obleka za valeto!!• tjasalala
• Od: 15.1.2011
obleka za valeto!!
7.2.2011 12:05
Ola okj js rabim obleko za valeto..pač mam že eno šiviljo ko mi jo bo sešila..zj si morm sam še namislit kaka naj bo..a je kdo kak >>hoby designer<<? js fulll nimam smisla za te fore..
mi lahk kdo nariše obleko pa pošle?? • tjasalala
Re: obleka za valeto!!
7.2.2011 12:14
aha pošlte na: tjasa.tiger@hotmail.com
vse ideje zaželene in dobrodošle • lolita146
• Od: 7.2.2011
7.2.2011 14:32
heii... jas se kr dost ukvarjam z risanjem, modnim oblikovanjem itd. če hočeš ti lahko kako oblekico skiciram samo povej približno kaj ti je všeč (barve, kroj) oz. česa nebi mela • natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
7.2.2011 19:07
lolita146 pravi:heii... jas se kr dost ukvarjam z risanjem, modnim oblikovanjem itd. če hočeš ti lahko kako oblekico skiciram samo povej približno kaj ti je všeč (barve, kroj) oz. česa nebi mela
ja tut jez se dost ukvarjam s tem in ti jo loh narišm.. pa se strinjam z lolito146 d pač mau povej kaj si želiš, česa ne, kakšne barve so ti ušeč, moderno, starinsko XD, dolgo, kratko, volančki, svečano, "poletno",..itd. • tjasalala
8.2.2011 11:27
o lpoo ..am ja barva kaka rdeča, rumena, modra.. kera kol sam da je bol živa • GoBiCa
• Od: 27.4.2009
8.2.2011 14:36
tu maš link od ene strani, kjer lahko ustvariš svojo obleko (sam je bol za poročne obleke, ampak vseeno lahko sprobaš)
[link] • krtacka
• Od: 11.9.2010
8.2.2011 15:08
Mene pa zanima, kakšna obleka bi pasala na široke boke ? teenks • GoBiCa
8.2.2011 15:21
krtacka pravi:Mene pa zanima, kakšna obleka bi pasala na široke boke ?
teenks [link] • scartissuee
• Od: 4.2.2011
8.2.2011 15:29
kok boš pa plačala šivilji da ti jo nardi? • tjasalala
8.2.2011 16:10
scartissuee pravi:kok boš pa plačala šivilji da ti jo nardi?
Smo družinski prjatli..tk da bom plačala sam za blago itd, nwm točn..to ma bol mama • tjasalala
8.2.2011 16:12
GoBiCa pravi:tu maš link od ene strani, kjer lahko ustvariš svojo obleko (sam je bol za poročne obleke, ampak vseeno lahko sprobaš)
[link] o hvala, ki si to našla?? noro, mi bo u pomoč ja • GoBiCa
8.2.2011 16:40
tjasalala pravi:
GoBiCa pravi:
tu maš link od ene strani, kjer lahko ustvariš svojo obleko (sam je bol za poročne obleke, ampak vseeno lahko sprobaš)
[link] o hvala, ki si to našla?? noro, mi bo u pomoč ja samo v google je treba vtipkat kar kol te pač zanima (npr. dress creator) • tjasalala
9.2.2011 18:03
GoBiCa pravi:
tjasalala pravi:
GoBiCa pravi:
[link] o hvala, ki si to našla?? noro, mi bo u pomoč ja samo v google je treba vtipkat kar kol te pač zanima (npr. dress creator) haha okj mutavo oprašanje xD seen hvala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.