HELLP! opis mame• Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
HELLP! opis mame
11.11.2009 17:25
hello.
no... jest rabm pomoč... moja mami bo mela b-day & ji bom dala narest po naročilu eno slikco... a slikarka mi bo narisala... pač... tko... jest ji bom dala opis moje mamice ona mi bo pa pol po mojmu opisu narisala... do zdej sm najdla sam eno primerno pesedo za mojo mami & to je... zaklad... neve zakaj...=D kko bi pa vi opisal svojo mamo... seveda z lepimi besedami...=P HELLLP! za čist usako pomoč bom hvaležna.* XOXO • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: HELLP! opis mame
11.11.2009 17:34
zakaj pa nebi slikarki slike od mame nesla?_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
11.11.2009 17:39
ma ne k ni na ta način... to je slikarka Mojca Fo...
jest ji dam opis... da se mami velik krat jezi... da je lepa... da mi pomen use na svetu... blablabla... & pol ona iz tega nardi eno slikco... • KaixX
• Od: 3.6.2010
30.12.2010 14:44
Midva z bratom sva za 50 letnco od fotra poslala enmu slikarju njegovo sliko (od fotra) in je naredu fuuL dobro karikaturo.
Pa zravn sva napisala še Ka rad počne ( je Lovec, rad hod u planine, je to pa to po poklicuu..itd) In morm rečt d je blo hitr narejen, ful lepo, smešn... cena je bla pa tko nek srednjaa. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.