KLIKN TU1 | 2 | >>• BLACKandWHITE
• Od: 8.3.2011
KLIKN TU
8.3.2011 18:57
...
Nazadnje urejal/a BLACKandWHITE 13.4.2012 12:22; skupaj popravljeno 2 krat • twix13
• Od: 6.10.2009
Re: KLIKN TU
8.3.2011 19:03
če se teb neda mal iskat po forumu se nam neda pisat!
• natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
8.3.2011 19:11
joooj nooo twix al kaj si ammm..hmm ja zakaj jih pa ne bi? ampak kot prvo začni kej tazga delat d te bo opazu..pejt na kkšn krožk k ga on obiskuje..pros ga kdaj za pomoč...upraš kolk je ura..pol pa k boš neki takih znakov naredla..pa začni ga gledat za ene 2 sekunde v oči k boš šla mim njega..al pa kej tazga..pol boš pa že vidla če se mu vzbudla kej zanimanja užiwejte • tjasalala
• Od: 15.1.2011
8.3.2011 19:45
hahaha js sm bla tut u 7 v enga iz 9 pa...se ni neki najbolš odneslo...lahk se probaš spoprijatelit z njemu pa boš vidla ka bo..js sm zdj tut 9 pa se mi 7 zdijo taki čist u drugem svetu..sj vem da sta sam 2 leti narazn sam zdj je to še kr vlk no...ne deli si neki vlk upanja..sam razočarana boš
Nazadnje urejal/a tjasalala 8.3.2011 20:59; skupaj popravljeno 1 krat • twix13
8.3.2011 19:53
tjasalala se strinjam zelo. Ko boš malo odrasla boš videla oz. spoznala zakaj. Zaenkrat pa pusti ljubezen pa te fore na strani in se zabavaj z prijatelji.
• tanjalove
• Od: 31.1.2011
8.3.2011 20:37
ej sori sam pomoje te niti pogledo nebo, ker js sn letos 9.razred in vem kk je to.
je tut ena iz 7.klasa u mojga sošolca pa je niti ne šmirgla ker to je skos smrkla za njega. pa brez zamere, sam napišem kar mislim • Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
8.3.2011 21:10
Ja jaz sem tud bila v enega devetošolca v sedmem. Pa to pač ne gre. Sorry samo res. Saj je tud ful odvisno od osebe pa to samo.. Newem pač ne gre ker je v teh letih to še kr velika razlika.
• twix13
8.3.2011 22:07
pri 11tih letih so 3 leta skoraj četrtina celega življenja, zato je ta razlika tako velika, ki kasneje ni. Da nebo pol kak pametnjakovič reko, da sta njegova starša 10 let narazn pa ni nč čudn.....itq da ni, ker sta stara 50 in je to petina njunega življenja...če razumete kaj hočem povedat....
• kukuc
• Od: 27.9.2010
9.3.2011 0:06
men se zdi da se to glih nebi obneslo. letos sm 9. razred.. in je neki punc iz 7. razreda tud u moje sošolce, ampak oni se sam norce delajo iz njih, jih zafrkavajo pa use. tko da nevem, če ti je res tko ful ušeč mu namign al pa kej, sam na tvojem mestu bi še mal počakala(;
• zmaychika
• Od: 11.8.2010
9.3.2011 18:48
hjaa! recimo ke se srečata ga poglej u učke in se posmej, poi če maš FB ga kdaj pozdrau gor pa kej prašej (ampak ne preveč, iz lastnih izkušenj). poi ga ke ogovor pa kei praši tko u šol! nwm primer: a mi posodš geotrikotnik k pišem pa sm ga pozabla! pa tko
• nikkka
• Od: 8.4.2010
9.3.2011 20:37
vrjetno se res nebo obneslo...
al pa maybe en ko je men ful všeč je 1 letnik (jaz tui) pa zaj hodi z eno s 6 klasa... tak da možno je vse... odvisno od tipa. vlko sreče • tjasalala
• Od: 15.1.2011
9.3.2011 20:43
nikkka pravi:vrjetno se res nebo obneslo...
