FRIZURE!!!

LonelyGirl • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 81
FRIZURE!!! 9.2.2011 20:55
Jas bi si rada spremenila frizuro,pa se mi pač nekak najbol dopade na paž.Samo problem je v tem da ne vem če bi mi pasala ali ne....
Če mate kake predloge ali pa mislim da obstajajo neke spletne strani ko lahko to preveriš...no v glavnem če ve kdo za kaj takiga naj plis pove... Wink
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: FRIZURE!!! 9.2.2011 21:02
jst bi tut šla na paža pa si neupam k mam kr dost dovge lase Very Happy
probi sej če ti nebo ušeč 1. dan ti bo ziher pol ušeč ratal Very Happy
Re: FRIZURE!!! 9.2.2011 21:12
Ja sej...no sej jas mam tud dolge lase....samo me je nekak strah da nebi tud frizerka kaj ****.... Very Happy
kr mam eno sošolko ko ji je frizerka naredla vlko škodo na laseh(ona je tud hotla it na paž)potem pa je namesto paža dobila fru fru frizuro. Confused
Zato sm pač nekak v dvomih...
Re: FRIZURE!!! 10.2.2011 12:53
aja ma sej pejt k eni k je uredu pa te zihr nav. mal okol povpraš Very Happy s kje pa si? u lj je v Nayi ful uredu Smile
Re: FRIZURE!!! 12.2.2011 16:08
ufff...jas sn iz MB-ja
Re: FRIZURE!!! 12.2.2011 20:19
ajaa to pa res nebi vedla Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.