Srednja šola! Help me ;D• Ursxx
• Od: 6.12.2009
Srednja šola! Help me ;D
14.2.2011 20:04
Hej, a mi loh neki za sredno pomagate? 1. kaku se sešteva te točke? - iz končnih ocen? 2. kuk jih morš met za npr. zdravstveno? 3. mela bi jih 147 iz 7.,8., pa prve konference 9. ? a bo tu uredu al ful premau? 4. pa a ste se oz. se boste kej učil za npz.je? k jst se ne mislm nč. Hvala vam za informacije (: • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
Re: Srednja šola! Help me ;D
14.2.2011 20:23
Ursxx pravi:Hej, a mi loh neki za sredno pomagate?
1. kaku se sešteva te točke? - iz končnih ocen? 2. kuk jih morš met za npr. zdravstveno? 3. mela bi jih 147 iz 7.,8., pa prve konference 9. ? a bo tu uredu al ful premau? 4. pa a ste se oz. se boste kej učil za npz.je? k jst se ne mislm nč. Hvala vam za informacije (: 1. ia točke dubiš iz končnih ucen (7, 8, pa 9 classa) 2. ammm.. men se zdi d tm nekje 130.? ker en frend je meu prbližn 130točk lansk let pa so ga sprejel 3. se mi zdi d bo kr zdos 4. ne nam se. komu se pa da.? ;D • eetaqNIIKA
• Od: 18.7.2010
15.2.2011 21:21
4. zkej se neboš učila?.. sej se mi zdi da za na srednjo tut to upoštevajo če je omejitev upisa
usaj malo si poglej a ? • Ursxx
• Od: 6.12.2009
15.2.2011 22:13
BloodyKitty pravi:
Ursxx pravi:
Hej, a mi loh neki za sredno pomagate?
1. kaku se sešteva te točke? - iz končnih ocen? 2. kuk jih morš met za npr. zdravstveno? 3. mela bi jih 147 iz 7.,8., pa prve konference 9. ? a bo tu uredu al ful premau? 4. pa a ste se oz. se boste kej učil za npz.je? k jst se ne mislm nč. Hvala vam za informacije (: 1. ia točke dubiš iz končnih ucen (7, 8, pa 9 classa) 2. ammm.. men se zdi d tm nekje 130.? ker en frend je meu prbližn 130točk lansk let pa so ga sprejel 3. se mi zdi d bo kr zdos 4. ne nam se. komu se pa da.? ;D eh ja, pomojm nobenmu a ne • nikkka
• Od: 8.4.2010
17.2.2011 19:54
Ursxx pravi:Hej, a mi loh neki za sredno pomagate?
1. kaku se sešteva te točke? - iz končnih ocen? 2. kuk jih morš met za npr. zdravstveno? 3. mela bi jih 147 iz 7.,8., pa prve konference 9. ? a bo tu uredu al ful premau? 4. pa a ste se oz. se boste kej učil za npz.je? k jst se ne mislm nč. Hvala vam za informacije (: 4. za npz je pa se potrudi, ker tud učitli v osnovki gledajo npz-je pr nas je sošolki rekla pri slovki da ma 4 (bla je med oceno) pol pa ji je zadnji dan ker je pač mela malo točk dala za pisat test pa itak ni znala pol pa je 3 dobla no možno da pri vas ne gledajo ampak nikol neveš pa za sš se tud šteje če so omejitve pa mata dva pr.n iste ocene tak da se potrudi... pa vso srečo pri vpisu (da neb omejitev) lp. nikkka |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.