Zakaaj me noben ne mara?• FrixieThin
• Od: 25.9.2010
Zakaaj me noben ne mara?
15.2.2011 22:37
Js bom se ubilaa!
Konc, prou noben me ne mara, dobesedno nekateri bežijo pred mano, imajo me za čudno nezanimivo.. starši se usak dan kregajo, poslušat morm da sm nesposobna, ocene mam bl slabe, nimam nobenih interesov :/ pa kaj sm vam tazga naredila folk!? nism prasica, se lahko tud dosti menim, ampak faak ej, če mi noben noče dat šanse! u tem momentu jočem, tko mi je težko, skor usak dan se zjočem kr mam tak FAKING **** LAJF! nej grejo nekam use tiste preklete hinauske sošolke, najraj bi jih zadaula, budale! -.- nimam žiuljenja, res ne vem kaj naaj naredim?? fuck, I guess it's all over :'( še pa še je, ampak nmorem več pisat.. resnica preveč boli ˇˇ • Mancyy
• Od: 4.7.2010
Re: Zakaaj me noben ne mara?
16.2.2011 0:09
Hhej.
Ja no to je pa HUD problem.pa sej ni treba iskat prjatlce ampak bo sama prsla. Dj me dodaj na fb manja renko! Tam se bomo lazi menle. • lana
• Od: 24.11.2010
16.2.2011 15:09
ja to je pr men podobn...use sošolke in sošolce mam hinauce,pa mi ne
dajo možnosti...pa pred mano si kažejo z očmi, de kej u men govorijo npr. al pa mene misljo (slabe stvari itak)... kej rečem...pa me takoj zabijejo nazaj...če grem mim kot da me ni....ne uprašajo me kej...kr naprej neki najdejo pa zaje..ba.va.jo.. če kej rečem me ne poslušajo...sploh ne govorim velik..z nobenim skor se ne menm...nism samozavestna..nč si ne upam...hodm k psihologinji, ki mi občasno pomaga...ampak to mi ni nikol dovolj...komi čakam de bo konc šolskega leta..pa de brš grem u sredno šolo..de jih nebom več vidla ...usekakor bom mela slabe spomine na osnovno...pravjo, de če greš v sredno pa de nobenga ne poznaš...morš najprej začet ljudio spoznavat...pa skor use od začetka začet..si ustavrjat položaj...iskat prjatlce..pa tko... mislim pa nekateri fanti še sploh niso tko fejst nesramni..ampak punce...punce so cel hudič...hinauske pa kr naprej zaje...bavajo....jst nevem ka sm jim naredla...ja sory k žvim..sory kr sm cela grda..pa se ne znam prilizljevat..pa lagat...pa neznam nardit feak smajla...sory kr nism samozavestna...sori kr ne znam nazaj povedatr...pa se zadret...sori kr nimam svojga jaz-a... najrajš bi se preselila...crklnala..samomor naredla...prej sm bla skus prav dobra...zdej sm pa devet razred mam pa že 9 enk..8 dvojk pa dve štirke....uglavnem skor sama enke...prej sm bla pa prav dobra...pa sploh se mi ne da učit, letos...use gre na slabi...ja komi čakam de grem na sredno šolo (oziroma v))) pa de se znebim starih, hinauskih sošolk...jst nevem ka sm jim naredla.. za usako stvar se sekiram, če mi kir kej reče...al pa če sem narobe stopla,al pa naredla.. ME ČIST NČ NE ZANIMA ČE TEGALE NEBO NOBEN BRAU • MrsSweetie
• Od: 8.7.2010
16.2.2011 16:39
moje ime pravi:ja to je pr men podobn...use sošolke in sošolce mam hinauce,pa mi ne
