pomagite!! učitl me osvaja..

tamcythelol • Od: 4.9.2009 • Prispevkov: 2
pomagite!! učitl me osvaja.. 25.1.2011 18:00
js res ne vem ka nej si mislim pa upam da to sploh ni osvajanje kr mene je kr mau strah..hodm u 2.letnik in učitl za športno me kar kar naprej hvali in se mi veliko posveča. večkrat me pokliče pokliče v kabinet in se kar tako pogovorja z mano z izgovori če imam kakšne težave (in js res nwm zka bi to mislu) zadnjič me je na koncu celo objel . res mi je zelo neprijetno v njegovi družbi. tudi moja najbolša prijateljica mi je rekla da je tudi ona opazila nekaj čudnega. imam pa tudi fanta ki ga ta učitelj nima preveč rad pa sploh nwm zakaj.
prosiim dajte mi svoja mnenja.

Nazadnje urejal/a tamcythelol 26.8.2011 13:08; skupaj popravljeno 5 krat
lucya • Od: 2.9.2009 • Prispevkov: 3
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 25.1.2011 18:25
oo faq. sam maš srečo.. ko bi se men tok posvečau.mi mamo enga full hot učitla. sam kok je pa ta sploh star?? naš je 25
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 25.1.2011 19:14
pa dobr sej če je 25 str je kul...ne pa en dec srednih let.....probi se čimbol izogibat....pa če te be u kabinet klicu si kej zmisl da ne morš al pa da se ti ful mudi al pa že kej....pa boš vidlo njegov ubnašanje po tem....če pa vidš še kej bol čudnga....pol pa sory...ampk sam k ravnatlu pa tastare u sql pa se ment....sam kr eno ubjemanje pa to je pa tut mau čudn..sory no....pa še nagravžn je to¸....Smile)
tamcythelol • Od: 4.9.2009 • Prispevkov: 2
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 25.1.2011 20:05
micilol24 pravi:
oo faq. sam maš srečo.. ko bi se men tok posvečau.mi mamo enga full hot učitla. sam kok je pa ta sploh star?? naš je 25

a tii mene zafrkavaš?? OK to je mau čudn ampak ok 25 naš pa je že pravi dedi tam okol 40..pa ne si želet tega.
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 25.1.2011 23:22
Ej direktno k ravnatlu al pa razredniku!! Beed no. Keri pedoti so te starčki :S grose,. boga ti. ://
rebelde • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 32
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 26.1.2011 18:17
kaaaiii??? ej sory ampak če mene uprašaš je to prou pedoofilsko. no pač nima te pravice ti zdej neki usiljevat. itaq je že samoumeuno da si nobena taka mlada punca tm nek 16 let stara ne želi da jo peca in se ji približuje en tok star dec in kar je še hujše: profesor!
js ti svetujm da čim prej neki nardiš ker če ne boš, se bo samo še stopnjevali.. in na koncu se lah zgodi da ti celo izpove svoja čustva. kako se boš počutla takrat? najbrž en prav fajn. torej: TAKOJ to povej odrasli osebi, ki ji zaupaš in naj ti svetuje kaj in kako in če je treba na koncu tudi do ravnatelja.
in ni šans da bi ti silu še naprej ker, vrjemi, se bo preveč bal za svojo službo

torej: ZAČNI UKREPAT!

tok iz moje strani Very Happy good luck!
caranja • Od: 24.1.2011 • Prispevkov: 3
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 26.1.2011 18:31
v bistvu me je kar presentlo ko sm to brala.... sam to se sam teb tolk posveča al še keri drugi? kr če se sam teb, potem je kr sumljivo to. jaz bi na tvojem mestu njega kr dirket vprašala če te osvaja...no, probi še mal počakat kakšn tedn pol pa res povej nekmi da ukrepa. kr se res lahk zgodi da si mu všeč al pa če bo hoto slučajn predalč it...upam sam da se neb kaj takiha zgodlo Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 28.1.2011 1:43
hahahahahaha hudo XD.. no drugač.. če te ni preweč sram mu direkt powej da se ne počutš prijetno u negowi družbi .. mgoče se bo mal ustrašu.. pč spolno nadlegowanje je kr welka stwar..
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 28.1.2011 13:31
pk4life pravi:
a no drugač.. če te ni preweč sram mu direkt powej da se ne počutš prijetno u negowi družbi .. mgoče se bo mal ustrašu.. pč spolno nadlegowanje je kr welka stwar..