al pa maybe en ko je men ful všeč je 1 letnik (jaz tui) pa zaj hodi z eno s 6 klasa... tak da možno je vse... odvisno od tipa. vlko sreče omg to so tisti redki primeri ko so res obupani XD • nikkka
9.3.2011 20:52
tjasalala pravi:
nikkka pravi:
al pa maybe en ko je men ful všeč je 1 letnik (jaz tui) pa zaj hodi z eno s 6 klasa... tak da možno je vse... odvisno od tipa. vlko sreče omg to so tisti redki primeri ko so res obupani XD • Miimi75
• Od: 8.3.2011
10.3.2011 16:40
eeei točno tako temo sm iskala trenutno sm v čist istem položajo ko ti... res sam v sedmem on pa v devetem pa nikol še nisma govorila sam sm res zatrapana vanga... čiiiist pa nism ravno najbol samozavestna zato se mu ne upam da mi je všeč al pa kaj sam se mu pa zadnje čase skušam približat (ko je zraven poskrbim da me opazi, če se kj tazga dogaja grem z frendicami zraun, družim se z enmi njegovimi frendi - z mojma sošolcema je frend, ko sma skupi na avtobisni grem kam v bližino, ko me pogleda se mu nasmehnem al pa kaj podobnga..) pač probi čist na izi... dons so meli ravno prd nami pouk v eni učilnici pa k je šeu vn sma se skup zaletela pa me je pogledu pa se nasmehnu • pk4life
• Od: 20.7.2010
10.3.2011 23:34
nikkka pravi:vrjetno se res nebo obneslo...
al pa maybe en ko je men ful všeč je 1 letnik (jaz tui) pa zaj hodi z eno s 6 klasa... tak da možno je vse... odvisno od tipa. vlko sreče to je že skor kripi.. jao nekdo je enkrt prej napisu da so tipi k hodjo z tok pretirano mlajšim folkom al res sramežliwi alpa se jim ne da potrudt .. al neki na tak način uglavnm res je blo dobr napisan.. k tipi bi se za punce naše starosti mogl potrudt ker mate use tako slabo mnenje o ns -.-" kšno iz 6. razreda pa walda ni problem dobit.. rečeš ji žiwjo pa se stopi.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pixiegirl
• Od: 9.3.2011
11.3.2011 7:51
kr ste napisal ni res. na naš šol NI. sj usi smo lahka frendi p iz tega lah tut kj nstane. tut jz sm u 7. p sm u enga iz 9. klasa. pa nama to ni nč tagga. jz sm mu povedla p use. frenda nisua kj ful. se pa puzdraulaua pa pogovarjaua sam prek FBja. usej možn. usi govorite koko veste koj u sedmmu klasu p to. ko de bi mel naiiueč izkušen na suet. p pojma nimate ka govorite. tut ui ste še mladi. 1. letnk FAZANI.! tm vs nima nubedn za kerga ueč. tut žoke ste še neumne. isto se kuj stupite. sploh p caiiti so drgačni zela. tok de. ne ji govort kr nekej. veste koj u sedmmu. usete tut pol koko je k si zalublen.! uem da je prezgodej še u sedmmu met tipa in te fore. pusto ji usaj to d sta frenda an. ;P ni prosila koko nj gre skp z njemu. če bo to hotla bo sama mogla kj narest.