dajo možnosti...pa pred mano si kažejo z očmi, de kej u men govorijo npr. al pa mene misljo (slabe stvari itak)... kej rečem...pa me takoj zabijejo nazaj...če grem mim kot da me ni....ne uprašajo me kej...kr naprej neki najdejo pa zaje..ba.va.jo.. če kej rečem me ne poslušajo...sploh ne govorim velik..z nobenim skor se ne menm...nism samozavestna..nč si ne upam...hodm k psihologinji, ki mi občasno pomaga...ampak to mi ni nikol dovolj...komi čakam de bo konc šolskega leta..pa de brš grem u sredno šolo..de jih nebom več vidla ...usekakor bom mela slabe spomine na osnovno...pravjo, de če greš v sredno pa de nobenga ne poznaš...morš najprej začet ljudio spoznavat...pa skor use od začetka začet..si ustavrjat položaj...iskat prjatlce..pa tko... mislim pa nekateri fanti še sploh niso tko fejst nesramni..ampak punce...punce so cel hudič...hinauske pa kr naprej zaje...bavajo....jst nevem ka sm jim naredla...ja sory k žvim..sory kr sm cela grda..pa se ne znam prilizljevat..pa lagat...pa neznam nardit feak smajla...sory kr nism samozavestna...sori kr ne znam nazaj povedatr...pa se zadret...sori kr nimam svojga jaz-a... najrajš bi se preselila...crklnala..samomor naredla...prej sm bla skus prav dobra...zdej sm pa devet razred mam pa že 9 enk..8 dvojk pa dve štirke....uglavnem skor sama enke...prej sm bla pa prav dobra...pa sploh se mi ne da učit, letos...use gre na slabi...ja komi čakam de grem na sredno šolo (oziroma v))) pa de se znebim starih, hinauskih sošolk...jst nevem ka sm jim naredla.. za usako stvar se sekiram, če mi kir kej reče...al pa če sem narobe stopla,al pa naredla.. ME ČIST NČ NE ZANIMA ČE TEGALE NEBO NOBEN BRAU bedno tole zlo res :S:S mislm d so tvoje sošolke čist nedorasle in nimajo use u glavi pošlihtan,ker če bi mele se nebi tkole do tebe obnašale.Glede hinauščine in tega je pa pousod tko.Fantje niso tok zahrbtni zato se raj jst v moški družbi sprehajam. Sicer jst poznam eno k je 1 letnik zdej in celo osnouno ni mela prjatlov zato ker ji je smrdelo iz ust in tud sama je smrdela pa pač čudno obnašanje je mela. Ampak jst sm se večkrat z njo pogovorila pa to ampak ni pomagalo. Em nism hotla s tem rečt d ti smrdiš al pa kej! Sam najprej sam potuhti,če kej narobe delaš.Drgač po telem kar si napisala se mi ne zdiš dlih prizadeta al pa kej:) Drgač pa na ignor jih dej! KAR TE NE UBIJE TE NAREDI MOČNEJŠEGA! če si za kak chat lahka dodaš na fb [link]!/profile.php?id=1657012021 • makotejebe
• Od: 30.8.2010
16.2.2011 20:57
FrixieThin pravi:Js bom se ubilaa!
Konc, prou noben me ne mara, dobesedno nekateri bežijo pred mano, imajo me za čudno nezanimivo.. starši se usak dan kregajo, poslušat morm da sm nesposobna, ocene mam bl slabe, nimam nobenih interesov :/ pa kaj sm vam tazga naredila folk!? nism prasica, se lahko tud dosti menim, ampak faak ej, če mi noben noče dat šanse! u tem momentu jočem, tko mi je težko, skor usak dan se zjočem kr mam tak FAKING **** LAJF! nej grejo nekam use tiste preklete hinauske sošolke, najraj bi jih zadaula, budale! -.- nimam žiuljenja, res ne vem kaj naaj naredim?? fuck, I guess it's all over :'( še pa še je, ampak nmorem več pisat.. resnica preveč boli ˇˇ samomor se mi zdi odlična rešitev kot si že omenila! • MrsSweetie
16.2.2011 21:40
**** pravi:
FrixieThin pravi:
Js bom se ubilaa!
