ko si PIJAN1 | 2 | 3 | >>• PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
ko si PIJAN
23.5.2009 16:48
amm jas še nisn bla pijana...
pa me zanima kaki je občutek... ke ste vse delali? mene je strah da bi kako skrivnost izdala opišite kak je blo pri vas havefun • manxsi
• Od: 21.3.2009
Re: ko si PIJAN
24.5.2009 0:52
pa ni tak hudo .. zdei če se ga fajn napiješ se nemoreš kontrolirat .. ampak če pa sm tuk da se ti vrti pa itak nimaš kj izdat .. naprimer moje frendice ku se ga ful napijejo začnejo jokat za tipom pa takee .. pač mislm da tlee je čist odvisn kuk popiješ .. HF!
• manciii
• Od: 12.1.2009
24.5.2009 8:43
Hehe....k sm bla js pijana...sm se zčnla slačt...sicer sm se sam do gat( hvala bogu) • PuuuPiixXxaaa
24.5.2009 12:57
hah uuu sreča res da si se samo do gat...pa samo da ste ble ve..ke pa če bi bla na zabavi kaki te bi blo hudo... ok na nebenih zabavah se nem napila...pa če se bom.bom čist malo se bom rajši s frendicami pa ke ti je blo ke slabo? • manciii
24.5.2009 14:15
ja res! dobr da sm se sam do gat ja... • PuuuPiixXxaaa
24.5.2009 14:35
ahh s čem pa si se napila? pa kolko si spila? • theBoy
• Od: 22.2.2009
24.5.2009 16:57
Ma ja odvisn kolk spiješ..včasih tolk da pač delaš bedarije..pa to.
Sm pa že tak bil tud da nisn se nič spomnu..pol pa nasledn dan frend kliče pa pove ka sm use delo..pa to. Sam pa res malo kdaj pijem. ( mi nekak ne paše.) Užiwite..- • dari
• Od: 8.3.2009
...
24.5.2009 17:10
ojej na to temo bi se dalo pist do jutre...
ma veš kej ti povem... brez veze se napit...jst sm se ene parkrt tolk de sm kozlu....pa de se nism spomnu neč.... lej spiješ tolk de se ne napiješ de dobiš sam dobr filing pa to ..in da se bolj uživiš u žur.... hf • manciii
25.5.2009 14:17
Am....ja spila sm skor celo pou literško flašo belga vina plus to...da sm mešala s črnim vinom in šnopcem...Seii ubistvi nism nit velik spila sam mešala sm....pame je primlo • manciii
25.5.2009 14:22
Drgač pa... nasploh ni dobr pit....fajn je da probaš pa to.....sam da ga pa piješ zdei cele vikende to pa spet ni ql • dari
• Od: 8.3.2009
...
25.5.2009 17:52
mene še neki zanima...
kolk ste stari tisti tle k dajete komentarje glede alkota pa to... me tko informativno zanima... jst sm 15 pa pou.... • anchycka
• Od: 25.5.2009
25.5.2009 18:26
Js sm nazadne pila na maturantski paradi 4 pou litrske pire in sm bruhala pa komirala,krneki...to je prewč ja...drgač pa nsmeš mešat k pol se ti use obrne in je kriza.js sm pila enkrat 3red bull vodke pa 4 heinekene blo pestro pol čez eno uro ja...:-)glede filinga je pa tko,odwisn je kwa pijš...če maš žgano bl to te prbije zlo hitr in se ti začne vrtet,pol lahk pa sam upaš d nau wlik slabš.pr piru pa tko ko enga spiješ si mal bolš vole,po dveh lahk začneš že pet,po treh ne morš hodt normaln bl cik-cak pa te fore,naprej je pa odwisn od človeka,upaj na najbolš.je pa res d če si zalublena u koga,pa nista skp,te tkt še bl zabedira in lhk jokaš tut ja...drgač pa kar se tiče vina pa nwm js ga ne pijem tok ful,sam je itak use si podobno,enim ne paše ker je kislo bl kt ne.nwm probi,ne preweč,tok kt mislš da ti paše,pol pa boš sama vidla kako naprej. Fsm
• onn
25.5.2009 21:00
Zanimiva tema ja..
no o tem pa se bi dalo velik powedat. najslabše je, če piješ naprimer neko žgano in pol ga mešaš z drugim žganim pa še pivo po možnosti.. ker pol pa ti je res slabo in po možnosti še vse pobruhaš.. ja, pa če imaš v planu, da se ga boš napil/a je najbolje da se prej dobro naješ, ker potem lahko weč spiješ.. ni wredu, če se pijan spraviš na kak skuter motor ali pa podobno, ker s tem pa pol res weč ni heca, ker lahko pride do resnih poškodb. • xmeow
• Od: 28.3.2009
26.5.2009 9:47
ja jst sm se pr frendici na žurki... z bf nalila do konca...