• nikkka
11.3.2011 16:18
pk4life pravi:
nikkka pravi:
al pa maybe en ko je men ful všeč je 1 letnik (jaz tui) pa zaj hodi z eno s 6 klasa... tak da možno je vse... odvisno od tipa. vlko sreče to je že skor kripi.. jao nekdo je enkrt prej napisu da so tipi k hodjo z tok pretirano mlajšim folkom al res sramežliwi alpa se jim ne da potrudt .. al neki na tak način uglavnm res je blo dobr napisan.. k tipi bi se za punce naše starosti mogl potrudt ker mate use tako slabo mnenje o ns -.-" kšno iz 6. razreda pa walda ni problem dobit.. rečeš ji žiwjo pa se stopi.. • fukickaa
• Od: 31.5.2010
11.3.2011 23:06
ah dajte no okej zaj ono 1.letnik pa 6.klas to je že malo hudo...ampak če sta še oba v oš pa pomoje ni neke ful vlke razlike kak se spoprijateljit? • pk4life
12.3.2011 10:39
Pixiegirl pravi:kr ste napisal ni res. na naš šol NI. sj usi smo lahka frendi p iz tega lah tut kj nstane. tut jz sm u 7. p sm u enga iz 9. klasa. pa nama to ni nč tagga. jz sm mu povedla p use. frenda nisua kj ful. se pa puzdraulaua pa pogovarjaua sam prek FBja. usej možn. usi govorite koko veste koj u sedmmu klasu p to. ko de bi mel naiiueč izkušen na suet. p pojma nimate ka govorite. tut ui ste še mladi. 1. letnk FAZANI.! tm vs nima nubedn za kerga ueč. tut žoke ste še neumne. isto se kuj stupite. sploh p caiiti so drgačni zela. tok de. ne ji govort kr nekej. veste koj u sedmmu. usete tut pol koko je k si zalublen.! uem da je prezgodej še u sedmmu met tipa in te fore. pusto ji usaj to d sta frenda an. ;P ni prosila koko nj gre skp z njemu. če bo to hotla bo sama mogla kj narest.
ti si pa tut zlo odraslo izpadla morm rečt.. drgač to prek fbja ni nč.. nemorš rečt da mata kej če še u žiwo nista goworila.. še clo pozdrawta se ne klub temu da si mu powedala da ti je šeč?.. jah.. fb... fino a? _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pixiegirl
12.3.2011 15:12
pk4life pravi:
Pixiegirl pravi:
kr ste napisal ni res. na naš šol NI. sj usi smo lahka frendi p iz tega lah tut kj nstane. tut jz sm u 7. p sm u enga iz 9. klasa. pa nama to ni nč tagga. jz sm mu povedla p use. frenda nisua kj ful. se pa puzdraulaua pa pogovarjaua sam prek FBja. usej možn. usi govorite koko veste koj u sedmmu klasu p to. ko de bi mel naiiueč izkušen na suet. p pojma nimate ka govorite. tut ui ste še mladi. 1. letnk FAZANI.! tm vs nima nubedn za kerga ueč. tut žoke ste še neumne. isto se kuj stupite. sploh p caiiti so drgačni zela. tok de. ne ji govort kr nekej. veste koj u sedmmu. usete tut pol koko je k si zalublen.! uem da je prezgodej še u sedmmu met tipa in te fore. pusto ji usaj to d sta frenda an. ;P ni prosila koko nj gre skp z njemu. če bo to hotla bo sama mogla kj narest.
ti si pa tut zlo odraslo izpadla morm rečt.. drgač to prek fbja ni nč.. nemorš rečt da mata kej če še u žiwo nista goworila.. še clo pozdrawta se ne klub temu da si mu powedala da ti je šeč?.. jah.. fb... fino a? Ja drgaač se zguvarjaua. sam lej on je razred zase. p kr nehi kr neki guvoort. k tko kokr si ti napisu .. sigrn nisi še meu/mela/melo Žoke... HAVE A NICE DAY.!! • ursiii95
• Od: 15.5.2010
12.3.2011 16:48