Konc, prou noben me ne mara, dobesedno nekateri bežijo pred mano, imajo me za čudno nezanimivo.. starši se usak dan kregajo, poslušat morm da sm nesposobna, ocene mam bl slabe, nimam nobenih interesov :/ pa kaj sm vam tazga naredila folk!? nism prasica, se lahko tud dosti menim, ampak faak ej, če mi noben noče dat šanse! u tem momentu jočem, tko mi je težko, skor usak dan se zjočem kr mam tak FAKING **** LAJF! nej grejo nekam use tiste preklete hinauske sošolke, najraj bi jih zadaula, budale! -.- nimam žiuljenja, res ne vem kaj naaj naredim?? fuck, I guess it's all over :'( še pa še je, ampak nmorem več pisat.. resnica preveč boli ˇˇ samomor se mi zdi odlična rešitev kot si že omenila! men se pa zdi,da bi mogu/mogla ti odrastit;) leej pač ma ženska probleme.. kko bi blo pa teb na njenem mestu? A bi skaku/skakala od veselja? Dei se mal v njeno kožo postavi;)) • 30stm
• Od: 31.10.2010
16.2.2011 22:06
okej folk,,,,kokr sm jst kle zastopila se neki govori o samomoru...pa tko naprej(aja nej upozorim da sm blond).....sam tko lej mene so tut ****...ignoriral...pretepl....moji sestrci so kamn vrgl u glavo....avte so nm ****....mojo psičko so čist ma sej sploh ne vem kwa nej rečm da so ji nardil......me tut ni nuben maru...pa so me **** k u glavo za usako stvar pa to sam pač lej morš prežvet...pa mislt na to kolk lepga te še čaka....mugoče se ti zdele ne zdi da boš kej lepga dužvela....sam kr naenkrat se bo zgudl....fant....dobri frendi....supr stvari k jih morš cent....vrjem da se bo...pa usak ma dobre lastnosti in slabe...nažalost eni kažejo preveč slabih....ampak pust use tiste debile...pa ene zahrbtne par...ice k nimajo svojga lahfa....lej ti ga maš...in ga boš mela in boš res še mrsekj lepga dužvela....misl na to....sam spomnte se na pesm od pink-fucking perfect...al kokr kol......okej pač mugoče sm zdej kle kej nalužola (razn tega kar so mi nardil je res).....sam ne se ubit....rezat...pa to kr vs pol svet ne bo mogu spoznt....pa punavad je tko da glih tisti k so zatirani uspejo pa nardijo neki dobr....kr puglejte slavne....zdej bom pa nehala nakladat....pa usen mi je če ne bo nuben prebrou.....jst bi pač sam rada nekak pumagala....pa če bi se kdo rabu spovedat al pa kek...dej si duška sej kle gor se ne puznamo...(eto še mau pa lahk film pusnamemo).....• MrsSweetie
16.2.2011 22:16
30stm pravi:okej folk,,,,kokr sm jst kle zastopila se neki govori o samomoru...pa tko naprej(aja nej upozorim da sm blond).....sam tko lej mene so tut ****...ignoriral...pretepl....moji sestrci so kamn vrgl u glavo....avte so nm ****....mojo psičko so čist ma sej sploh ne vem kwa nej rečm da so ji nardil......me tut ni nuben maru...pa so me **** k u glavo za usako stvar pa to sam pač lej morš prežvet...pa mislt na to kolk lepga te še čaka....mugoče se ti zdele ne zdi da boš kej lepga dužvela....sam kr naenkrat se bo zgudl....fant....dobri frendi....supr stvari k jih morš cent....vrjem da se bo...pa usak ma dobre lastnosti in slabe...nažalost eni kažejo preveč slabih....ampak pust use tiste debile...pa ene zahrbtne par...ice k nimajo svojga lahfa....lej ti ga maš...in ga boš mela in boš res še mrsekj lepga dužvela....misl na to....sam spomnte se na pesm od pink-fucking perfect...al kokr kol......okej pač mugoče sm zdej kle kej nalužola (razn tega kar so mi nardil je res).....sam ne se ubit....rezat...pa to kr vs pol svet ne bo mogu spoznt....pa punavad je tko da glih tisti k so zatirani uspejo pa nardijo neki dobr....kr puglejte slavne....zdej bom pa nehala nakladat....pa usen mi je če ne bo nuben prebrou.....jst bi pač sam rada nekak pumagala....pa če bi se kdo rabu spovedat al pa kek...dej si duška sej kle gor se ne puznamo...(eto še mau pa lahk film pusnamemo).....
