NUJNO! Prosm preberte vsi!:DDD• MrsSweetie
• Od: 8.7.2010
NUJNO! Prosm preberte vsi!:DDD
15.2.2011 15:17
Heii!
Uglaunem ja mogoče se bo komu zdelo bedno sam je res nujno usaj zame:) Tkole je... Moja Frendica je 12.2.2011 Na soboto bla v čateških toplicah. Tam je bil en tip,k je meu rjave lase in sta se tko mal spogledovala in biu je z enm frendam! Em.. slišala je d mu je ime Alex in ker je moja frendica sramežljiva ni upala rečt za cifro:) In zdej ful sanja o njem in ji je žau d ni šla do njega. Če kdo pozna kazga alexa ga prosm prašite:) Ceu facebook smo pregledale in ga nismo najdle! PROSIM!!!!! Hwala od mene & frendice:) • eetaqNIIKA
• Od: 18.7.2010
Re: NUJNO! Prosm preberte vsi!:DDD
15.2.2011 17:42
a ga upaš malo bol opisat, približno starost.. s kod je
• pk4life
• Od: 20.7.2010
15.2.2011 18:00
no pol se take stvari ne dogajajo lih redko ^_^ hehe drgačpa.. hja u čateške bi lahk pršu s kjerkol.. tkoda.. maš tok mjhno šanso da ga najdš.. da se ti skor ne splača (izkušnje).. sam hudo da si uložila tok truda.. sej nč ne rečem mgoče boš mela srečo .. keep looking _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • MrsSweetie
15.2.2011 21:20
eetaqNIIKA pravi:a ga upaš malo bol opisat, približno starost.. s kod je
eem nvm točno.. rekla mi je d zgleda približno 16 star... pa bol suh pa tko srednje velikosti... s kod je pa nima pojma • MrsSweetie
15.2.2011 21:23
pk4life pravi:no pol se take stvari ne dogajajo lih redko ^_^ hehe drgačpa.. hja u čateške bi lahk pršu s kjerkol.. tkoda.. maš tok mjhno šanso da ga najdš.. da se ti skor ne splača (izkušnje).. sam hudo da si uložila tok truda.. sej nč ne rečem mgoče boš mela srečo .. keep looking
ja sej vem ja veš kadar se gre za najbolšo prjatlco člouk use nrdi:) mogoče bomo mele srečo sej če bi bla zravn bi mu sama rekla d se beyba zanima za njega če da cifro:) sam tko je kaj čem:D ni dobr brez frendu na bazen hodit:D ja zgleda d bomo mele psihične in fizične priprave na to hahahaha:P • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
15.2.2011 22:21
aha js sm zdej prebral_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pk4life
• Od: 20.7.2010
16.2.2011 0:37
underberg pravi:aha js sm zdej prebral
tooo underberg XD _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Soundbox
• Od: 23.11.2009
16.2.2011 4:03
[povezava]
[povezava] • MrsSweetie
16.2.2011 8:09
Soundbox pravi:
sva že vse pregledale edino,če koga ni pokazal:) ampak hwala vsejen • lana
• Od: 24.11.2010
16.2.2011 14:44
[link]!/Alex.monte.money
meybi,...??? • RawrGirL
• Od: 16.2.2011
16.2.2011 14:57
MrsSweetie pravi:Heii!
Uglaunem ja mogoče se bo komu zdelo bedno sam je res nujno usaj zame:) Tkole je... Moja Frendica je 12.2.2011 Na soboto bla v čateških toplicah. Tam je bil en tip,k je meu rjave lase in sta se tko mal spogledovala in biu je z enm frendam! Em.. slišala je d mu je ime Alex in ker je moja frendica sramežljiva ni upala rečt za cifro:) In zdej ful sanja o njem in ji je žau d ni šla do njega. Če kdo pozna kazga alexa ga prosm prašite:) Ceu facebook smo pregledale in ga nismo najdle! PROSIM!!!!! Hwala od mene & frendice:) how sweet...uglaunem...to ubjavo daš lohka zdej dool....kr se mi ne da vč ku ga itak ne bomo najdle...usejen huala <3<3 • MrsSweetie
16.2.2011 15:06
RawrGirL pravi:
MrsSweetie pravi:
Heii!
Uglaunem ja mogoče se bo komu zdelo bedno sam je res nujno usaj zame:) Tkole je... Moja Frendica je 12.2.2011 Na soboto bla v čateških toplicah. Tam je bil en tip,k je meu rjave lase in sta se tko mal spogledovala in biu je z enm frendam! Em.. slišala je d mu je ime Alex in ker je moja frendica sramežljiva ni upala rečt za cifro:) In zdej ful sanja o njem in ji je žau d ni šla do njega. Če kdo pozna kazga alexa ga prosm prašite:) Ceu facebook smo pregledale in ga nismo najdle! PROSIM!!!!! Hwala od mene & frendice:) how sweet...uglaunem...to ubjavo daš lohka zdej dool....kr se mi ne da vč ku ga itak ne bomo najdle...usejen huala <3<3 eii beyba,zakaii tok hit upanje zgubiš no?? Nebom dala dol,kr hočm d ga najdeš!!! Upanje umre zadnje nairaišš* <3<3 • lana
• Od: 24.11.2010
16.2.2011 15:12
[link]!/Alex.monte.money
meybi,...??? • MrsSweetie
16.2.2011 15:17
moje ime pravi:http://www.facebook.com/?closeTheater=1#!/Alex.monte.money
[/quote]
meybi,...??? bom prašala:P al pa če sama pogleda:P sam pomojm ni,k ni omenla tatoojev hwala usejen:) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.