igre za predajo klujča, in valeta.. NUJNO

myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
igre za predajo klujča, in valeta.. NUJNO 3.3.2011 15:49
heej, hej.
jaz sem zaj 9 razred.. in pač delamo že za valeto.. pač mal smo začeli..
nimamo idej za muziko, nimamo idej za igre.. tak da če bilokaj vete, sam napište..
kero muziko ste vi imeli / bote imeli., in kero predlagate ?

+VEM DA JE ŽE VELIKO TOTIH TEM, SAMO NOBENE NE NAJDEM, TAK DA ČE KDO NAJDE, LAHKO TUDI LINK SEM DA.. pa si tam pogledam..

- hvala* <3
DrNina • Od: 14.8.2010 • Prispevkov: 8
Re: igre za predajo klujča, in valeta.. NUJNO 3.3.2011 19:31
Živjo
Meni se te dve zdita lepi in mislim da jih bom tudi imeli na valeti. Vsekakor pa bomo na koncu peli vsi za enega kot to počnje devetošolci vsako leto.
Fanj se mi zdi tudi pesem smisel živjenja od Mi2. Glede predaje ključa pa kakor sem vidla prejšnje leto so dali ful trapasta vpraćanja na katere ni noben znal odgovorit. npr. koliko strani ima najdebelejša knjiga v knjižnici pa take. No sej tud mi smo komi na začetku in se še skori nič nismo zmenli.
Very Happy

[link]
[link]
aelah • Od: 26.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: igre za predajo klujča, in valeta.. NUJNO 3.3.2011 21:02
mi sm mel lani tko dost velke posode s smetano in pol so mogl osmrčki z usti iskat jagodo notr.. itak so bli usi čis usrani po faci Very Happy
pol k smo mel pa mi predajo kluča, smo mogl pa brez pomoči rok(pač sam z usti) pojest kremšnito člmhitrej..
Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
hmm 3.3.2011 23:38
am...lah date u pusodo moko pa koščk čukulade pol pa člouka namažeš na ubraz s vodo in more on to pol iskat...verjem ni glih prijetn sam je pa fulj smešn k sam sama to izkusla
al pa date dece in isazga razreda recmo 7 decou in morejo pol verigo iz cunj narest pa tista k je najdaljša tista skupina tud lah zmaga
pa mam še eno idejo...izberte 2 deca pa 2 punci iz usazga razreda pa decoom dejte da plešejo trebušne pol jim pa morjo punce s šminko namazat po ustih sam da majo punce prevezo čez uči deci jih pa vodjo....upam da sm kej pumagala hf Smile) Razz
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: igre za predajo klujča, in valeta.. NUJNO 4.3.2011 20:35
mi smo mel neki na sceno slovenija ima talent haha Very Happy in so bli 4je razredi pa so dal usakmu paru eno musko in sta mogla pol plesat. pol so mogl pet na koncu si je pa en zavezu oči pa druzga pitu s smetano Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.