alkohol...• erkica
• Od: 2.9.2010
alkohol...
31.10.2012 17:21
hej..mam en problem včasih sm ful hodla po partijih ti se tm mela kul zdj ko smo pa mau starji je pa tut alko tm..mogoč je to ful **** ampak mene je ful strah se napit al pa probat pušit ker sm pogledala tku tega ka se lohk zgodi ko si pijan pa doma mi govorijo ka use se lohk zgodi..zdj pa nwm..prou zarad pijače sm nehala hodt vn..pa se to moje vse prjatlce pijejo&kadijo tut moja najbolša Rees bi bla hvaležna za kake odgovore kok se soočt z alkoholom hvalaaa <3 • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: alkohol...
31.10.2012 21:07
pa pij wtrok pij ;D ne hecam se, ja sej pomoe je bulši če me zčneš pit in kadit • keep out
• Od: 7.8.2011
31.10.2012 21:42
ončn ena pametna!! prvo kot prvo ti rečem lahko sam STAY AWAY!! nvem moj mišlenje je tak da, če tko gledaš, od tega nč nimaš, dostkrat se ti folk nasledne dneve po pitu posmehuje. lohk povem da sm doma u gostilni in poznam ene par pijancou, k so mi že razlagal kolk jim je žou da so začel pit+kadit.. al pa k jih gledaš k se valajo pa derejo sred ceste pa svoje stvari mečejo itd te mal kr odvrne od tega (usaj mene je). če greš pa na kk party, pa če te bo kk od "frendou" silu u alkohol pa da boš rekla da ne pa te bo še kr silu, pol ni tvoj prjatu, (moj mišlenje) ne rečem pa da se ga napiješ tiste parkrat na let al pa da mal spijš toj čist kul, da bi pa kr usak tedn neki pa se ti ne splača, ohran trezno glavo če si jo že do zdj... kolk si pa stara drgač?? • pk4life
• Od: 20.7.2010
31.10.2012 22:05
enkrat k boš sama doma alpa tko kej pej vn pa pč pij po malem pa mogoče ne zganih pijač.. kšno vino probi ker te počasnej prime oz pč se ne priplazi za tabo hehh.. alkohol ni tak bav bav če maš mejo drugač._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • erkica
1.11.2012 9:18
res najlepša hvalaa vsm am.. Keep out: stara sm pa 15 ;D • slovenc79
• Od: 19.8.2011
1.11.2012 19:30
no prvo kot prvo, tud brez alkohola se maš lahko fajn. če nisi sigurna kr počaki s tem. noben te ne sme silt u karkoli če nočeš, če pa te, pa pejt stran od njih. pravi prjatli te ne bojo silil. briga te kaj si drugi misljo da si "kul" če piješ pa kadiš, al pa da si bl odrasu zarad tega. odraslo je če si odločen.
če te mika probat, pa probi mal. ampak pač, mal. mal in nič več. tud če ti zapaše še mal, NE. ker si potem sam še sledijo in pol ni uredu.. kar se pa kajenja tiče pa sploh ni nič dobrga v tem.. js nikol nisem probal niti me ne mika da bi, pa čist normalno živim in noben me nima za nč slabšiga zarad tega • erkica
1.11.2012 21:09
Hvala ti...ful si mi pomagu • bobipalcka
• Od: 3.11.2012
3.11.2012 0:21
živjo!
moje mnenje je da najprej prvič probaš v noralnih količinah in pol kokr boš hotla naprej in kokr se bo teb zdel prou • slovenc79
• Od: 19.8.2011
3.11.2012 0:38
k probaš v normalnih količinah taprvič se ti pol marsikej prov zdi ne se zanašat na svojo presojo ko maš alkohol že u krvi. še posebi če ne veš kako vpliva nate, NIKAKOR pa ne taprvič. če te mika, spij npr. 1 pir. ne takoj z žganjem. mešat pa SPLOH ne. 1 pir in to je to. NIČ VEČ. če bo use uredu, pa naslednjič mogoče 2 pira. NASLEDNJIČ. • YoungTheGiant
• Od: 5.11.2012
5.11.2012 22:21
Jej pred tem ko greš vn. Oz ne, najej se Sicer pa moje mnenje... Ne pij, ne se napit. Punco je tko faking grdo videt pijano. Kozlat v grmih, se valjat v svojem bruhanju itd res ni fajn. Pač ja valda probi alkohol in to.. Sam pazi kaj delaš. Pa tut če greš v kak klub, disko, vedno kupi vodo v plastenki in ne kozarcu. Ne puščaj ga samega, da ti kdo notr kej ne strese. In še ful je takih reči... Bodi previdna. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.