Prosim, prosim pomagi pr pesmci! ((:• Ursxx
• Od: 6.12.2009
Prosim, prosim pomagi pr pesmci! ((:
16.2.2011 17:59
Hej,
No ugalunm jst moram napisat pesm u keri ful kritiziraš šolo pa to. In sm je kr neki napisala že pa bi še kako kitico rabila k mi je zmankalo idej. Naslou pesmi je pa Šolska. Kakšna kitica? Prosim pomagi. ;D • KeT
• Od: 30.5.2010
Re: Prosim, prosim pomagi pr pesmci! ((:
16.2.2011 21:36
O čem si pa kj že pisala?
No ajde par predlogov: Goro naloge vsak dan dobimo, in poleg tega naj se še učimo, biologijo, fiziko, kemijo, starši pa doma norijo... Trdim, da za ocene vseeno mi je, a vseeno vedno potrudim se. Za dobre ocene nas priganjate, da neresni smo nam pravite. Moje družbeno življenje trpi, za kino nikoli časa ni. Nenehno za teste se učimo, a ko vseeno slabo oceno dobimo, od petkove zabave se lahko kar poslovimo... mau za foro če ti bo kj ušeč • Ursxx
16.2.2011 21:43
KeT pravi:O čem si pa kj že pisala?
No ajde par predlogov: Goro naloge vsak dan dobimo, in poleg tega naj se še učimo, biologijo, fiziko, kemijo, starši pa doma norijo... Trdim, da za ocene vseeno mi je, a vseeno vedno potrudim se. Za dobre ocene nas priganjate, da neresni smo nam pravite. Moje družbeno življenje trpi, za kino nikoli časa ni. Nenehno za teste se učimo, a ko vseeno slabo oceno dobimo, od petkove zabave se lahko kar poslovimo... mau za foro če ti bo kj ušeč oo hudo je jst sm pa tkole napisala : Šolska Od sedme do druge, od sedme do druge, ko sonce vzhaja, in učitelj prihaja. Nam pere možgane, da tam znanje ostane. On spet pametuje in pred tablo sprašuje. Nam petke odklanja, ker zadosti ni znanja. Pa stres nas uniči, ko šut se zapiči. Od sedmih do dveh, smo čisto a tleh, ko učitelj se trudi, da nam znanje ponudi. A mi smo pač taki, da smo si enaki, bi znanje dobili, pa nič se učili. Učit se je treba, ker je taka potreba. Nam znanja primanjkuje, ko nas ljubezen zaznamuje. Saj to ni mogoče, se marsikdo zjoče. Zato se naučimo in pridni bodimo, da naših učiteljev ne razjezimo. Poglej v nebo, saj življenje ni tok slabo. Pol se pa kar zamislš, ko na šolo pomislš. uredu? ;D • MrsSweetie
• Od: 8.7.2010
16.2.2011 22:22
Ursxx pravi:
KeT pravi:
No ajde par predlogov: Goro naloge vsak dan dobimo, in poleg tega naj se še učimo, biologijo, fiziko, kemijo, starši pa doma norijo... Trdim, da za ocene vseeno mi je, a vseeno vedno potrudim se. Za dobre ocene nas priganjate, da neresni smo nam pravite. Moje družbeno življenje trpi, za kino nikoli časa ni. Nenehno za teste se učimo, a ko vseeno slabo oceno dobimo, od petkove zabave se lahko kar poslovimo... mau za foro če ti bo kj ušeč oo hudo je jst sm pa tkole napisala : Šolska Od sedme do druge, od sedme do druge, ko sonce vzhaja, in učitelj prihaja. Nam pere možgane, da tam znanje ostane. On spet pametuje in pred tablo sprašuje. Nam petke odklanja, ker zadosti ni znanja. Pa stres nas uniči, ko šut se zapiči. Od sedmih do dveh, smo čisto a tleh, ko učitelj se trudi, da nam znanje ponudi. A mi smo pač taki, da smo si enaki, bi znanje dobili, pa nič se učili. Učit se je treba, ker je taka potreba. Nam znanja primanjkuje, ko nas ljubezen zaznamuje. Saj to ni mogoče, se marsikdo zjoče. Zato se naučimo in pridni bodimo, da naših učiteljev ne razjezimo. Poglej v nebo, saj življenje ni tok slabo. Pol se pa kar zamislš, ko na šolo pomislš. uredu? ;D a ni to na nek način k tista pesmca ŽEBLJARSKA?? al nekI:D k smo u šol bral xD hahahaha:P • pk4life
• Od: 20.7.2010
16.2.2011 23:39
hahahaha ti to resno??.. mi2 z sošolcem swa tut predelala žeblarsko u osnovki.. pol sva pa to na pamt znala originala pa sploh ne XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Ursxx
17.2.2011 19:07
pk4life pravi:hahahaha ti to resno??.. mi2 z sošolcem swa tut predelala žeblarsko u osnovki.. pol sva pa to na pamt znala originala pa sploh ne XD
Jaa xD Uglaunm mamo eno učitlco in mormo skos neke pesmce pisat itd. In lan smo mogl Urška in Povodni mož - sodobno, in jo je objavla nevem kje use, pa u šolski časopis, letos misl pa s to isto nardit, pa sm kr neki pisala, pa ji je kr ušeč xD Una CVEKARSKA je pa tooook kr nek no -.- Pa komu pade na mislu da tu sranje piše fak no -.-'' • Ursxx
17.2.2011 19:16
Ursxx pravi:
KeT pravi:
No ajde par predlogov: Goro naloge vsak dan dobimo, in poleg tega naj se še učimo, biologijo, fiziko, kemijo, starši pa doma norijo... Trdim, da za ocene vseeno mi je, a vseeno vedno potrudim se. Za dobre ocene nas priganjate, da neresni smo nam pravite. Moje družbeno življenje trpi, za kino nikoli časa ni. Nenehno za teste se učimo, a ko vseeno slabo oceno dobimo, od petkove zabave se lahko kar poslovimo... mau za foro če ti bo kj ušeč oo hudo je jst sm pa tkole napisala : Šolska Od sedme do druge, od sedme do druge, ko sonce vzhaja, in učitelj prihaja. Nam pere možgane, da tam znanje ostane. On spet pametuje in pred tablo sprašuje. Nam petke odklanja, ker zadosti ni znanja. Pa stres nas uniči, ko šut se zapiči. Od sedmih do dveh, smo čisto a tleh, ko učitelj se trudi, da nam znanje ponudi. A mi smo pač taki, da smo si enaki, bi znanje dobili, pa nič se učili. Učit se je treba, ker je taka potreba. Nam znanja primanjkuje, ko nas ljubezen zaznamuje. Saj to ni mogoče, se marsikdo zjoče. Zato se naučimo in pridni bodimo, da naših učiteljev ne razjezimo. Poglej v nebo, saj življenje ni tok slabo. Pol se pa kar zamislš, ko na šolo pomislš. uredu? ;D pa če maš še kakšno pesm tko o frendih, ljubezen, krkol? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.