ee tko se čist strinjam! Za usakim dežjem posije sonce.... sj sem rekla,da kar te ne ubije te naredi močnejšega! • Bebitaa
• Od: 16.2.2011
16.2.2011 22:58
Evo, js sm še ena taka k se ji je to dogajal.. celo osnovko se s klasom nismo razumel, skos smo se kregal neki.. ampak, pol k smo na višjo stopno pršli, je pol punc ratal preveč pomembnih, da bi se z ostalimi pogovarjal, druge so se pa tut med sabo "poparčkale"... tipi pa so bli takrt res preotročji, da bi se dal z njimi družt. in ja, tko sm 2-3 leta bla sama, kregal smo se na polni, bli smo res grozn razred, med urami smo se toolk drl, mene je usak dan bolela glava, k sm domov pršla. in sm se začela vase zapirat. Doma skor nism več govorila, najbl očitn pa je blo to, da sm začela čist potih hodt pa vrata zapirat, ubistvu, use kar sm počela je blo čist potih, in tega se še dons nism znebila. zdej pa sem na gimnaziji, je velik bolš, edin men je problem ker nism tok samozavestna, da bi se takoj spoprijateljila s kkšnmu. ja zdj sm še 1. letnik, tko da mi je mal bet še, ampak mislm daa bo počas.
Mimogrede, ma kdo kakšn nasvet , kako "natrenirat" samozavest? • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
16.2.2011 23:22
Bebitaa pravi:Mimogrede, ma kdo kakšn nasvet , kako "natrenirat" samozavest?
ko matematko ;D tko je men mt vedno rekla.. kao morš sam delat na primerih aveš. ;D pač nwm naprimr ne dubit prjatla/ce tko da te ona pozdrau al karkol ampak to nared ti. in se boš naprimr tega navadla in pol bo use ful laži.. • Bebitaa
16.2.2011 23:32
evica5 pravi:
Bebitaa pravi:
Mimogrede, ma kdo kakšn nasvet , kako "natrenirat" samozavest?
ko matematko ;D tko je men mt vedno rekla.. kao morš sam delat na primerih aveš. ;D pač nwm naprimr ne dubit prjatla/ce tko da te ona pozdrau al karkol ampak to nared ti. in se boš naprimr tega navadla in pol bo use ful laži.. heh, dobra tale z matematko • evica5
16.2.2011 23:35
vem • Bebitaa
16.2.2011 23:36
evica5 pravi:vem
ja, sam velikrat je res, da se eni štulijo u družbo. mislm, js ne vem če je njim kul da sm tm al ne :S • 30stm
• Od: 31.10.2010
17.2.2011 19:11
Bebitaa pravi:Evo, js sm še ena taka k se ji je to dogajal.. celo osnovko se s klasom nismo razumel, skos smo se kregal neki.. ampak, pol k smo na višjo stopno pršli, je pol punc ratal preveč pomembnih, da bi se z ostalimi pogovarjal, druge so se pa tut med sabo "poparčkale"... tipi pa so bli takrt res preotročji, da bi se dal z njimi družt. in ja, tko sm 2-3 leta bla sama, kregal smo se na polni, bli smo res grozn razred, med urami smo se toolk drl, mene je usak dan bolela glava, k sm domov pršla. in sm se začela vase zapirat. Doma skor nism več govorila, najbl očitn pa je blo to, da sm začela čist potih hodt pa vrata zapirat, ubistvu, use kar sm počela je blo čist potih, in tega se še dons nism znebila. zdej pa sem na gimnaziji, je velik bolš, edin men je problem ker nism tok samozavestna, da bi se takoj spoprijateljila s kkšnmu. ja zdj sm še 1. letnik, tko da mi je mal bet še, ampak mislm daa bo počas.
Mimogrede, ma kdo kakšn nasvet , kako "natrenirat" samozavest? jst sm tut 1. letnik in nimam ne vem kaj samozavesti....sam se zadne cajte use tko dugaja da ne vem si pr enmu krožku pa morš mau skupinsko sudelvat pa kr nekak navežeš stike....al pa k so bli informatiuci....spuznala sm pouhn ljudi oz. folka k hod na šolo pa se tko k morš skp neki delat pač kr spuznaš....ne vem kr samo od sebe....jst sm bla nad sabo ful presenečena da sm tkole hitr začela ljudi ogovarjat pač navezvat stike....mislm pumoje je najbolš da ne mislš na to kok si brez samozavesti ampk pač ne vem kerga kej uprašaš pa tko naprej...pa vedno k maš tist da ne bi šla nekoga spuznt si rec da poskust ni greh pač nekak probi sama dubit eno vzpodbudo...jst mam najrajš pesmi...)sej vem čudna)....sam pač v njih najdeš eno tolažbo pa spodbudo pa si pač k ne veš al bi šla al ne začni mrmrt pesm al pa na fonu posluši al pa pač si neki zber k te bo vzpodbudil (okej to besdo sm zdej že fulkrat uporabla)....eto spet ena moja douga misel.....sory... • evica5
17.2.2011 19:28
pač nesmeš zapraulat cajta z ludmi k te ne znajo cent..
