Love...on first sight

zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Love...on first sight 17.2.2011 17:52
tko je:
jest sm enkret na naš šol stala u avli in sm ne deleč ud mene vidla enga z 9. razreda (jest sm u 8.)...ene 7 sekund sva se gledala u uči...in kukr bi neki preskučil u men...zdei skoz misl nanga in vem da je to ljubezen na prvi pogled...

zdei me pa zanimam kuko bi jest ujela še ene par takh pugledov...kr mi je ful ful Embarassed ušeč

Help me please!! Embarassed
leia • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 72
Re: Love...on first sight 17.2.2011 22:24
heej

amm jst ti priporočam da se zaletiš v njega na hodniki. pol pa vidiš kaka bo njegova reakcija. tko boš najbolj na čistem al si ti tt njem ušeč al ne xD
drgač če pa ne upaš pa ga sam večkrat poglej pa se mu nasmehn itd..
sej veš mal ga osvaji xD
aja pa pozanimi se da nima punce ;D ene znajo bit fajn lubosumne Very Happy
Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
Re: Love...on first sight 17.2.2011 22:48
heeej ;DDD
no k boš ga widla se mu pač tko mal nasmej k boš nahodniku se tko ''ponesreč'' zalet u njega. in ja. em nwm probi dobit njegowo fonsko? in mu poz skrito piš sms I lowe you. al nwm pač. sej znaš oswajat? ;DD <3 Weelik sreče.
jaa da bi pr men kdo pomagu bi blo tuut fajn. >_< Crying or Very sad
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: Love...on first sight 18.2.2011 18:59
sei zdei sm ga kontaktirala na fb-ju in se ful družva...še bl mi je ušeč!!!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.