INternet!!!

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
INternet!!! 13.2.2011 13:12
Tak je zanima me v zvezi z iternetom mamo pač siolov trojček internet televizijo pa telefon in pač mene je prjatelca vstrašla ker kot vsakak najstnica me mardskiaj zanima tut seks pa to pa sm šla ene dvakrat to pogledat te red tube p to....ampak sm pol zbrisala pr zgodovini da ne bi starci kej posumli..... ampak moja frendica je rekla da če želiš nehat s naročevanjem tega siola pa to oo da dobiš spisek ki vse si bil v teh dveh letih in da so gor tut izbrisane reči z zgodovinee zdej me je pa ful strah da starci nebi kej tko me mal čudno gledal pa too..

lepo bi prosila če mi kdo pomaga ker me je ful strah Embarassed Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: INternet!!! 13.2.2011 14:44
da bi z računom dobila tud spisek obiskanih strani? no way girl Razz. pol bi moje tastare kap usekala če bi widl kam sm use hodu u teh letih k mamo siol trio, pa še poštar bi celo škatlo listov prnest mogu xD.

ne, ne pošiljajo zgodovine brskanja po pošti Smile
Re: INternet!!! 13.2.2011 18:05
Boris pravi:
da bi z računom dobila tud spisek obiskanih strani? no way girl Razz. pol bi moje tastare kap usekala če bi widl kam sm use hodu u teh letih k mamo siol trio, pa še poštar bi celo škatlo listov prnest mogu xD.

ne, ne pošiljajo zgodovine brskanja po pošti Smile

ooo hwalaa tii takoj bi je lažje!! Embarassed Razz
makotejebe • Od: 30.8.2010 • Prispevkov: 50
Re: INternet!!! 13.2.2011 18:39
hahahah spisek? ja mogoče na 8570 metrskem listu

aja pa butasta&tupa& zaostala si pa brez zamere
Re: INternet!!! 13.2.2011 20:58
**** pravi:
hahahah spisek? ja mogoče na 8570 metrskem listu

aja pa butasta&tupa& zaostala si pa brez zamere

neč ne zamerim ja pa drgač sem se sm mal vstrašlaa Razz
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: INternet!!! 13.2.2011 22:45
drugač lahk tut probaš chrome pa ma tak način brskanja da ti ne shranjuje zgodovine pa nč tazga tkoda ni šans.. alpa uporablaš proxy sam dvomm da je kle fora.. kukrkol.. aja pa sej mislm da maš tut na internet explorerju tak način brskanja .. pa še brisat ni treba zgodovine..
Re: INternet!!! 14.2.2011 15:15
jp na chromu sam prtisneš ctrl+shift+n, se da pa tut na mozzili/explorerju sam nwm na pamet kombinacije tipk Razz
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: INternet!!! 14.2.2011 18:41
**** pravi:
jp na chromu sam prtisneš ctrl+shift+n, se da pa tut na mozzili/explorerju sam nwm na pamet kombinacije tipk Razz

že znaš na pamt a? XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.