pa smo na začetku se šle neki s skutarjem vozt...in smo se kr sred ceste prevrlne.. pa se spomnm d sm kr sred ceste ležala...pa se na pouno režala... in k smo se frendico sedele na klopi...smo ble več POD klopjo.kt pa NAD xD ... & se spomnm .. kko sm se enx v steno z glavo zabila...sm mela še en tedn za tem buške po glavi -.- pol je pa ta frendica še pr men prespala... in je ponoč tm pr men z vedrom neki moj kozl*je lovila.xD =P • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.6.2009 19:38
Uh ja.. vlko izkušn.. khm..×d
Zaj pred kratkim sem se pune napila na valeti.. Ko smo šli v Gamsa<3.. Huh.. Sn se kuj po cesti valala.. pa po pločniku.. oni so kuj za mano mogli hoit..en se je kuj polek mene vlego (celi pokjen).pa me skoro nategno.. huh ja.. Drugače smo bli pa vsi pijani.. En je mnda eno uro na okenski polici ležal pa si je domače vino prineso.. pa ga kuj goltal.. pol je pa naenkrat neka zružlo pa je na pod pado×d.. Pol en je kr pod blokom spal(mojim blokom ker ni mogo do mene prit×d).. en se je do gat sleko pa striptiz plesal.. Hja.. Budale na kupi smo bli ia.. Enkrat smo šli nekam v parka.. pa smo si tam lepo ogenj zakurli pa to vse.. tam smo misli prespat ne.. te pa sta neka dva deda prišla pa nam direkt v oke svetla z baterijo.. mi smo sao leteli jeote.. onadva sta se še pa kr nekaj za nami drla.×d Eh ja.. ko si pijan ti je v tistem trenutku fajn, samo naslednji dan pa ni več tak, ko zveš ka si delal.×d • taddejaaa
• Od: 27.4.2009
Re: ni treba
21.6.2009 22:17
dari pravi:ojej na to temo bi se dalo pist do jutre...
ma veš kej ti povem... brez veze se napit...jst sm se ene parkrt tolk de sm kozlu....pa de se nism spomnu neč.... lej spiješ tolk de se ne napiješ de dobiš sam dobr filing pa to ..in da se bolj uživiš u žur.... hf pa zato da bi se meu fajn na žurki sploh ni treba pit vešš bolš je k so uni tam vsi pijani pa jih opazuješ pa se pol itk uklopiš pa lahk delaš kr češ ker tak mogoče na drug dan neujo vedl kwa so počel pa če si ti bla sploh pijana pa to nee.. • anchycka
21.6.2009 22:46
Js sm bla mal wč kt mesc nzaj stara 18 pa me še zmer ni pamet srečala:-D itq tko če widš na teh zabavah se powsod skor začne z alkoholom...kok boš spiu je pa itq tvoja stvar.zto se pa dostkrat nrdi d maš kj s kom k neb drgač nkol mela,se pa tut zgodi d koga spoznaš na ta način k maš dost poguma pa to...sam mal morš pazt d si kake bruke ne nrdiš...itak pa wsak u teh letih kšno traparijo nrdi...pa če so usi pijani okol tebe ti noben nau nč zamiru.k mi tut kdaj tko po šoli mal...d se **** pa to.res pa je tut d u tem stanju kj bl po resnic poweš.npr.če ne priznaš d ti je en ušeč,če kj spiješ,se zna zgodit d priznaš pol.sam ne se sekirat prewč.
• tt_
• Od: 25.6.2009
25.6.2009 21:41
uhh dost iskušn sicer ne kozlam pa da sem koma pijan -.- to je slabo sicer pa jas si nekaj dopovem preden gremo pit brez pi*darij. in to deluje vsaj pri meni če sem še nevem kak pijan sicer drugih **** nikoli ne delam kot pa kakih majnših..... ponavadi spoim na tleh polek pojsle ali pa spim oblečen drugače pa da bi neke **** delali pa se tepli pa nekje spali pa po cestah valali to pa ne • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
14.7.2009 22:37
sploh si ne morm predstavlat da bi spiu skor celo poulitrsko flaško vina, al pa 3 pire, da o 4 sploh ne govrimo.
pa ko sm pijan, ponavad bi kr poju, govrim ful velik, žejn sm zmer bol, kaj pametnga ušpilam pa to • kid.
• Od: 15.10.2008
14.7.2009 23:32
če si sam pijan je super. no usaj men; čist sn vesela **** se mi za use poun energije mam skoz se sam smejim pa usakega ludeka ogovorim ko ga ne poznam XD. čist super je.
sn mela pa pred kratkim izkušnjo da brezveze. preveč sn spila zdej se pa nč ne spounem ka se je dogajal kakih 5-6 ur kr sn pou cajta komirala, bruhala pa ne vem ka delala XD tk da otroc; mejte meje da se bote nasledn dan spounal (: al pa mejte zraun koga ko bo za vas skrbeu tk ko so za mene. in če nebi blo njih bi se mi lahk velik kej slabga nardil =S • tt_
• Od: 25.6.2009
14.7.2009 23:42
kid. pravi:če si sam pijan je super. no usaj men; čist sn vesela **** se mi za use poun energije mam skoz se sam smejim pa usakega ludeka ogovorim ko ga ne poznam XD. čist super je.
sn mela pa pred kratkim izkušnjo da brezveze. preveč sn spila zdej se pa nč ne spounem ka se je dogajal kakih 5-6 ur kr sn pou cajta komirala, bruhala pa ne vem ka delala XD tk da otroc; mejte meje da se bote nasledn dan spounal (: al pa mejte zraun koga ko bo za vas skrbeu tk ko so za mene. in če nebi blo njih bi se mi lahk velik kej slabga nardil =S ponavadi ko remo mi ven ostanejo v spominu samo modriice pa še te najdeš drugi dan pomožnosti od padcev ipd. • princessx1
• Od: 2.1.2009
15.7.2009 11:50
jz sm ucasih ful mesala alkota.. ampak to govorimo zdele o ful velkih kolicinah.. tok da se na koncu nism nc spomnla ampak clo nism bruhala [yay]. je blo pa to tko da sm jz neki pac nardila ane.. uglaunem pac enmu tipu sm mu ga ane.. shit je k se jz tega nism spomnla dokler nism videa vidla. aham.
tko da od tkrat naprej ne pijem vec tok, mogoc tok da me prime kej vec pa itak da ne.. nvem ubistvu je krneki k kva mi bo alko ce mam zakon frende ob seb pa znamo nardit zur tut brez tega |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.