looool nmorte rečt da starejši od vas nimajo/nimamo izkušenj s tem in da ziher nismo nikol nbenga meli hahaha xD lej, tut jzt sm bla u 5. in 7. razredu zatrapana u enga k je biu pač 2 leti starejši, in ja... večinoma se mu je zdel fajn to, da me je lohk **** u bučo.. kr naprej je neki zezu in kaj boš s takim? mislim, kok sn bla jzt butasta hehe nič nemorš prot tem kam te srce pelje xD pomoj nimaš kej velik šans pr njem... oz. mogoč pa je on res edn tistih redkih tipou k bi meu kej s tabo... d bi ratala usaj frenda bi se pa blo dobr kej z njim pogovarjat? pa ne tko prek fb-ja pa msn-ja.. u živo bi blo bolš.. seveda če nis sramežliva preevč • pk4life
13.3.2011 1:14
Pixiegirl pravi:
pk4life pravi:
Pixiegirl pravi:
ti si pa tut zlo odraslo izpadla morm rečt.. drgač to prek fbja ni nč.. nemorš rečt da mata kej če še u žiwo nista goworila.. še clo pozdrawta se ne klub temu da si mu powedala da ti je šeč?.. jah.. fb... fino a? Ja drgaač se zguvarjaua. sam lej on je razred zase. p kr nehi kr neki guvoort. k tko kokr si ti napisu .. sigrn nisi še meu/mela/melo Žoke... HAVE A NICE DAY.!! uau pejt za psihologinjo.. k res znaš prebrt čloweka.. pa ful znimiv je da si npisala: se pa puzdraulaua pa pogovarjaua sam prek FBja .. pa pol tkoj u drugem postu: Ja drgaač se zguvarjaua.. mja odloč se.. nč dost časa sm zaprawu zate.. =D mej se _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pixiegirl
13.3.2011 9:20
pk4life pravi:
Pixiegirl pravi:
pk4life pravi:
Pixiegirl pravi:
ti si pa tut zlo odraslo izpadla morm rečt.. drgač to prek fbja ni nč.. nemorš rečt da mata kej če še u žiwo nista goworila.. še clo pozdrawta se ne klub temu da si mu powedala da ti je šeč?.. jah.. fb... fino a? Ja drgaač se zguvarjaua. sam lej on je razred zase. p kr nehi kr neki guvoort. k tko kokr si ti napisu .. sigrn nisi še meu/mela/melo Žoke... HAVE A NICE DAY.!! uau pejt za psihologinjo.. k res znaš prebrt čloweka.. pa ful znimiv je da si npisala: se pa puzdraulaua pa pogovarjaua sam prek FBja .. pa pol tkoj u drugem postu: Ja drgaač se zguvarjaua.. mja odloč se.. nč dost časa sm zaprawu zate.. =D mej se ej sam prek FBja je biu drug stauk. -.-' a tep nej še pike delam k itk sploh brat nznaš? aj mrš zj.! • ursiii95
• Od: 15.5.2010
13.3.2011 15:08
Pixiegirl pravi:
pk4life pravi:
Pixiegirl pravi:
pk4life pravi:
Pixiegirl pravi:
ti si pa tut zlo odraslo izpadla morm rečt.. drgač to prek fbja ni nč.. nemorš rečt da mata kej če še u žiwo nista goworila.. še clo pozdrawta se ne klub temu da si mu powedala da ti je šeč?.. jah.. fb... fino a? Ja drgaač se zguvarjaua. sam lej on je razred zase. p kr nehi kr neki guvoort. k tko kokr si ti napisu .. sigrn nisi še meu/mela/melo Žoke... HAVE A NICE DAY.!! uau pejt za psihologinjo.. k res znaš prebrt čloweka.. pa ful znimiv je da si npisala: se pa puzdraulaua pa pogovarjaua sam prek FBja .. pa pol tkoj u drugem postu: Ja drgaač se zguvarjaua.. mja odloč se.. nč dost časa sm zaprawu zate.. =D mej se ej sam prek FBja je biu drug stauk. -.-' a tep nej še pike delam k itk sploh brat nznaš? aj mrš zj.! hahahahahahaahahahhahaha xD daj se nauč pisat, pol bo pa mogoč še celo kdo znau kaj za tabo prebrat • soonck
• Od: 16.2.2010
13.3.2011 15:26
ehh, use je mogoče. v sedmem razredu sem imela tipa k je biu 9. razred. sicer ni bil iz moje šole, ampak sva hodila na sprehode, se zalizvala, pogovarjala in čez čas hodila. biu je bl tko nekak vzvišen in mislu da je ne vem kaj, zato sva nehala hodt.
ne mislt, da nimaš šans, ker je tip iz devetga razreda. srečno(: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.