoudne prej spraula slovo učit, sva končala na pivu in gledanju fuzbala... pa sva mela na konc oba več k 20 točk.
in oblikouna je res fajn, maš risanje, pa likouno teorijo, pa umetnostno zgodovino k je bla men najbolš in jo tud študiram zdj. sprejemci niso tški in je ponavad en del barvnoploskovni preizkus (mi smo delal preprogo s temperam), pol morš nardit eno skulpturo iz papirja, pa eno slikco dobiš pa jo na papir prlepiš pa morš okol narisat, pa neki po opazovanju rišeš. in nardiš skor zihr. mislim jz ne poznam nobenga k neb nared razn petra vodeta z omejitvam je pa tko. na gimnazijo je ponavad bl strogo kt za oblikovanje, sam če si odličn pol ni blema nikjer. aja pa sej veš d so trije različni tehniki oblikovanja ne? poglej na ssof. si drugač pa je oblikouna u lublani najbolša sredna sploh, in najbl kul folk, in najbolš je zdej k je ta stara varnostnica nazaj • LittleIdiot
Re: sšof
31.1.2011 22:25
endorphine pravi:ja lej jst sm končala umetniško gimnazijo likouna smer in ti lah povem, da je dost useen kero se upišš. sam pol če hočš na univerzitetn program naprej, morš delat peti predmet na maturi + poklicna matura. če si pa na gimnaziji pa pač sam nardiš splošno maturo. likouna gimnazija je drgač ful u izi, pa ful se da s prfoksi use zment pa use, pa kul so (dobr, so izjeme, kt pousod) pa na maturi smo mel pol kot gimnazija ful bolše rezultate kt marskera splošna gimnazija pa ni noben nč delu. jz pa sošolc k sva se ne popoudne prej spraula slovo učit, sva končala na pivu in gledanju fuzbala... pa sva mela na konc oba več k 20 točk.
in oblikouna je res fajn, maš risanje, pa likouno teorijo, pa umetnostno zgodovino k je bla men najbolš in jo tud študiram zdj. sprejemci niso tški in je ponavad en del barvnoploskovni preizkus (mi smo delal preprogo s temperam), pol morš nardit eno skulpturo iz papirja, pa eno slikco dobiš pa jo na papir prlepiš pa morš okol narisat, pa neki po opazovanju rišeš. in nardiš skor zihr. mislim jz ne poznam nobenga k neb nared razn petra vodeta z omejitvam je pa tko. na gimnazijo je ponavad bl strogo kt za oblikovanje, sam če si odličn pol ni blema nikjer. aja pa sej veš d so trije različni tehniki oblikovanja ne? poglej na ssof. si drugač pa je oblikouna u lublani najbolša sredna sploh, in najbl kul folk, in najbolš je zdej k je ta stara varnostnica nazaj Pr oblikovanju uporabnih predmetou; a te tja sprejmejo tut če maš dobr/zadostn uspeh iz osnouke (mn kt 120točk iz 7,8 pa 9 classa) sam sprejemce ful dobr nardiš.? k bi res šla rada na to šolo (ker me sam to zanima), sam so ocene prublem, ker sm lenoba in se nikol nism učila. -.-'' • endorphine
Re: sšof
1.2.2011 21:17
LittleIdiot pravi:Pr oblikovanju uporabnih predmetou; a te tja sprejmejo tut če maš dobr/zadostn uspeh iz osnouke (mn kt 120točk iz 7,8 pa 9 classa) sam sprejemce ful dobr nardiš.? k bi res šla rada na to šolo (ker me sam to zanima), sam so ocene prublem, ker sm lenoba in se nikol nism učila. -.-'' ja odvisn kok dobr sprejemce nardiš, pa od tega kdo se kej upiše. k če se sami taki bol odlični upišejo, je bol problem. sam ponavad se ne, k grejo odličnaki ponavad na gimnazijo... to je pa od leta do leta različn sam mislim da bi te sprejel k ni ful upisa. pomoje se ne rabiš sekirat, sam zdej se mal potrud še do konca leta da boš dobra usaj za zih, pa na informatiuce pjt pogledat če ti je šola sploh ušeč ane • Twixii
1.2.2011 21:33
Ful hvala usm no. Ja.. tku je... mn se res ne da wčt. nwem če sm sploh kk dan u osnouni prežvela pr zvezkh kr me res... odbija? xD Sam če bo treba pa se pač bom sej druzga nej :3 Sej mni ubistvi šula nit nej tku pomembna kr sm zdej ž kr odlwčena da grm na oblikouno ne pa na gimnazijo sam kaj... če tastari nekej bljedejo Ja zaenkrat me najblj ti sprejemci martrajo :/ Sej nje da se bojim al kej sam kr če jh ne nrdim res nevem kam jt pa tku ma kulku cajta pa imaš prližnu za tu risanje pa te? kke pu ure na sliko al kaj? Pa še tu... kulku jh ponavadi pride prjauljenh na šule pa tu... mislm kake majo kej omejitve? Pa hvala šenkrat • endorphine
10.2.2011 23:42
Twixii pravi:Ful hvala usm no.
Ja.. tku je... mn se res ne da wčt. nwem če sm sploh kk dan u osnouni prežvela pr zvezkh kr me res... odbija? xD Sam če bo treba pa se pač bom sej druzga nej :3 Sej mni ubistvi šula nit nej tku pomembna kr sm zdej ž kr odlwčena da grm na oblikouno ne pa na gimnazijo sam kaj... če tastari nekej bljedejo Ja zaenkrat me najblj ti sprejemci martrajo :/ Sej nje da se bojim al kej sam kr če jh ne nrdim res nevem kam jt pa tku ma kulku cajta pa imaš prližnu za tu risanje pa te? kke pu ure na sliko al kaj? Pa še tu... kulku jh ponavadi pride prjauljenh na šule pa tu... mislm kake majo kej omejitve? Pa hvala šenkrat hehe ni panike. za fotografa vem da morš črnobelolestvico obvladat, drugač pa ubistvu ne vem. mislim d tud dobiš eno slikco pa jo morš pol povečat pa nevem kaj še. sej ni zahtevn. drugač pa lej ti tm na informatiucih lah sprašuješ use. sploh se ne sekirat, ti sam postav pred nekoga k ma fotoaparat u rokah pa ga praši ka je meu na sprejemcih. drugač ti pa jutr napišm, k grem glih z dvema fotografinjama vn pa bom prašala. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.