Pirs ^^• BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
Pirs ^^
21.2.2011 21:59
Hey. Sj vrjetn je kakšna pudobna tema že tuki gor, sam se mi neda iskat Uglaunm. Js p moja frendica si greve pirse narest. Sam frendici se đabe zdi dt 70e za 2pirsa, če si jih lahka duma nardi in si jih zj tut hoče oz. hoče da ji js nardim pirse. Sj ube veva d se to lah zagnoji, pa da je najbolš če si greš npr. u Kulta delat, sam okay.. Tko da. A si je kdo tuki že naredu sam pirs, pa čej blo use uredu, se je kei zagnojil..? x) • KaiiaBuu
• Od: 2.7.2010
Re: Pirs ^^
22.2.2011 0:02
ja ful udvisn km si ga bota dale / si bo dala :Đ
• BloodyKitty
22.2.2011 0:14
KaiiaBuu pravi:ja ful udvisn km si ga bota dale / si bo dala :Đ
js si ga bom dala u ustnco & jezik, ona pa 2 u ustnco • nejchula
• Od: 30.6.2009
22.2.2011 3:32
lej u jezik si res ne da sama..kr u jezikuso žile..in če zadaneš žilo nemorš več okušat in se ti **** čist use...u ustnci so pa tut ene žilce..in če zadaneš, lahko ohromiš mnde alneki
uglaunm jst res nebi priporočala da si same delate..sploh ne u jezik..kr u jeziku je res ful nevarno _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD • KaiiaBuu
• Od: 2.7.2010
22.2.2011 10:53
ja a sta zmešane. če si ga daš u jezik sama in zadaneš glavno žilo alkva je že tm umreš drgač. k je isto k da si jezik pregrizneš.
drgač pa u ustnco je tut ****. • BloodyKitty
22.2.2011 12:21
sj js si grem delat u Kulta pirs (jezik pa ustnca), frendica pa hoče d ji ga js u ustnco nardim, sam nwem če nj ker nočm kei **** >.<'
• pk4life
• Od: 20.7.2010
22.2.2011 16:08
faq ej že nasplošno a se vm zdi prebadanje telesa krtko mal dobra ideja??.. sej so še clo u ušesu neki nwkaj k če nrobe prebodeš maš pol probleme z raunotežjem.. sej lej če ti sede kr ne sam jz bi na vajinem mestu dau raj unih 70 eur.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • bleedingstar
• Od: 14.8.2009
22.2.2011 17:52
Ej ....
pirsa al u ustnico al u jezik al kamor koli drugam se ne delajte same ... ki pol so same **** .... moja kolegica si je šla k eni ne specializirani beki delat u brado in una jo je skinla u živec ... in jst sm tut mela pirs sm neglede na to da sm šla u "studio" si ga delat in sm delala use kot mi je blo rečeno, sm ga mogla pol vn dat kr sm bla alergična na uno maso al plastiko iz katere je biu narejen pirs in so mi tam osebno odsvetovali si jih ne delat... zto res, rajši plačate kr bo vsaj varno narejeno in boste dobile točna navodila kko ravnat kot da pa si zaje*ete kai ... • OriginalFake
• Od: 22.3.2010
22.2.2011 20:57
okej za ustnco nevem sam za jezik prooooosim ne delej sama!!!!! ker pomoje nis glih izučena za to delat in tut kozmetičara si ga pač ne dela sama. Bol da reskiraš tistih 70? pa da ti ona ornk nrdi ker si loh pod pogojem da sama delaš prebodeš kšn žiuc al pa žilico kar pa povzroči da ti loh delno borbončice "crknejo" da ne čutš ukusa,.. moja frendica si gaj dala sama delat in 1 z šivanko (itk je bla razkužena) in 2 brez antibiotika ki ti ga da kozmetičarka da se ne zagnoji,.. no teli prjatelci sej fuuuuul zagnojil in ji je prou rjav tekl z jezika in vrjem daj zgledal goooozn! poj si gaj dala vn ampak se zlo grdo brzgotina pozna! samo zato ker gaj delala sama. Tok da ti svetujem d si ga nedeli sama u jezk!
