Moja mami ima raka !

sebiixx • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 88
Moja mami ima raka ! 6.5.2011 15:41
nevem kaj naj nardim... sla je v bolnico , tm bo ostala see nevem kok casa...res nevem kaj naj nardim.. kako se naj obnasam do nje , kako naj ji sploh pogledam u oci ???

Kaj ce se zgodi tist... najhujs?? kko nej zvim brez njeee??????? :/

cele dneve samo jokam in res nevem kaaj nareditiii !!!
oprostte sam nekam sem mogla to napisat...
plis c ma kdo kaksno podbono zgodbo ,,, prosim d bom vedla da nism edina
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: Moja mami ima raka ! 6.5.2011 20:41
dejansko ti osebno ne moreš nič narediti glede tega. lahko ji samo stojiš ob strani, ker te bo res potrebovala kot še nikoli. pa saj veš, da sedaj poznajo že veliko zdravil in terapij tako, da upaj na najbolše! nikoli ne smeš obupat nad situacijo. halo? sploh ne razmišlajaj o najhujših možnostih in življenju brez nje D: dejansko večino stvari zaradi katerih se ljudje sekiramo se ne zgodijo in škoda, da sebe uničuješ z žalostjo in skrbmi. glede pogleda v oči pa verjamem, da je težko, ker sem bila sama v podobni situaciji ter vem, da človeka potem gledaš čisto drugače...ti ji samo stoj ob strani, nudi ji pomoč, ter ji daj vedeti, da ti veliko pomeni.
BuBu • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 245
Re: Moja mami ima raka ! 6.5.2011 21:09
to je še vedno tvoja mami, z rakom alpa brez, sam da je bol šibka nč druzga in zato te rab še bolj. mogoče ona isto misle da te in jo je strah da te čez cajt nebo več vidla , zato NE se odtujit od nje, probi bit čim več časa z njo, pr njej karkol in uživi use trenutke. pozitivnost pomaga in če boš čim mn misnla na to da ji ne uspe premagat raka bo to škodval. stoj ji ob strani, bot njena hčerka kokr vedno oz. še bolj, da se ne bo počutla sama. ostanta skupi kukr sta ble vedno! OSTAN MOČNA!

*če še karkol rabš piš na zasebca za msn, fb ...*
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Moja mami ima raka ! 6.5.2011 22:56
BuBu pravi:
to je še vedno tvoja mami, z rakom alpa brez, sam da je bol šibka nč druzga in zato te rab še bolj. mogoče ona isto misle da te in jo je strah da te čez cajt nebo več vidla , zato NE se odtujit od nje, probi bit čim več časa z njo, pr njej karkol in uživi use trenutke. pozitivnost pomaga in če boš čim mn misnla na to da ji ne uspe premagat raka bo to škodval. stoj ji ob strani, bot njena hčerka kokr vedno oz. še bolj, da se ne bo počutla sama. ostanta skupi kukr sta ble vedno! OSTAN MOČNA!

*če še karkol rabš piš na zasebca za msn, fb ...*

se strinjam z bubu...ne vem če verjameš v moč misli...ampak verjem da lahko velik pomaga če boš le verjela s polno mero optimizna..nikoli in nikdar ne smeš pomislit na slabe stvari..tvoja mami je močna in bo ozdravela premagala bo raka!!!mislim da ji sama lahk najbolj pomagaš s tem da ji to govoriš tud ona sama more vrjet v to da bo ozdravela, ne sme se vdat...če bo kdaj zelo težko ji pripoveduj o trenutkih ki jih bo še preživela s tabo...pazila na tvoje otroke :)itd...OPTIMIZEM pa glavo pokonci Wink
sebiixx • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 88
Re: Moja mami ima raka ! 6.5.2011 23:06
hvala vm res ! čeprov mi je tezko se bom probala drzate vsega tega ... Sad
binna • Od: 3.3.2009 • Prispevkov: 18
Re: Moja mami ima raka ! 7.5.2011 15:40
Lej ane, če že ne veš kaj bi rekla, jo sam ubiskuj v bolnici vsakdan, kukr je možn, pomagi ji pa bod zram nje. Pa ne obupat! Velik sreče. Smile
danalana • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 25
Re: Moja mami ima raka ! 8.5.2011 13:57
tud moja najboljša prijateljica je imela pred dvema letoma eno izmed najhujših oblik raka. stanje je blo zelo kritično, možnost za preživetje pa je bila zelo majhna. kljub temu sem to prijateljico vsak dan obiskovala (videla sem jo samo skozi šipo, ker nihče razen njene mame ni smel iti noter), ji mahala in ji skušala kaj nemo povedati. pred njo sem vedno delovala močno in polno upanja. pomembno je, da daš tudi ti svoji mami vedeti, da trdno verjameš, da bo bolezen preživela. kajti povedali so mi, da lahko pacient s tem, da verjme vase, najbolj pripomore k temu, da bolezen preživi. tudi jaz sem trdno verjela, da bo z njo vse vredu. prepričana sem bila da bo ozdravela. in tako se je zgodil čudež; resnično je povsem ozdravela. zdravniki niso mogli verjeti, vsi pa so bili prepričani, da je k temu pripomoglo predvsem njeno prepričanje, da bo vse OK in njeno veselje ter volja do življenja. zato se čim bolj potrudi, da bo s tvojo mamo podobno Smile

vem da ti je težko, tudi meni je bilo zelo hudo in ne predstavljam si, kolikokrat hujše bi bilo, če bi se kaj takega zgodilo moji mami. upam da sm pomagala (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.