Se strinjam z tem komentom..kr men bi blo ful freaky če bi se mi učitl na tak način posvečau..dobr,tisti formalni odnos,to je dopustljivo,sam če te objema pto,tu je že neki drugega v igri..Takda ukrepaj doklr lahko.
mary123 • Od: 13.9.2010 • Prispevkov: 19
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 29.1.2011 18:43
tut js sm mnenja, da če si upaš mu kr povej.. pa upam, da nisi pozabla staršm povedat.. pa tut razrediku al pa raunatlci, še bolš socialnmu delaucu povedat.. čim prej ukrepat, da nbo prepozn.. pa uso srečo in držim pesti da se konča dobr zate Wink
Just Mee • Od: 5.10.2009 • Prispevkov: 60
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 30.1.2011 17:46
omg..torej nisem enina s katero se to dogaja...pri meni je isto..smeje se mi vedno pa meni se tudi skoraj celo uro posveča 2x me je celo za pas primil pa govori mi kak me ma rad...pa enx smo samo trije telovadili in pol smo igrali pingpong in sta uni dve ble skup pa mi2 z profesorjem pa mi je govoril kak sva dober par pa take...js sm že doma mami to pocedala in je rekla če se bo še naprej to dogajalo pol bo šla v šolo p'take...sam un se tud full zafrkava in pol jaz njemu direkt dol povem naj ne gnjavi..aja pa enx se je k meni na klopco vsedel in me okrog ramen prijel jaz pa sem začela kričat in sem odšla od ure...pri njem je bil primer ko je z eno učenko bil skup redno..ampak mu bom rekla da jaz nisem ona in naj ****!! Rolling Eyes
LittleIdiot • Od: 24.1.2011 • Prispevkov: 14
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 30.1.2011 22:33
js ti svetujem, da greš do raunatla / razrednika.
sam je velka možnost, da bo učitl to use potli zanikou (prasc bo zmeri prasc) tko d probi kakšne dokaze zbrt. enkrat pejt sama u njegou kabinet pa posnem pogovor (če ti bo kei tacga reko) al pa kei. tko da maš kaki dokaz, da te je res nadlegovou.
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 30.1.2011 22:48
LittleIdiot pravi:
sam je velka možnost, da bo učitl to use potli zanikou (prasc bo zmeri prasc) tko d probi kakšne dokaze zbrt. enkrat pejt sama u njegou kabinet pa posnem pogovor (če ti bo kei tacga reko) al pa kei. tko da maš kaki dokaz, da te je res nadlegovou.

Pol bo pa protipravno zbran material, pa še tož jo lahk zrad skritega snemanja, an. Oz. njene starše kot odgovorno osebo.

AM, nism mislu bit tak grob, sam pazte k to ni hec. Lahk pa d bi ravnatl useen upoštevu kot dokaz.
LittleIdiot • Od: 24.1.2011 • Prispevkov: 14
Re: pomagite!! učitl me osvaja.. 31.1.2011 14:05
MilosR pravi:
LittleIdiot pravi:

Pol bo pa protipravno zbran material, pa še tož jo lahk zrad skritega snemanja, an. Oz. njene starše kot odgovorno osebo.

AM, nism mislu bit tak grob, sam pazte k to ni hec. Lahk pa d bi ravnatl useen upoštevu kot dokaz.

Aja, na to pa nism pumisla. :/
Ravnatl bi pa tko al tko mogu upoštevat, kakršn koli dokaz o nadlegovanju.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.