• OriginalFake
22.2.2011 20:59
okej za ustnco nevem sam za jezik prooooosim ne delej sama!!!!! ker pomoje nis glih izučena za to delat in tut kozmetičara si ga pač ne dela sama. Bol da reskiraš tistih 70? pa da ti ona ornk nrdi ker si loh pod pogojem da sama delaš prebodeš kšn žiuc al pa žilico kar pa povzroči da ti loh delno borbončice "crknejo" da ne čutš ukusa,.. moja frendica si gaj dala sama delat in 1 z šivanko (itk je bla razkužena) in 2 brez antibiotika ki ti ga da kozmetičarka da se ne zagnoji,.. no teli prjatelci sej fuuuuul zagnojil in ji je prou rjav tekl z jezika in vrjem daj zgledal goooozn! poj si gaj dala vn ampak se zlo grdo brzgotina pozna! samo zato ker gaj delala sama. Tok da ti svetujem d si ga nedeli sama u jezk!
• BloodyKitty
22.2.2011 22:34
OriginalFake pravi:okej za ustnco nevem sam za jezik prooooosim ne delej sama!!!!! ker pomoje nis glih izučena za to delat in tut kozmetičara si ga pač ne dela sama. Bol da reskiraš tistih 70? pa da ti ona ornk nrdi ker si loh pod pogojem da sama delaš prebodeš kšn žiuc al pa žilico kar pa povzroči da ti loh delno borbončice "crknejo" da ne čutš ukusa,.. moja frendica si gaj dala sama delat in 1 z šivanko (itk je bla razkužena) in 2 brez antibiotika ki ti ga da kozmetičarka da se ne zagnoji,.. no teli prjatelci sej fuuuuul zagnojil in ji je prou rjav tekl z jezika in vrjem daj zgledal goooozn! poj si gaj dala vn ampak se zlo grdo brzgotina pozna! samo zato ker gaj delala sama. Tok da ti svetujem d si ga nedeli sama u jezk!
še četrtič puvem: Js si grem pirs (u jezik pa ustnco) delat u Kulta. Ker nism tok neumna da bi si ga sama delala. Sprašvala sm pa, če ga nj frendici nardim u ustnco k me je prosla, pa nism zihr če ji nj 'ustrežm' ker me je strah da ji bom kei ****. :// • OriginalFake
22.2.2011 23:35
BloodyKitty pravi:
OriginalFake pravi:
še četrtič puvem: Js si grem pirs (u jezik pa ustnco) delat u Kulta. Ker nism tok neumna da bi si ga sama delala. Sprašvala sm pa, če ga nj frendici nardim u ustnco k me je prosla, pa nism zihr če ji nj 'ustrežm' ker me je strah da ji bom kei ****. :// ja sory sj sm poj se bol natančn prebrala in sm pač upazla • nejchula
• Od: 30.6.2009
23.2.2011 3:53
lej..pa če ti slučajnu u studiju kej **** jih lahko tožš in dobiš dnar..če pa nekdo k ni strokovnjak ti dela, pa zaserje-ga nemorš tožit kr si sam kriv..
pa še mn možnosti je da ti u studiju kej zamutijo...tko da jst bi ti res svetvala da greš u studio _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD • BloodyKitty
23.2.2011 13:17
OriginalFake pravi:
BloodyKitty pravi:
OriginalFake pravi:
še četrtič puvem: Js si grem pirs (u jezik pa ustnco) delat u Kulta. Ker nism tok neumna da bi si ga sama delala. Sprašvala sm pa, če ga nj frendici nardim u ustnco k me je prosla, pa nism zihr če ji nj 'ustrežm' ker me je strah da ji bom kei ****. :// ja sory sj sm poj se bol natančn prebrala in sm pač upazla • BloodyKitty
23.2.2011 13:18
nejchula pravi:lej..pa če ti slučajnu u studiju kej **** jih lahko tožš in dobiš dnar..če pa nekdo k ni strokovnjak ti dela, pa zaserje-ga nemorš tožit kr si sam kriv..
pa še mn možnosti je da ti u studiju kej zamutijo...tko da jst bi ti res svetvala da greš u studio Ja sj bom šla. Frendici bom pa tut rekla d ji js pirsa ne mislm delat.. (a) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.