Kako uprašat punca

mucek • Od: 25.1.2010 • Prispevkov: 22
Kako uprašat punca 27.1.2011 21:36
Živjo.
Mene pa zanima, če mate kšne predloge kako bi na čimbol očarliu način uprašu punco, ker če jo prašaš če bi hodila z mano to je bw
Moram no nekak na poseben način uprašat.
Se opravičujem, če je že kakšna taka tema
L.p. Mucek
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: Kako uprašat punca 27.1.2011 21:42
odvisno od punce sam men bi blo da bi mi u fejs nekje na kšnem soku alneki prašu pač sam tko
A BI HODILA Z MANO alneki tazga. ne se bat Wink)
thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
Re: Kako uprašat punca 27.1.2011 21:53
ja zaj če jo že tko neki časa poznaš jo lahko vn povabiš na kak tak sprehod al p kaj takega.in gresta tko kam na samo al pa na kakšen tak plac ki je njej ušeč in jo tam vprašaš...pa lahko ji daš kako rožco (vrtnico po možnosti) in lahko poklekneš pred njo pa jo vprašaš...malo staromodno samo meni je to tak romantično če ti tip da vrtnico pa poklekle pred tabo...to je zame tak sweet

lahko pa gresta v kako restavracijo pa tam če majo radio al pa če kdo tam tko igra jim lahko rečeš da zaigrajo njeno naj musko in jo takrat vprašaš...to bi blo tudi lepo

pa mam še en predlog...mojo frendico je pa tip tkole vprašal:
šla sta v nek park tko bolj na samem in ji je on tam že prej na enem takem travniku pripravu iz vrtnic (tistih listov) srček na travi notri je pa bila kuverta.in ona je potem morala to odpret in je pisalo notri: wanna be my girl?...in ona je itaq rekla da ja. potem sta imela pa še piknik in zaj sta srečno skupaj že 1 leto =)

drugače pa na kakršen koli način boš to naredu bo to posebno ker bo iz srca in sigurno ji bo všeč

zaj ti pa jas želim veliiiiiiiko sreče pri tem in upam da ti uspe in da bo rekla ja

good luck!
lp,thedevil =)
asica • Od: 27.1.2011 • Prispevkov: 6 • Kraj: sevnica
Re: Kako uprašat punca 27.1.2011 23:14
jst obladam ljubezenske položaje in mogoče če bi mi opisal karakter punce ti lahko pomagam najdt način ki bo zares deloval........sam karakter morš fajn opisat.....marsikomu sm že pomagala in kr sm tut sama punca lažje razumem nekatere babje fore ki jih deci pač ne
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kako uprašat punca 28.1.2011 0:57
thedevil pravi:
ja zaj če jo že tko neki časa poznaš jo lahko vn povabiš na kak tak sprehod al p kaj takega.in gresta tko kam na samo al pa na kakšen tak plac ki je njej ušeč in jo tam vprašaš...pa lahko ji daš kako rožco (vrtnico po možnosti) in lahko poklekneš pred njo pa jo vprašaš...malo staromodno samo meni je to tak romantično če ti tip da vrtnico pa poklekle pred tabo...to je zame tak sweet

lahko pa gresta v kako restavracijo pa tam če majo radio al pa če kdo tam tko igra jim lahko rečeš da zaigrajo njeno naj musko in jo takrat vprašaš...to bi blo tudi lepo

šla sta v nek park tko bolj na samem in ji je on tam že prej na enem takem travniku pripravu iz vrtnic (tistih listov) srček na travi notri je pa bila kuverta.in ona je potem morala to odpret in je pisalo notri: wanna be my girl?...in ona je itaq rekla da ja. potem sta imela pa še piknik in zaj sta srečno skupaj že 1 leto =)

drugače pa na kakršen koli način boš to naredu bo to posebno ker bo iz srca in sigurno ji bo všeč

zaj ti pa jas želim veliiiiiiiko sreče pri tem in upam da ti uspe in da bo rekla ja

good luck!
lp,thedevil =)

a ni to tko mal preweč cheesy?.. mislm tko za wečino punc no..
Re: Kako uprašat punca 28.1.2011 16:05
haha.. toj res mau preosladno.. No zame bi blo Wink Čeprou se res tko lepo romantičn sliš ;P
Drgač pa odvisn,kak tip je ta ženska..Romantična al ne..
Najbl u simpl pa pač da vprašaš al bi hodila z mano,al neki kar pač navezujš-namigujš na to Smile)
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Kako uprašat punca 28.1.2011 18:06
pk4life pravi:
thedevil pravi:

good luck!
lp,thedevil =)

a ni to tko mal preweč cheesy?.. mislm tko za wečino punc no..

ja za večino punc res...sam pumoje je to za ns tko usladn kr bi se večina kr zjukala od sreče kr jim je nekdo tok neki lepga naredu....usaj jst vem da bi se kr bi on naredu nake najlepša...in vrjem da se mrskera punca noče pol tko pukazat k da se za usako malenkost razjoka...al pa pač kej pudobnga....sam kokr so ti rekl...pumoje je najbolš nekje kjer sta bol na samem pa da je kkšna muska p aji pol pač rečeš...mislm jo prašaš....al pa ej stari ...pejta se vislce ....oki hecam no sam tko kokr so ti drugi rekl....srečno..Smile)
lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
Re: Kako uprašat punca 28.1.2011 18:29
sam moje mnenje je pa tako, de je boljš de ji rečeš: a bi bla
moja punca..?? ne pa de:a bi hodla z mano?? kr to mi tak otročji
zveni,/((((tam za 11-12-letnike)
nevem no,..men je usejen...sam povem svoje mnjenje.. Very Happy
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: Kako uprašat punca 29.1.2011 1:39
Hahaha
men se pa zdi ideja z vislcami LEGENDARNA xD Srečno Wink

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ xD

Lol
mary123 • Od: 13.9.2010 • Prispevkov: 19
Re: Kako uprašat punca 29.1.2011 18:27
vislce... res zanimiu ja xD ma kdo že iskušne al je sam predlog biu?? ;P
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Kako uprašat punca 29.1.2011 19:02
Tole z vislcam je čist hudu ;D
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kako uprašat punca 30.1.2011 2:06
to z vislcami se pa še men znimiv sliš hehe..
Re: Kako uprašat punca 30.1.2011 9:08
haha to z vislicami je zakon xd Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.