presuha? :S• puncinena
• Od: 29.1.2011
presuha? :S
29.1.2011 20:38
Hejla folk. No jas sm stara 15 let pa mam pri svojih 170 cm 45 kg. Pa pač kar kol pojem se nekak ne pozna. V bistvu je problem u tem da jas hočm pač met mal bol tipično žensko postavo. Ne sam neke kosti ane.. Sam neb pa rada mela uno ful celulita pa to. Malo bi rada sam več kilc pridobla da bi zgledala bol normalo vseen z mišicami. Ve mogoče ker/a kak bi lahk to dobla zdraun? Prosim lepo ker hočm par kilc zraun polek tega pa bi mela še naprej mišice :/
• shee
• Od: 10.7.2009
Re: presuha? :S
29.1.2011 21:54
Hey.
Js sm od tebe manjša pa mam ene 3 kg več k ti in sm presuha.. Tk da ja presuha si res. Drgač mam pa isti problem kt ti, rada bi se zredila ampak lahko pojem rees veliko pa se mi nič ne pozna. Vsi pa govorijo da nj bom srečna da se mi ne pozna, kr k bom starejša si bom želela da se mi neb nč poznal.. Tko da... nmorš pr temu nč kej pomagat.. • Me.To.You
• Od: 28.12.2010
Re: presuha? :S
30.1.2011 1:21
Heila!
jaz imam isti problem... kmal bom stara 14 let pa sem velika 160cm pa mam 35 kg... pa jz tko ful velik jem in use pa se mi čist nč ne puzna usi mi pa govorijo naj več jem itd... MeiSeFuuŁ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.