kako do ravnega trebuha?

lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
kako do ravnega trebuha? 24.2.2011 15:54
hojla. zanima me kk nej shujšam. mam 50 kg. vlka sm pa 162cm. tm okol nek.
čeprou mi usi govorijo da sm suha nism. oz. nebi rada glih shujšala ampak pač rada bi mela raaun trebuh. zdej mam mal špeha.... in k sm na bazeni polet usak dan je tko ful bed an.
in me zanima če ve kdo kej tajga. a bi pomagal če bi trebušnjake delala al neki? pa če jih kdo dela v kolkim cajtu se pozna kej? hvala za odgovore. Question
January • Od: 11.2.2011 • Prispevkov: 70
Re: kako do ravnega trebuha? 24.2.2011 19:54
omg sej sploh nisi debla o.O
jst sm 163-164 pa mam 53kg in je to čist normaln, ker mišiče in prsi in rit tehtajo ..
drgač za ravn trebuh teč pa deli trebušnjake in mal po brski na net za kake vaje, hujšat ti pa ni treba
Re: kako do ravnega trebuha? 24.2.2011 20:54
hvaala. sej nebi glih hujšala. narobe sm se izrazla pč. bom delala trebušnjake >.<
a veš za kako stran pa mi linkk prlepiš Razz če veš?
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: kako do ravnega trebuha? 24.2.2011 22:38
trebušnjaki gradijo mišice pod maščobo.
zraven še malo laufaj da se znebiš maščobe, vsaj 4x tedensko pa bo problem rešen Wink
January • Od: 11.2.2011 • Prispevkov: 70
Re: kako do ravnega trebuha? 24.2.2011 22:47
veliko teh vaj se najde na straneh kot so:
vizita.si
zadovoljna.si
ženska.si

pa še kakih straneh na podoben način Very Happy
THEbejb4 • Od: 29.4.2010 • Prispevkov: 6
Re: kako do ravnega trebuha? 25.2.2011 13:40
Te vaje so uredu Wink
[link]
Re: kako do ravnega trebuha? 27.2.2011 13:47
o hvala res. Mr. Green
mary123 • Od: 13.9.2010 • Prispevkov: 19
Re: kako do ravnega trebuha? 27.2.2011 16:39
no pa še js svoje povem Smile tut js sm hotla met ravn trebuh in sm ga nekak dosegla Very Happy torej.. delej vaje za trebuh.. js delam tele: [link] učasih sm jih usak dan, zdej jih delam pa parkat na tedn, ker hodm še na plesne, kjer pa tut delamo vaje za trebuh in moč Wink js sm tut polet redno laufala ob večer, pa nikol ne jem po 18h Smile ko se telo na to navad, je čist normaln in nisi niti lačn... če js jem po šesti, mi je zjutri slabo, tko da se temu rees izogibam xD morš bit pa striktna pr vajah, delat jih morš res usak dan, potrpežlivo in tko kukr je prou. morš se pa zavedat, da če maš kej maščobe na trebuhu ne boš mela neki fuuul manšga trebuha, ker bojo tiste maščobe nadomestile mišice... sicer bo trebuh repši, ker bo mal bl oblikvan, dam še zmer pa nbo kr zginu.. povedano realno pač.. pa fantom (baje xD) niso ušeč sikspeki na ženskah, torej če se misleš kasnej sikerat če jih boš dobla, ne pretiravi z vajami, amapk deli lih prou.. sm pa js pred temi vajami delala tut po 100-150 trebušnakou usak večer, sam so tele vaje bolše Wink
pa jest morš zdravo hrano Smile ne preveč sladkarij ipd. in ne hujšej, ker nisi debela Wink

sm se mal razpisala in upam da ti je tole usaj mau u pomoč.. Smile pa velik uspeha in potrpežlivosti Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.