SŠFKZ IN DIC• kebaba
• Od: 3.10.2016
SŠFKZ IN DIC
3.10.2016 22:58
hojla! no js sm zdej 9. razred in se morem odločit kako in kaj naprej. Pa je moja prva izbira SŠFKZ. A bi lahk povedu kdo ki se šola na tej šoli , kako je , pa mal mnenja... Pa kera smer ste& kolk točk ste meli prbl.
Bla bi pa v dicu pa vas tut za to prosim za mal info, • kravica
• Od: 24.7.2016
Re: SŠFKZ IN DIC
29.10.2016 21:39
Hejla!
Jst sem prvi letnik na SŠFKZ. Tudi moja prva izbira lansko leto, je bila SŠFKZ. Ni mi žal, da sem se odločila za njo, ampak morem reči, da je kar stoga šola in kriteriji/pričakovanja so kar visoka. Za točke je tak ne, pač poglej si mau od prejšnjih let na njihovi spletni strani. Za farmacijo so ponovad najvišja. Za ostale pa morš bit najmanj nekje pravdobra al pa dobra. Jst sm sicer bila pravdobra in sem brez problemov bila sprejeta. Sem pa tudi približno dve uri stran od Ljubljane doma, zato sem tudi v dicu. V dicu je kar vredu. mau se morš na začetku navadit na drugačno okolje, družbo in navade. Predlagam ti da imaš vsaj 1 sošolko u sobi, ker ti to zelo pomaga. Lahko se skupaj učite delate naloge, ti lahko saošolka kaj rozloži če nerazumeš, itd., edino kar me moti u dicu pa je to, da se včasih nemoreš učit. Me 3 cimre se ponavad razporedimo, da je ena u sobi, ena u kuhinji in tretja u učilnici in se zamenjavamo, vendar je včasih učilnica ali pa kuhinja že zasedena in je pol mau nerodno se učit. Sam še neki. Pač če mislš it na farmacijo, kozmetiko al pa zobotehnik ti prelagam, da greš magoč na kako drugo šolo.(ker se boš na sšfkz veliko bolj mučla). če pa mislš it za tehnika laboratorijske biomedicine in si res želiš pa idi. Upam, da ti vsaj malo pomagalo pri izbiri srednje šole. Pametno se odloči pa probaj si pridobit čim več točk. • noa
• Od: 7.3.2017
Re: SŠFKZ IN DIC
7.3.2017 17:13
živ sm bivši dijak te šole in je bla tut moja prva izbira. ne vem kakšne so omejitve zdej sam takrat vem da si rabil bit prav dober da si bil sprejet. in če ne misliš it smer kozmetična ti po resnici povem da ti bo težko, velikokrat boš obžalovala svojo odločitev in obupala. profesorji so strogi, velikokrat celo nesramni razen redkih izjem in sistem na tej šoli je grozen. učenja bo ogromno. bo težko vendar ne nemogoče. ampak poklic je zelo lep, možnosti za zaposlitev maš ogromno, tut plače s samo srednjo šolo so zelo dobre. na koncu smo vsi sošolci rekli da sam enkrat čez ta pekel in nikol več, ampak doben ni obžaloval. srečno |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.