Kako mamo prpravit d bi si lahk lase pobarvala?? HELP!• teich1596
• Od: 1.2.2010
Kako mamo prpravit d bi si lahk lase pobarvala?? HELP!
13.2.2011 19:27
no pač..usi mi ful govorijo da kak mi nepaše moja barva las..in sama mam enako mnenje( mam tak .. čudno rjave lase)
in..sm mami ži ful doug nazaj omenla da bi se pobarvala na mal bol svetlo rjavo..in je takoj začela da sm premlada in nevem kaj še use (stara sm skos 15) pa sm ji rekla d ko je bla moja sestra 14 stara d se je že barvala ... in sm ji zadnič spet rekla d bi se pobarvala..in je spet rekla da NE! in res nevem kaj bi..najrajš bi se kr sama pobarvala:S proosim pomagite, svetujte..! hvala<3 • scartissuee
• Od: 4.2.2011
Re: Kako mamo prpravit d bi si lahk lase pobarvala?? HELP!
13.2.2011 21:44
boli te ti se kr pobarvi • teich1596
13.2.2011 22:08
nočm bit do onca žiuleja u sobi:S
dej res..HELP! • soonck
• Od: 16.2.2010
13.2.2011 22:12
točno tko. men isto ni dovolila in pač če ni dovolila sm si dovoljenje uzela sama. a mislš da mi je rekla, da nej se pobarvam na svojo naravno barvo? ne. niti ni mela kej za rečt, ker sm bla že pobarvana.. mal je p****** ampak je hitr ugotovila, da je škoda energije, ker je barva že na glavi srečno • teich1596
13.2.2011 22:47
soonck hvala..ampak bom useen rajš še mal počakala:)
• soonck
• Od: 16.2.2010
13.2.2011 22:51
hmmmm.. kaj pa če ji rečeš, da si šla h frizerki in da ti je rekla, da tvojim lasem nebi škodl.. al pa ji kr neki nabijaš da ti je rekla.. pa reč ji da se sploh nebo poznal pol pa pač kup drug odtenk in k se pobarvaš rečeš sam: uspi.. • sebiixx
• Od: 29.12.2010
14.2.2011 17:08
hey, ja najbolje da ji rečeš da se pri vas že vsi štrihajo in da barva sploh ne uniči tok lase...
pa reči da pač je tudi ona hotla kdaj v maldosti kako spremembo, tko da naj te mal razume. reč če lahk sam probaš in če ji nebo všeč da se pač ne boš več ( kar pa jast ne bi upoštevala em ja če pa ne bo zadostovalo pa mogoče pejdi po korakih, najprej tko da bo bolj mal opazno, pol pa zmeraj več, alpa se samo pobarvaj in kar bo , bo . • durex
• Od: 11.10.2009
14.2.2011 20:24
js sm se tud zdj pred enim mescem. stara sm pa 14. pa js mamici samo lepo rekla pa ni nč težila kupila je barvo zame in tud zase pa sva se poštrihale upam da ti jo bo uspelo prepričati • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
14.2.2011 20:59
jst sm pa pred kratkim...ko sm šou iz sql....pač vedno mam sabo keš za čike al pa te stvari...pa sm se odločo da si grem kupit barvo za lase XXD in ja...kupo sm si...pa pridem domou pa grem u svojo sobo...pa gledam tisto škatlico pou ure pa se odločim da začnem...vendar ko sem jo odprl je blo not tok stvari da nism vedu kaj naj z njimi pa sem še pou ure brau navodila _________________ Peace!
• tjasalala
• Od: 15.1.2011
14.2.2011 21:12
Reč ji da bi sprobala sam un barvni šampon..ko maš u trgovini po 5-7 e, to ne uniči tk las..pa še če ti nbo ušeč se itak čez 3 mesce dol spere • GoBiCa
• Od: 27.4.2009
15.2.2011 1:12
tjasalala pravi:Reč ji da bi sprobala sam un barvni šampon..ko maš u trgovini po 5-7 e, to ne uniči tk las..pa še če ti nbo ušeč se itak čez 3 mesce dol spere
ne probat teh šamponou, ker ne delujejo, še posebej če maš temne lase pa si jih hočeš posvetlit če maš temne lase pa hočeš met svetlejše se moreš barvet tako, da ne metat dnarja stran za te šampone, rajš si kupi dobro barvo za lase |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.