najt morš taprave in to je to • Machkica
• Od: 25.11.2010
17.2.2011 21:09
men je blo isto prou uno maikemi noben me ni maru (razn bestika)
am no in sm neki cata furala safr in use, pol me je pa krnaenkrat začeu bolet ku.rac za ceu suet, obnašala sm se retardirano(sj sm ampak not the point xD) itd. uglaunm ful sm bla pozitiuna in use...u 2eh mescih me pozna cela bodoča sredna šola pa tko je tipom ful ušeč d ne cmizdriš če ti en puščico spizi al pa neki pa če ti tko kei kdo reče ****, prasica alneki...če ti reče tip k ti je ušeč ga lepo poglei pa reč: ooh hvalaaa ;$$ , tip k ti ni ušeč: yo mama!, druga punca: omg sori nism te hotla fejkat(unu čist nedoužnu) pa ne bit čist šaj če ti kšna autoriteta kei reče ampak uno idc stajl...pa bodo vidl d nis tok bedna alneki aja pa hinau se hinaukam kokr morš! take a fakin chanse! ne bit pi****!!! .... am ja upam d bo še vm kei pomagal • limonica1995
• Od: 12.2.2010
17.2.2011 21:29
heeey v osnovni so se tudi vsi iz mene delali norca v bistvu iz vsake reči ki sem jo naredla iz vsake besede ki sem jo izgovorla no v devetem razredu pa je le ena sošolka spoznala da nisem tako napačna oseba in seveda zdaj sma šle vsaka po svoje v prvi letnik in sma postale bff z njo pa so tudi nekateri fanti spoznali da nisem napačna in zdaj ko sem prišla v sredno se fuul prepričam komu zaupat in komu ne in seveda zdaj sem našla tudi prave prijatelje v srednji šoli obračajo pa se tudi sošolke iz osnovne šole in smo si postale nekak dobre čeprav ne morem pozabit kaj vse so mi naredle in jih ne jemljem najbol resno in jim ne zaupam preveč saj vem da nakladam ampak samo še to bla sem vlkokrat na robu prepada in malo jee mankalo da nisem pala v njega ampak so se našle osebe ki so mi pomagale da sem se oddaljila od prepada in poskušala zaživet na novo ker vse se enkrat obrne
• snoopi
• Od: 14.8.2010
18.2.2011 20:10
Ojla! • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.2.2011 20:24
**** pravi:
FrixieThin pravi:
Js bom se ubilaa!
Konc, prou noben me ne mara, dobesedno nekateri bežijo pred mano, imajo me za čudno nezanimivo.. starši se usak dan kregajo, poslušat morm da sm nesposobna, ocene mam bl slabe, nimam nobenih interesov :/ pa kaj sm vam tazga naredila folk!? nism prasica, se lahko tud dosti menim, ampak faak ej, če mi noben noče dat šanse! u tem momentu jočem, tko mi je težko, skor usak dan se zjočem kr mam tak FAKING **** LAJF! nej grejo nekam use tiste preklete hinauske sošolke, najraj bi jih zadaula, budale! -.- nimam žiuljenja, res ne vem kaj naaj naredim?? fuck, I guess it's all over :'( še pa še je, ampak nmorem več pisat.. resnica preveč boli ˇˇ samomor se mi zdi odlična rešitev kot si že omenila! faq člowk je ena meja med zaj.ebancijo pa resnimi stvarmi.. in ti si jo lih prečku _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • January
• Od: 11.2.2011
20.2.2011 20:36
sorry sam samomor ni rešitev za nič.! pa tut s tem se ni za hecat.!
