Rabm eno fajn idejo ;)• missvampire
• Od: 15.11.2010
Rabm eno fajn idejo ;)
14.2.2011 20:12
Heeila.
js bi rabla vašo pomoč. mene sošolci in usi neki zaje****o z enim tipom da sm vanjga. (kaar pa ni res) in meni je začelo počas presedat. in ker je ta tip tk za fore. sm se spounla da bi lahk nardila kej da jih ****: npr. da hodva.. pa če mate kako idejo kk bi lahk sošolce ******** Huaala za pomoč x) aja. pa glede na to da je zai pust bi lahk nardila da sva mož in žena ? kk se vam zdi TY • kety123kety
• Od: 28.1.2011
Re: Rabm eno fajn idejo ;)
14.2.2011 21:17
mene so tut doug časa zaje**** da hodm z enim k sm ga srečala po šoli. jz sm jih ignorirala pa so pol počas nehal. sam jih ignorirat je zlo težko in pol hitr živce izgubiš. ta ideja z možom in ženo se mi zdi kul nevem pa kakšen bo odziv.
upam da je pomagalo. • missvampire
• Od: 15.11.2010
14.2.2011 21:33
huaalaa TY * • pk4life
• Od: 20.7.2010
15.2.2011 18:05
sam ne pokaž jim da te mot pa se bojo naveličal_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • nikkka
• Od: 8.4.2010
15.2.2011 20:31
ja, če bi rekla da hodita bi mogoče nehali al pa še bolj tečnarli...
kaj veš • pk4life
• Od: 20.7.2010
15.2.2011 20:46
sej to ja.. lepo čiz dej mir pa se strinji z njimi pa sam kimi na use kar rečejo o vama.. pol sčasoma se bo obrabl pa nbo znimiv več.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.