Srednja ekonomska gimnazija

NinnnnnA • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 19
Srednja ekonomska gimnazija 7.2.2011 18:37
Nooo..
kot jih večina ve...so ta petek informativci...
in mene ful zanima..kaku je na ekonomski gimnaziji??? kaj drugače kot na navadni?...
seveda je pač..dodatni predmeti in to....ma me zanima... na sploh kaj je drugače.?
in ne vem..al LJ al KP.???... Ali je navadna gimnazija boljša?

Huala za vaše mnenje že unaprej...Smile

NinnnnnA Smile
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: Srednja ekonomska gimnazija 8.2.2011 9:53
Hojla Smile Tut js grem na ekonosmko in sicer zarad tega ker se mi na splošni gimnaziji ne da **** s fizo in ekonosmka je baje mejčken lažja in men se ne da učit xD Tko da ekonosmka here I am Smile ampak js grem v Kranj Razz

čaubau**
neniiika • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 5
Re: Srednja ekonomska gimnazija 8.2.2011 12:30
heila
No jst ti lahko povem nekaj glede ekonomske Smile. Razlika med srednjo in gimnazijo ni v tem da imaš na gimnaziji dodatne predmete, prej bi rekla da imaš na srednji dodatne predmete..tko imenovane strokovne. Na gimnaziji imaš več časa te osnovne predmete kemija, zgodovina, biologija. In ker si uprašala še ali je boljša ekonomska al navadna gimnazija...če maš začrtane neke cilje, da boš v prihodnosti šla študirat neki v zvezi z ekonomijo, potem pojdi na ekonomsko ker boš mela potem več podlage...če pa nisi prepričana pa pojdi raje na navadno gimnazijo. Je pa res da je navadna gimnazija težja kot ekonomska gimnazija, ta pa težja kot srednja ekonomska. Odločitev je tvoja Wink
NinnnnnA • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 19
Re: Srednja ekonomska gimnazija 8.2.2011 19:19
huala... za odgovore...
me pa zanima kam ti hodš?...( mnenje)
in pa...če slučajno veš..ker dom je najbljižji šoli v lj?
ker me res zanima...samam pa se prej nism nič pozanimala..in zdaj nikakor ne vem kam čem pogledt...

Aja...huala šenkrt...Smile
NinnnnnA

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.