brez zveze seje sikirati zaradi ljudi. če si pameten si geek, če si slabši si butast, če maš blond lase si barbika itd. takim ljudem ne bo nikoli nič všeč, zato jih je najbolje prezreti in se ne ozirati nanje. preprost jih ignoriraš. v osnovki so vedno sam ene budale, ki se tepejo za popularnost in prevlado. tko, da se ne sikirajte zaradi njih. če te zmerjajo jim preprosto nabijte kensl al pa jih ignorirajte. najboljš je bit to kar i, ker pravi prijatelji te majo itq radi takšnga k si, pa se jim ni treba prilagajat. tko, da osnovka je največje trpljenje v življenju zaradi nekaterih, ki se imajo za nekaj več :S ne se ubiti zarad tega, ker bo bolš, ko spoznaš nove frende in samomor je samo beg pred realnostjo in soočenjem s težavami in življenjem. pa z njim samo žalost povzročaš, tistim ki te imajo radi.! • PinkFlower
• Od: 5.1.2011
• Kraj: Kamnik
20.2.2011 21:11
Js osebno pa ne vidm kei razlike med oš pa sredno..
skor bi rekla da mi je blo u osnouki bolšš..usaj z več kot pou klasa smo se družl pto.. tle je od 30ih uredu tko 6folka xD ...usi ostali hinauci xD oky sj pč tut udvisn na keri šoli si xD ... naša je itaq bolj na slabem glasu--čudn folk pto.. • Jasnaa
• Od: 8.10.2010
20.2.2011 22:04
Lej. Nisi edina.. Pri meni je bilo use podobno, isto.
Vse se je začel u OŠ, sošolci me niso maral imela sem samo 2 prijatlci pa še ti so bile bol fejk. Pol smo prišl pa u sredno. Pa je šla na to šolo tud ena iz oš. Mi2 se nikakor nisma štekale. Ona ful družabna use. Spoznala use bodoče sošolce že med počitncam. Pa pride šola. Ona me dobesedno ignorira.. Sošolcem natvezla bog vse use kaj najbolj grdega o men. Vendar se je čez par mesecov use spremenilo. Spoznali so da ni taka kot se je izdajala da je. spoznal so kak se laže in use. Spoznal so tud da nisn js taka **** & use kar jim je natvezla o men. Tak da zej se razumem z vsem v razredu, njo smo pa tako srovuciral, da se želi prepisat... Jaz pravim. Vse se vrača, vse se plača. _________________ I LOVE YOU <3. • PinkFlower
• Od: 5.1.2011
• Kraj: Kamnik
20.2.2011 22:19
Uff to je pr men xD ena k sva ble na zčetku tko nekak bf alneki sva se skregale in pol se je mal izmislla pto..in valdaa ceu klas ji vrjame.pa skos je zamorjena pto..ampak sei je neki izjem k pa temu ne vrjamejo tko da ja..se da prežvet nekak xP
• pk4life
• Od: 20.7.2010
20.2.2011 22:59
Bebitaa pravi:Evo, js sm še ena taka k se ji je to dogajal.. celo osnovko se s klasom nismo razumel, skos smo se kregal neki.. ampak, pol k smo na višjo stopno pršli, je pol punc ratal preveč pomembnih, da bi se z ostalimi pogovarjal, druge so se pa tut med sabo "poparčkale"... tipi pa so bli takrt res preotročji, da bi se dal z njimi družt. in ja, tko sm 2-3 leta bla sama, kregal smo se na polni, bli smo res grozn razred, med urami smo se toolk drl, mene je usak dan bolela glava, k sm domov pršla. in sm se začela vase zapirat. Doma skor nism več govorila, najbl očitn pa je blo to, da sm začela čist potih hodt pa vrata zapirat, ubistvu, use kar sm počela je blo čist potih, in tega se še dons nism znebila. zdej pa sem na gimnaziji, je velik bolš, edin men je problem ker nism tok samozavestna, da bi se takoj spoprijateljila s kkšnmu. ja zdj sm še 1. letnik, tko da mi je mal bet še, ampak mislm daa bo počas.
Mimogrede, ma kdo kakšn nasvet , kako "natrenirat" samozavest? aha.. wi ste se kregale skos in pol so bli tipi otročji?.. ja sliš se čiiizz logičn _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.